Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aska84 wrote:Zazdroszczę Wam tych brzuszków. Tez juz chce taki miec:)
Ja byłam 13 u gina, mówiłam mu o nieregularnych @, zupełnie inaczej niż przed zabiegiem, powiedział, że zabieg nie powinien mieć wpływu na @ i że owulacja jeszcze pewnie nie wróciła, kazał mi teraz brać duphaston po tej ovu.
Jak robił mi usg, to widać było w macicy resztki rwki z @, a szyjka już się zamknęła, dlatego teraz @ miałam tylko 3 dni, na szczęście po kolejnych 3 zeszła reszta. Też już bym chciała taki piękny brzuszek ten cykl mam pewnie stracony, ale może dupek pomoże na następnyFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny błagam doradźcie mi co mam robić?
Po zabiegu w ogóle nie czuję owulacji tak jak przed tym wszystkim czułam wszystko dokładnie i zawsze owulka była 11 dnia tak teraz zupełnie nie wiem kiedy co i jak miesiączki też nie są tak regularne jak były dotychczas, zawsze miałam co 23-24 dni teraz najdłuższy cykl 27 dni teraz 25. Owulka chyba wróciła bo jak byłam na pierwszym monitoringu po pierwszej @ po zabiegu pęcherzyki były, proszę powiedzcie co robić -
nick nieaktualnyAgnieszka0812 wrote:Hej Asia, co tam u Ciebie?
Ja byłam 13 u gina, mówiłam mu o nieregularnych @, zupełnie inaczej niż przed zabiegiem, powiedział, że zabieg nie powinien mieć wpływu na @ i że owulacja jeszcze pewnie nie wróciła, kazał mi teraz brać duphaston po tej ovu.
Jak robił mi usg, to widać było w macicy resztki rwki z @, a szyjka już się zamknęła, dlatego teraz @ miałam tylko 3 dni, na szczęście po kolejnych 3 zeszła reszta. Też już bym chciała taki piękny brzuszek ten cykl mam pewnie stracony, ale może dupek pomoże na następny
Ja chwilowo odpuscilam aż tak intensywne starania jak do tej pory. Odłożyłam leki i biore tylko Euthyrox 50 przepisana przez endokrynologa. Zajęłam sie bardziej sprawa swojego odchudzania i praca. Mało ostatnio myśle o dziecku i chyba lepiej sie z tym czuje. Przestałam zażywać Letrozol i czuje tez ze nie mam owulacji ale dopiero nowy lekarz podejmie decyzje co dalej. Szukamy z mężem mieszkania i pewnie po jego kupnie zajmę sie jego remontem wiec moje mysli tez bedą skierowane w inna stronę. Wiem ze muszę najpierw wyregulować sprawę swoich hormonów zeby ze spokojem przeżyć następna ciaze.
Tutaj tez zaglądam rzadziej. Bardziej zeby sprawdzić co tam u Was i jak rozwijają sie Wasze dzieciątka:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2015, 11:07
Agnieszka0812, anjaaa, paznokietek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia24 wrote:Dziewczyny błagam doradźcie mi co mam robić?
Po zabiegu w ogóle nie czuję owulacji tak jak przed tym wszystkim czułam wszystko dokładnie i zawsze owulka była 11 dnia tak teraz zupełnie nie wiem kiedy co i jak miesiączki też nie są tak regularne jak były dotychczas, zawsze miałam co 23-24 dni teraz najdłuższy cykl 27 dni teraz 25. Owulka chyba wróciła bo jak byłam na pierwszym monitoringu po pierwszej @ po zabiegu pęcherzyki były, proszę powiedzcie co robić
Aniu najlepiej byłoby sprawdzić USG po owulacji, czyli teraz. Wtedy lekarz oceni czy pecherzyki pękły.Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paola87 wrote:Dziewczynki to jak to jest z tym brzuszkiem? Kiedy zaczyna być widać?
Superaśne macie już te bebzunys1985 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypaola87 wrote:Dziewczynki to jak to jest z tym brzuszkiem? Kiedy zaczyna być widać?
Superaśne macie już te bebzunyEdiii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny