Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHiacynta wypowiem się i ja . Żaliłaś się płakałaś wkurzałaś próbowałyśmy Cię zrozumieć i pocieszyć kiedy kolejny raz Tobie się nie udało a ja byłam przed testowaniem stwierdziłaś że dlaczego się cieszę i robię sobie nadzieję Ty też tak miałaś i ciąży brak . Było mi przykro dziewczyny stanęły w mojej obronie ale Ty jak dziecko spakowałaś zabawki i obrażona na cały świat !!! Potem głupie teksty do dziewczyn na priv i zaczęło się obrzydliwe obgadywanie na tajnych grupach ale już dobiłaś mnie stwierdzeniem do jednej z dziewczyn że mi odbiło bo w ciążę nie zaszłam !!! Jest to przykre że kobieta po poronieniu pisze takie rzeczy o drugiej ale nie bez powodu są ludzie i ... Ludzie .
Monkey lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymatylda08 wrote:A teraz oficjalnie możesz sobie poużywać na mojej osobie . tylko pamiętam jak całkiem niedawno żaliłaś się mi w rękaw .
Wiesz co ogarnij sie same pierwsze ładnie żeście mnie pożegnały do dzis mam te wpisy nie wybielajcie sie ze my z Bree najgorsze!!!
Na poczatku myślałam.ze jesteś w porządku naprawde Cie lubiłam!!! no ale jak chcesz pajacować razem z nimi to ok ja chyba za stara jestem na takie ....Bree lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBree wrote:Znalazlam tez takie ciekawostki kiedys na necie odnosnie testow, czego to ludzie nie wymysla zeby sprawdzic czy sa w ciazy
http://www.ciazowy.pl/artykul,metody-potwierdzania-ciazy-jak-to-bylo-kiedys,3035,1.html
Pff a ja wydaje majątek na testy:)Bree lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- wprowadzanie nieprzyjaznej atmosfery.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 4 września 2015, 20:13
Monkey, hiacynta99 lubią tę wiadomość
Kropeczka * 4 listopada 2014
Ktosiek * 8 maja 2015 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyanjaaa wrote:Hiacynta nie stresuj się bo szkodzisz dziecku! Dobranoc
Po co zaczepiasz , ma być spokój chociaż tutaj , niech nowe dziewczyny dołączają a nie omijają bo widzą na każdej stronie dym .
Tyle zawistnych kobiet sie nazbierało akurat na jednym wątku i to z takim tytułem . Nie mowie tylko o was ale też o sobie bo święta nie jestem i też daję się sprowokować ale kurwa mac ileż można jedno i to samo albo jakies przypierdalanie .
Idę spachiacynta99, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobra laski, milo było ale ja widzę ze ta kłótnia się nie skończy. Życzę wszystkim powodzenia i nie będę już się udzielala, bo to co się tutaj dzieje to jest jakiś żart. Miło było z Wami w tych chwilach bez kłótni. Powodzenia wszystkim zafasolkowanym i tym które nadal się starają!
-
nick nieaktualnyDzięki dziewczyny za kciuki:*
Monkey ja tez czasem do was na belly zaglądam... Gratuluje synka!
Staraczka a nie mówiłam, że my dziewczyny o tym imieniu mamy temperament ten terror to wiesz ciągnie swój do swego haha...Staraczka23 lubi tę wiadomość