X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Ciąża po poronieniu...
Odpowiedz

Ciąża po poronieniu...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2015, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justine M wrote:
    no ale czemu kicha? dopiero 9 dzień cyklu
    owulacja może być dzień później, jak dojrzeją
    czego się łamiesz nie rozumiem :)

Bo lek nie byla jakos zadowolona ze chyba za maly .

• Justine M Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hiacynta99 wrote:
    Bo lek nie byla jakos zadowolona ze chyba za maly .

oj tam oj tam, wszystko bedzie dobrze ;*

moja psiapsióła inseminacje miala w tym miechu, w 10 cyklu miała 5mm
    a imseminacje 14 dnia książkowo 35mm czy jakoś tak

no to TY masz większy niż ona a miała książkowo ;P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2015, 17:45

hiacynta99 lubi tę wiadomość

Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
  • Justine M Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnieszka0812 wrote:
    Justine a co tam u Ciebie?

a ja czuję się tak:

34e6fy1.gif

kasienka111, ilonia1984, s1985, Aska84 lubią tę wiadomość

Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
  • paola87 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hiacynta99 wrote:
    A ja dzis byłam na monitoringu i kicha 9dc i jest pęcherzy 9mm ): Słabo chyba i jestem w pierwszy cyklu z Clo :( mam jutro jechac z nowy na Usg glowa mnie boli juz od tego wszystkiego .
    Hiacynta, to całkiem dobry pęcherzyk. Biorąc pod uwagę że rośnie ok 2 mm na dobę, masz bardzo duże szanse na owulację w 14 lub 15 dc :) Lekarza nie słuchaj, uogólniają często, ja kiedyś miałam malutkie pęcherzyki i powiedział że nie urosną już i się wchłoną, a potem nagle w 20 dc po 3 cm miały:) Kopuluj dalej, a potem na usg, ale jutro to za szybko zdecydowanie, teraz powinnaś iść za jakieś 3 dni.

Agnieszka0812, Justine M, hiacynta99 lubią tę wiadomość

• Agnieszka0812 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justine UWIELBIAM CIĘ!
    Za Twoje poczucie humoru, za to, że wstawiasz te obrazki najpierw z lodami a teraz potop.
    Wiem, że wolałabyś żeby @ nie przylazła, a jednak zachowujesz dystans!
    Normalnie Kocham Cię! :*

kasienka111, ilonia1984, Justine M lubią tę wiadomość

Franio 2008 <3
    Wojtuś 2010 <3
    Ania 2016 <3
    Aniołek 11tc 10.04.15
  • kierzynka Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ilonia1984 wrote:
    Moze i masz racjie...faktycznie przyznaje sie,ale pisze z telefonu i jakos mi ciezko...ale skoro Ci az tak to przeszkadza bede specjialnie dla Ciebie zasiadac na kapa,zeby Cie w oczęta nie kulo az tak strasznie ;) chodz nie sadze zeby to bylo az tak wazne,raczej nie o to w tym chodzi :*
    Ilonia nie chodzi o to ze się ktoś do ciebie czepia tylko po prostu czasem się zdanie miesza jak się przeczyta bez przecinka. Spoko loko ;)

kasienka111, ilonia1984, hiacynta99 lubią tę wiadomość

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • kierzynka Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edii wiec dziś masz już usg genetyczne? trzymam kciuki mocnoooo

hiacynta99, matylda08, Ediii lubią tę wiadomość

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • kasienka111 Znajoma

Wysłany: 25 czerwca 2015, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysle ze nie powinno tu byc takiego upominania kogos ze kropek,przecinkow nie ma,czy lozko przez u orworte napisala ktoras...zle sie to czyta...zle sie czyta dla mnie takie cos jak jedna upomina druga...nie chcecie czytac to nie czytajcie.Raczej na watku ortograficznym i interpunkcyjnym itd nie jestesmy,wiec uwazam ze to nie ma znaczenia ale kazdy moze oczywiscie wypowiedziec swoje zdanie wiec robie to i ja...slabe to bylo i nie mile :) ale spoko loko :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2015, 18:54

s1985 lubi tę wiadomość

• Agnieszka0812 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zawsze jestem zmarzluchem,często mi zimno, bo stałą temperaturę mam 35,6 a dziś 37 mam nadzieję, że to nie przeziębienie...

hiacynta99, Justine M lubią tę wiadomość

Franio 2008 <3
    Wojtuś 2010 <3
    Ania 2016 <3
    Aniołek 11tc 10.04.15
  • niezapominajka Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hiacynta99 wrote:
    A ja dzis byłam na monitoringu i kicha 9dc i jest pęcherzy 9mm ): Słabo chyba i jestem w pierwszy cyklu z Clo :( mam jutro jechac z nowy na Usg glowa mnie boli juz od tego wszystkiego .
    u mnie to norma przy clo, zupełnie jakbym nic nie brała ;) Mój organizm zareagował dopiero na gonal

hiacynta99 lubi tę wiadomość

1usajw4zj5vrwf30.png
  • ilonia1984 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o joj co tu sie dzieje :) tu nie ma o czym gadac wogole,szkoda czasu na takie bzdety. Wyrazila swoje zdanie ja sie troszku poprawilam a przynajmiej sie staram :) i chyba jest gicio. Kierzynka szczerze nawet jak by sie ktos czepial miala bym to gleboko w powazaniu mam wazniejsze sprawy w zyciu nisz przejmowac sie bzdetami tak ze dziewczynki <3 <3 nie nerwujta sie Kocham was wszystkie :) a teraz pora na dlugi <3 milego wieczoru :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2015, 19:44

kasienka111, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość

<3 <3 cykl pp.Udalo sie Zosia <3
    wkoncu z nami :) 16.04.2016
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justine M wrote:
    oj tam oj tam, wszystko bedzie dobrze ;*

moja psiapsióła inseminacje miala w tym miechu, w 10 cyklu miała 5mm
    a imseminacje 14 dnia książkowo 35mm czy jakoś tak

no to TY masz większy niż ona a miała książkowo ;P
    :-*♡.♡ dziękuję za wsparcie psych

Agnieszka0812, Justine M lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2015, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro mam przyjść i pewnie jeszcze w inny dzień :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2015, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oby rosl bo wspomagam sie ziołami od poczatku cyklu i dongiem od dzis :) niech die dzieje co chce mam urodziny w lipcu chce PREZENT !!!!!

Agnieszka0812 lubi tę wiadomość

• Monkey Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hiacynta głowa do góry, będzie git :D

hiacynta99, matylda08, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość

2020.png
    ek + 09.05.2014 (9tc)
    d69cj44jvg72mq3b.png
    d69ct5od9nlrlrcq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2015, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monkey chciała bym ale tracę nadzieje mam problem z endometrioza i jeszcze te jajniki nie pracują jak tu nie myśleć ...

• Ediii Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasienka111 wrote:
    Mysle ze nie powinno tu byc takiego upominania kogos ze kropek,przecinkow nie ma,czy lozko przez u orworte napisala ktoras...zle sie to czyta...zle sie czyta dla mnie takie cos jak jedna upomina druga...nie chcecie czytac to nie czytajcie.Raczej na watku ortograficznym i interpunkcyjnym itd nie jestesmy,wiec uwazam ze to nie ma znaczenia ale kazdy moze oczywiscie wypowiedziec swoje zdanie wiec robie to i ja...slabe to bylo i nie mile :) ale spoko loko :)
    Każdy może powiedzieć. Więc, nie miły jest twój powyższy post. W moim było napisane " przepraszam Ilonia" więc chyba nie rozumiesz że panują tu dobre stosunki. I chcę zby tak zostało, więc nie zamierzam wracać do tematu. Każdy pisze jak chce i z czego chce. Deal?

Kierzynko, tak! I było fantastycznie :-) wszystko jest ładnie, fasol brykał i ryczałam. A teraz tak dlugo, bo kolejne 19-20 tydz. Ty też tak masz?

kierzynka, anjaaa, paznokietek, matylda08 lubią tę wiadomość

n59y3e5ewov6z8v4.png

mhsvpx9inset8y66.png
    I dwa Aniołki 1.11.2014 i 2.4.2015
  • kierzynka Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O tych przecinkach to przecież nie było upominanie tylko sugestia. Tu nie chodzi o to żeby się kłócić przecież. Odkąd Utworzyła się grupa na fb to tu jakoś gorąco przez cały czas i o każdą głupotę rozwija się dyskusja. No nie ma co zajmować się głupota tylko wspierać, bo każda z nas przeszła przez coś okropnego.

paznokietek, matylda08 lubią tę wiadomość

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • kierzynka Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edii to super ze wszystko ok ;) ja dopiero mam usg na sam koniec lipca wiec dluuuugooo ;)

Ediii, matylda08 lubią tę wiadomość

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • niezapominajka Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kierzynka wrote:
    O tych przecinkach to przecież nie było upominanie tylko sugestia. Tu nie chodzi o to żeby się kłócić przecież. Odkąd Utworzyła się grupa na fb to tu jakoś gorąco przez cały czas i o każdą głupotę rozwija się dyskusja. No nie ma co zajmować się głupota tylko wspierać, bo każda z nas przeszła przez coś okropnego.
    Jaka grupa na fb?

Justine M lubi tę wiadomość

1usajw4zj5vrwf30.png
‹‹ 852 853 854 855 856 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: