Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Ciąża po poronieniu...
Odpowiedz

Ciąża po poronieniu...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2015, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    roxa wrote:
    A ja chcialam napisac ze dostalam wkoncu @ po zabiegu wracam wlasnie z kliniki i poki co jest super pozytywnie... ale wpadne jak sie teoche rozluzni bo narazie widze ze geste powietrze a ja nie wiem i nie chce wiedziec nawet o co chodzi...
    Będzie dobrze , twoja imienniczka zaczęła terror jak czytałam twoj wpis :)

Bree, roxa lubią tę wiadomość

• pucek Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    roxa wrote:
    Jesli badania ze spuszczonej mi dzis krwi wyjda dobrze i nie zadzwonia jutro ze zmiana planow to od soboty zaczynam robic zastrzyki :-D
    Aaaaale super ::D:D:D:D

Bree, roxa lubią tę wiadomość

3jgx3e3k4o8x3ff9.png
    Kochamy Cię maleństwo <3
    gr3nn7pysxbmhwee.png
    13.06.2015
    Kochamy i tęsknimy...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2015, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ediii wrote:
    Hiacynta, ja to wiem. Że nie ma sensu. Ale ona powinna wiedzieć że mam racje i dlatego tak reaguję.

Nieważne, teraz już wiadomo że od czasu do czasu ktoś wpadnie zrobić zamieszanie.

Aśka ja pytałam kiedy Ty testujesz;-)

Ja pierdziele...musiałam sie przebić przez tyle stron aby odczytac Twoja wiadomość Ediii:))) a poszłam tylko na zakupy:) ja testuje 15.09 we wtoreczek, chyba że nie usiedzę na dupencji i kupie test juz jutro:)))

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 17:43

hiacynta99, Ediii, Bree lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2015, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lenka87 wrote:
    Ja mu to samo powtarzam, ale baran nie chce mnie słuchać :-P
    Jak lekarz nic nie widział to może będzie dziewczynka :-)
    Tez żyje taka nadzieja hihi ;)

Bree lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2015, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aska84 wrote:
    Ja pierdziele...musiałam sie przebić przez tyle stron aby odczytac Twoja wiadomość Ediii:))) a poszłam tylko na zakupy:) ja testuje 15.09 we wtoreczek, chyba że nie usiedzę na dupencji i kupie test juz jutro:)))

Trzymam kciuki za pozytywny test <3

Aska84, Bree lubią tę wiadomość

• monika_89 Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a miałam się nie wtrącać.

tak, przekazujemy sobie info, żeby tu wjechać. Sporo z nas czyta wątek, żeby wiedzieć co u innych, ja zaglądam dla paznokietka (cieszę się, że u Ciebie wszystko ok)

Starczko jak zwykle pokazałaś się z tragicznej strony, od dawna jesteś mi obojętna, ale... KOLEJNEJ osobie życzysz poronienia! Jak tak można?! Pamiętasz, jak zaczęłam plamić na początku a Ciebie to bardzo bawiło? Nie wiem, tak Cie to cieszy że ktoś może stracić ciążę?!

Hiacynta wiesz dlaczego Ania na Ciebie wsadziła? Przypomnij sobie tekst ze ciąża to nie choroba a my pouciekałyśmy na l4, i proszę. Ty na l4. Ja nie miałam wyboru, MUSIAŁAM leżeć, ale nieeee Ty wiesz lepiej.
    Chciałam to załatwić z Tobą dawno temu prywatnie ale nie dałaś mi szansy.

Bree serio, daj spokój, że wszystkie mają dupy obsmarowane, już Ci to pisałam PW. Nikt nic nie pisał ani o Toxey że odeszła ani o Edi. Przynajmniej ja nic takiego nie pamiętam.

Nie dziwię się, że dziewczyny się odezwały bo też zauważyłam sporo aluzji co do grupy. Osoby zainteresowane doskonale wiedzą, że o nich mowa. Dla mnie specjalna prowokacja.
    Same wyciaganie staroci i po co?

kierzynka, matylda08 lubią tę wiadomość

13.02.2015 - Aniołek (7tc)
    21.01.2016 - P. <3
    24.04.2017 - M. <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2015, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Roxa ciesze się, że pozytywnie wszystko idzie.
    Aska trzymam kciuki za testowanie ;)

Aska84, Bree, roxa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2015, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika a myślałam o Tobie ;) co u ciebie? Jak się czujecie?:*

Ja trochę nie kumam podziału na dwie grupy tutaj, bo ja szczerze mówiąc do żadnej z grup nie należę i nie kumam która dziewczyna należy do której grupy :p Szanuje wszystkie dziewczyny tutaj ;)

Aska84, kierzynka, Bree, matylda08 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2015, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika czy to zdjęcie Twojego maleństwa? ;) super :*** który to już u ciebie tydzień?

Monkey lubi tę wiadomość

• monika_89 Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak mój maluszek na zdjeciu, też jeszcze nie znam płci. Jestem tydzień do tyłu za Tobą ;)

Monkey, matylda08, wiola0912 lubią tę wiadomość

13.02.2015 - Aniołek (7tc)
    21.01.2016 - P. <3
    24.04.2017 - M. <3
  • Monkey Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paznokietek pokaż swojego szkraba i brzuszek :)

2020.png
    ek + 09.05.2014 (9tc)
    d69cj44jvg72mq3b.png
    d69ct5od9nlrlrcq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2015, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny teraz nie ma mnie w domu i pisze z telefonu ;) jak będę w domu to pokaże ;) a Wy laski pochwalcie się brzuszkami; )

• Ediii Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aska84 wrote:

Hehe, testuj blisko @ żeby się niepotrzebnie nie smucić jak negatyw wyjdzie bo za wczesnie zrobiony.
    Ja tak mialam, jednego dnia negatyw i smuteczek a za dwa dni pozytyw. A w sumie po co sie stresowac.
    Ale z drugiej strony zawsze napalona na to testowanie bylam i nie moglam usiedziec na dupencji jak mówisz.
    Czuje ze bedzie dobrze, bo wiele z nas jak troszke wyluzowalo to byly fasole :-)
    Tego Ci życzę i wyglądam wieści od Ciebie.

Już niedługo się dowiecie dziewczyny, też jestem ciekawa bo obserwuję jakiś wysyp chłopaków ostatnio.

Aska84, Bree, hiacynta99 lubią tę wiadomość

n59y3e5ewov6z8v4.png

mhsvpx9inset8y66.png
    I dwa Aniołki 1.11.2014 i 2.4.2015
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2015, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak wierzycie w te zabobony czy też stare gadania to zrobcie test z sodą , ja robiłam i się sprawdziło

Bree, hiacynta99 lubią tę wiadomość

• kierzynka Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aska84 testuj w terminie @ bo wtedy najlepiej a w ogóle to już byłoby super gdybyś wytrzymała dwa dni po terminie ale wiem że to nie zawsze możliwe heh :) życzę dwóch kresek :)

Aska84, matylda08, Ediii lubią tę wiadomość

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • Bree Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja juz po pracy :) od sniadania nic nie jadlam bo na nic nie mialam ochoty, teraz wmusze w siebie jaka bułe bo nie moze byc tak ze nic nie jem, ale jakos wszystko mi rosnie, i w dodatku ten przeszywajacy ziąb :P Kupilam ser na sernik amerykanski ale chyba zostawie sobie pieczenie na jutro bo teraz juz nie mam sily a jeszcze do stajni jade osiolki nakarmic :)

hiacynta99, Ediii lubią tę wiadomość

Aniołek "M" 02.03.2015 (8 tc)

preg.png
  • Bree Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia trzymam kcikuki za Twoj test :)

hiacynta99, Aska84 lubią tę wiadomość

Aniołek "M" 02.03.2015 (8 tc)

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2015, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ediii wrote:
    Hehe, testuj blisko @ żeby się niepotrzebnie nie smucić jak negatyw wyjdzie bo za wczesnie zrobiony.
    Ja tak mialam, jednego dnia negatyw i smuteczek a za dwa dni pozytyw. A w sumie po co sie stresowac.
    Ale z drugiej strony zawsze napalona na to testowanie bylam i nie moglam usiedziec na dupencji jak mówisz.
    Czuje ze bedzie dobrze, bo wiele z nas jak troszke wyluzowalo to byly fasole :-)
    Tego Ci życzę i wyglądam wieści od Ciebie.

Już niedługo się dowiecie dziewczyny, też jestem ciekawa bo obserwuję jakiś wysyp chłopaków ostatnio.

Ja jestem jeszcze przed terminem hahaha

Bree lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2015, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bree wrote:
    A ja juz po pracy :) od sniadania nic nie jadlam bo na nic nie mialam ochoty, teraz wmusze w siebie jaka bułe bo nie moze byc tak ze nic nie jem, ale jakos wszystko mi rosnie, i w dodatku ten przeszywajacy ziąb :P Kupilam ser na sernik amerykanski ale chyba zostawie sobie pieczenie na jutro bo teraz juz nie mam sily a jeszcze do stajni jade osiolki nakarmic :)

Dzięki Bree...oj ale mi,zrobiłaś smaka tym sernikiem:)))

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2015, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak za mna ciasto chodzilo to kupilam sobie drozdzowke hahaha mało bylo to bitą śmietaną sie zapchalam :D :D

Mój robi golonke , jadlam czasami a teraz tak mi wali ze okna pootwieralam :D

‹‹ 910 911 912 913 914 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ