Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
Staraczka23 wrote:Pucek to dopiero początek
Mnie od 20tyg miednica boli chodzę jak robot , 3 dni meczarni i jeden dzien spokoju .
Ja będę siedzieć w kupkach a wy będziecie delektować sie ruchami
kochana czy Ty wiesz ze ja jeszze pieluch terowych uzywalam 23 lata temu? Wtedy jaks ie moja corka urodzila to pampersy kosztoaly majatek i trzymalo sie je tylko na wizyty u lekarza
To bylo super zajecie wybieranie tej kupy z tych szmatek, i pozniej ten cudny zapach jak to sie gotowalo w automacie, i suszenie, i prasowanie.... masakra... ale przynajmniej dzieci sie szybciej uczyly na nocnik siadac -
nick nieaktualnyBree moja mama tez sie uparla na pieluchy , mowila ze do 3 miesiaca bo na bioderka bla bla to powiedziałam jak chce to niech kupi i bedzie przebierac prać prasowac
Kupiła i sie smieje ze drogie szmaty do okien se zafundowala , bo potem bedzie w tym celukierzynka, Bree lubią tę wiadomość
-
paznokietek wrote:Pucek mój narzeczony juz poczuł pierwsze ruchy jakieś 3 tygodnie temu. Był bardzo zadowolony dlatego ciągle kładzie rękę
Bree lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykierzynka wrote:Mój mało kiedy się brzuchem interesuje leniwiec nie chce mu się czekać aż cos poczuje
Bree, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPucek hehe jedz jak masz ochotę bo mozesz miec dni ze nic nie tkniesz , jakie ja mialam wyrzuty sumienia bo jesc mi sie nie chcialo i jogurtami zapychalam .
Już mi sie na belly nie chce pisac z nini haha kurwa ile mozna pisać o bólach brzucha i ze sie urodzi " dzisiaj" druga sie martwi bo przenosila termin , nie uwzględnia ze jest 2tyg +/-
I tak od 35tc truja dupeBree, kierzynka lubią tę wiadomość
-
Ja w pierwszej ciazy mialam zachcianki na wisnie i orzechy wloskie, i bywalo tak ze jak wstalam z lozka szlam na ogrod i jadlam prosto z drzewa zamiast sniadania, i tak moglam "wisiec" na tym drzewie jak szpak A w drugiej ciazy to mialam zachcianki na jasne piwo, najlepiej takie lane, wczesniej mi piwo nigdy nie smakowalo, a od tamtej ciazy to mi tak zostala ta zachcianka po dzis dzien W Ostatniej ciazy potrafilam zjesc 5 pączkow za jednym podejsciem, a obecnie nie wiem czy to od ciazy czy od czego ale moge dziennie jesc salceson krolewski
kierzynka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No ja sie smieje ze co jak co ale salceson? Ja w zyciu nie tknelabym flaczkow i owocow morza i mam nadzieje ze na to mi ochota nie przyjdzie No i zupy czerniny tego tez nie jem, nawet kijem bym nie tknela
Co niewyklucza oczywiscie faku ze martwie sie o dziecko jak i pozostae dziewczynyWiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 10:28
paznokietek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBree wrote:No ja sie smieje ze co jak co ale salceson? Ja w zyciu nie tknelabym flaczkow i owocow morza i mam nadzieje ze na to mi ochota nie przyjdzie No i zupy czerniny tego tez nie jem, nawet kijem bym nie tknela
Co niewyklucza oczywiscie faku ze martwie sie o dziecko jak i pozostae dziewczyny
Czarnina fuuu rzygam , parę lat temu spróbowałam i nigdy więcej bo nikt nie mowil ze to krew i nawet nie smakowala .
Bree lubi tę wiadomość
-
O rety, flaki, salceson i inne takie żywe rzeczy fuj przed ciążą a i teraz by nie podeszły.
Zachcianek nie mam, ale mam wybrzydzanie.
Zawsze miecho bylo u mnie podstawa a teraz smażone nieee, gotowane fujka i jakos tak malo jem. Warzywa wchodza garsciami.
Ale na poczatku jak wymiotowalam to sucharki i serek wiejski, jogurt.
Ale piwo.... Piwko by mi teraz tak wchodzilo jak nigdy. Takie zimne, lane jak Bree mowi.
Bree lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kochana, lecha free popijam, owszem.
Teraz jeszcze pojawił się lech free mięta z limonką, pyszny
Ale jak wieczorkiem otwieram staremu zimne królewskie z lodówyyyy to ono smakuje jak milion dolców!kierzynka, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrzyjechal doreczyciel dal mi kwiaty i pudełeczko , pacze i tak pacze nie wierze moj wariat kupil mi pierścionek , dzwonie pytam czemu ?
A co on mi na to ? MYŚLAŁEM ZE SZYBCIEJ URODZISZ
To się pochwalę
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e9a4a5badf0a.jpgkierzynka, Ediii, Bree, kehlana_miyu, wiola0912 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny