Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
hiacynta99 wrote:Bo lek nie byla jakos zadowolona ze chyba za maly .
oj tam oj tam, wszystko bedzie dobrze ;*
moja psiapsióła inseminacje miala w tym miechu, w 10 cyklu miała 5mm
a imseminacje 14 dnia książkowo 35mm czy jakoś tak
no to TY masz większy niż ona a miała książkowo ;PWiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2015, 17:45
hiacynta99 lubi tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
Agnieszka0812 wrote:Justine a co tam u Ciebie?
a ja czuję się tak:
kasienka111, ilonia1984, s1985, Aska84 lubią tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
hiacynta99 wrote:A ja dzis byłam na monitoringu i kicha 9dc i jest pęcherzy 9mm ): Słabo chyba i jestem w pierwszy cyklu z Clo mam jutro jechac z nowy na Usg glowa mnie boli juz od tego wszystkiego .
Agnieszka0812, Justine M, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
Justine UWIELBIAM CIĘ!
Za Twoje poczucie humoru, za to, że wstawiasz te obrazki najpierw z lodami a teraz potop.
Wiem, że wolałabyś żeby @ nie przylazła, a jednak zachowujesz dystans!
Normalnie Kocham Cię! :*kasienka111, ilonia1984, Justine M lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
ilonia1984 wrote:Moze i masz racjie...faktycznie przyznaje sie,ale pisze z telefonu i jakos mi ciezko...ale skoro Ci az tak to przeszkadza bede specjialnie dla Ciebie zasiadac na kapa,zeby Cie w oczęta nie kulo az tak strasznie chodz nie sadze zeby to bylo az tak wazne,raczej nie o to w tym chodzi :*
kasienka111, ilonia1984, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
Mysle ze nie powinno tu byc takiego upominania kogos ze kropek,przecinkow nie ma,czy lozko przez u orworte napisala ktoras...zle sie to czyta...zle sie czyta dla mnie takie cos jak jedna upomina druga...nie chcecie czytac to nie czytajcie.Raczej na watku ortograficznym i interpunkcyjnym itd nie jestesmy,wiec uwazam ze to nie ma znaczenia ale kazdy moze oczywiscie wypowiedziec swoje zdanie wiec robie to i ja...slabe to bylo i nie mile ale spoko loko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2015, 18:54
s1985 lubi tę wiadomość
-
hiacynta99 wrote:A ja dzis byłam na monitoringu i kicha 9dc i jest pęcherzy 9mm ): Słabo chyba i jestem w pierwszy cyklu z Clo mam jutro jechac z nowy na Usg glowa mnie boli juz od tego wszystkiego .
hiacynta99 lubi tę wiadomość
-
o joj co tu sie dzieje tu nie ma o czym gadac wogole,szkoda czasu na takie bzdety. Wyrazila swoje zdanie ja sie troszku poprawilam a przynajmiej sie staram i chyba jest gicio. Kierzynka szczerze nawet jak by sie ktos czepial miala bym to gleboko w powazaniu mam wazniejsze sprawy w zyciu nisz przejmowac sie bzdetami tak ze dziewczynki nie nerwujta sie Kocham was wszystkie a teraz pora na dlugi milego wieczoru :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2015, 19:44
kasienka111, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualnyJustine M wrote:oj tam oj tam, wszystko bedzie dobrze ;*
moja psiapsióła inseminacje miala w tym miechu, w 10 cyklu miała 5mm
a imseminacje 14 dnia książkowo 35mm czy jakoś tak
no to TY masz większy niż ona a miała książkowo ;PAgnieszka0812, Justine M lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kasienka111 wrote:Mysle ze nie powinno tu byc takiego upominania kogos ze kropek,przecinkow nie ma,czy lozko przez u orworte napisala ktoras...zle sie to czyta...zle sie czyta dla mnie takie cos jak jedna upomina druga...nie chcecie czytac to nie czytajcie.Raczej na watku ortograficznym i interpunkcyjnym itd nie jestesmy,wiec uwazam ze to nie ma znaczenia ale kazdy moze oczywiscie wypowiedziec swoje zdanie wiec robie to i ja...slabe to bylo i nie mile ale spoko loko
Kierzynko, tak! I było fantastycznie wszystko jest ładnie, fasol brykał i ryczałam. A teraz tak dlugo, bo kolejne 19-20 tydz. Ty też tak masz?kierzynka, anjaaa, paznokietek, matylda08 lubią tę wiadomość
-
O tych przecinkach to przecież nie było upominanie tylko sugestia. Tu nie chodzi o to żeby się kłócić przecież. Odkąd Utworzyła się grupa na fb to tu jakoś gorąco przez cały czas i o każdą głupotę rozwija się dyskusja. No nie ma co zajmować się głupota tylko wspierać, bo każda z nas przeszła przez coś okropnego.
paznokietek, matylda08 lubią tę wiadomość
-
kierzynka wrote:O tych przecinkach to przecież nie było upominanie tylko sugestia. Tu nie chodzi o to żeby się kłócić przecież. Odkąd Utworzyła się grupa na fb to tu jakoś gorąco przez cały czas i o każdą głupotę rozwija się dyskusja. No nie ma co zajmować się głupota tylko wspierać, bo każda z nas przeszła przez coś okropnego.
Justine M lubi tę wiadomość