Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
Pucek, jak dobrze że id razu pojechałaś do szpitala. Będzie dobrze, plamienia na początku ciąży mogą występować i tak Paznokietek dobrym przykładem, jestes po terminie @? My tutaj wiemy ze bedzie dobrze i wspieramy!
Informuj nas.
Staraczka, ja narazie 1,5 kg, bo na poczatku mi spadlo 2 kg od rzyganka
A ty juz mozesz zbierac na porod, ale podobno po porodzie od razu z dycha spada.
Z kolei mój stary ma pecha, co położy ręke to młody się uspokaja!! Czasami tylko mu się fartnie i poczuje.
Ale serio, ja czuje jak fika, wołam go, kładzie rękę i cisza.Bree lubi tę wiadomość
-
O, pisałyśmy razem
To leż i wypoczywaj, dla fasola wszystko!
Brązowawe to też dobrze, tak jak piszesz, stara krew.
Paznokietek ja też na belly się nie udzielam, przecież my razem ze styczniówek. Podczytuje czasem, ale dla mnie za duzo zamieszania i sporow i za wczesnie na wybieranie wózka
Bree lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPucek świeża krew to z tego krwiaka moze byc a brązowa stara czyli macica sie oczyszcza z krwi okresowej , przynajmniej tak na moje
Z krwiakiem nie ma żartów bo jak bedzie większy od płodu to go "wywali" lez ile tylko mozesz , nawet musisz , na belly dziewczyny leżały nawet do 15tc .
Edii to samo mowilam wczoraj ze dyszka zleci
Z początku straciłam 2kg ale nie wliczam juzBree lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEdii juz wózki wybierają?
Ja w 29 albo 30 tc kupilam bo mi sie podobal a ze uzywka to nie chcialam zeby ktos kupił
Leczą mnie tu baby które są staraczkami albo przed porodem tak jak na belly wrześniowe i sie podniecają co jest złe a co dobre dla noworodka
Ediii, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStaraczka23 masz rację co do tego krwiaka. Tak właśnie miała moja koleżanka. Ale Pucek odpoczywamy i jesteśmy dobrej myśli :*:*:* ediii ja ostatnio byłam w sklepie tak tylko popatrzeć i jestem przerażona wózkami. Tyle ich jest , że szok! Nie wiadomo co brać później.
Ediii, Bree lubią tę wiadomość
-
Jestem dobrej myśli. Ten drugi juz tego krwiaka nie widział wiec nie moze być zbyt duży. A leżeć będę tyle ile będę musiała. Wszystko zrobię dla mojego Pucusia
Ediii, Bree, hiacynta99, hiacynta99, hiacynta99 lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
nick nieaktualnyPaznokietek wiesz jak ja wybralam wózek , od początku byłam pewna ze bedzie używany , w tych 2w1 czyli ze spacerowka to są ciężkie później jak dziecko rosnie wiec wyjdzie z gondoli na wiosne lub wakacje i chwile w spacerowce pojezdzi a na jesien kupię lżejsza nową .
No i jak wybralam , spogladalam na olx co jakis czas i wpadl w oko kolorystycznie i wyglądem , szukalam opini na temat modelu i strzal w 10 , babka przywiozla , przejechalam z parkingu do klatki i super sie prowadzil .
Modell bebetto vulcano .
Pucek niby warto dwóch lekarzy zaliczyć ale trzeba brac pod uwagę że sa różne usg i ich doświadczenia , jeden zobaczy inny nie .
Bree lubi tę wiadomość
-
To prawda, wózków jest miliony.
I wcale nie mam nic przeciwko oglądaniu i wybieraniu, ale na kupowanie to trochę za wcześnie.
Na pewno lepiej tera popatrzec w sklepach i pojezdzic wózkiem, popatrzec w necie i wybrac, ale kupic czy zamowic mozna spokojnie za dwa trzy miesiace
Bree, paznokietek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGłupotą też jest rozkładanie łóżeczka , tam juz w 30tyg niektóre pokazywały zdjęcia
Po paru dniach pisały ze sobie faceci ciuchy na nich wieszają albo wrzucają do środka .
A wspomnę jeszcze o jednej która pisała że jej kot spanie sobie zrobił w łóżeczkuWiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 14:53
Bree lubi tę wiadomość
-
Ediii wrote:Kochana, lecha free popijam, owszem.
Teraz jeszcze pojawił się lech free mięta z limonką, pyszny
Ale jak wieczorkiem otwieram staremu zimne królewskie z lodówyyyy to ono smakuje jak milion dolców!
dla mnie juz sam zapach takiego browara to bylo cos megaprzezajebistego i jak tu nie ukrasc lyczka albo i trzech lyczkowEdiii lubi tę wiadomość
-
Staraczka23 wrote:Przyjechal doreczyciel dal mi kwiaty i pudełeczko , pacze i tak pacze nie wierze moj wariat kupil mi pierścionek , dzwonie pytam czemu ?
A co on mi na to ? MYŚLAŁEM ZE SZYBCIEJ URODZISZ
To się pochwalę
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e9a4a5badf0a.jpg
Wyglada na to ze "ktos" Cie kochaStaraczka23, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
pucek wrote:Zaczelam krwawić dzisiaj rano wiec pędem do lekarza a on dal skierowanie. Dostałam lutke dowcipnie, nospe i Wit c i lekarz mowil ze raczej będzie dobrze ale ze mam raczej nie wstawać z lozka
kochana jestem myslami z Toba i trzymam kciuki za to zeby wszystko bylo dobrze, niestety nic wiecej zrobic nie moge ale wierze ze to takie krwawienie ktore szybko minie po lutce i dalej wszystko z pewnoscia bedzie OK!
hiacynta99 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Staraczka23 wrote:Haaaa a pamiętasz bree jak pijalyscie winko i piwka wieczorami ?
Ja tylko czytalam i marzyłam
Jeszcze trochę i ja będę was szczula piwem
Ja tam sobie od czasu do czasu popijalam lampke wina Jak ktos chce niech mnie linczuje, ale uwazam ze nadgorliwosc jest gorsza od faszyzmu i ciazy bardziej moze zaszkodzic stres i nerwy a nie lampka wina od czasu do czasu czy kilka lykow piwa Jak chcecie mozecie na mnie wieszac psy ale ja zdania nie zmienieEdiii, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
Bree wrote:kochana jestem myslami z Toba i trzymam kciuki za to zeby wszystko bylo dobrze, niestety nic wiecej zrobic nie moge ale wierze ze to takie krwawienie ktore szybko minie po lutce i dalej wszystko z pewnoscia bedzie OK!
hiacynta99, Bree lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy...