Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyroxa wrote:A ja chcialam napisac ze dostalam wkoncu @ po zabiegu wracam wlasnie z kliniki i poki co jest super pozytywnie... ale wpadne jak sie teoche rozluzni bo narazie widze ze geste powietrze a ja nie wiem i nie chce wiedziec nawet o co chodzi...
Bree, roxa lubią tę wiadomość
-
roxa wrote:Jesli badania ze spuszczonej mi dzis krwi wyjda dobrze i nie zadzwonia jutro ze zmiana planow to od soboty zaczynam robic zastrzyki
Bree, roxa lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
nick nieaktualnyEdiii wrote:Hiacynta, ja to wiem. Że nie ma sensu. Ale ona powinna wiedzieć że mam racje i dlatego tak reaguję.
Nieważne, teraz już wiadomo że od czasu do czasu ktoś wpadnie zrobić zamieszanie.
Aśka ja pytałam kiedy Ty testujesz;-)
Ja pierdziele...musiałam sie przebić przez tyle stron aby odczytac Twoja wiadomość Ediii:))) a poszłam tylko na zakupy:) ja testuje 15.09 we wtoreczek, chyba że nie usiedzę na dupencji i kupie test juz jutro:)))Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 17:43
hiacynta99, Ediii, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAska84 wrote:Ja pierdziele...musiałam sie przebić przez tyle stron aby odczytac Twoja wiadomość Ediii:))) a poszłam tylko na zakupy:) ja testuje 15.09 we wtoreczek, chyba że nie usiedzę na dupencji i kupie test juz jutro:)))
Trzymam kciuki za pozytywny testAska84, Bree lubią tę wiadomość
-
a miałam się nie wtrącać.
tak, przekazujemy sobie info, żeby tu wjechać. Sporo z nas czyta wątek, żeby wiedzieć co u innych, ja zaglądam dla paznokietka (cieszę się, że u Ciebie wszystko ok)
Starczko jak zwykle pokazałaś się z tragicznej strony, od dawna jesteś mi obojętna, ale... KOLEJNEJ osobie życzysz poronienia! Jak tak można?! Pamiętasz, jak zaczęłam plamić na początku a Ciebie to bardzo bawiło? Nie wiem, tak Cie to cieszy że ktoś może stracić ciążę?!
Hiacynta wiesz dlaczego Ania na Ciebie wsadziła? Przypomnij sobie tekst ze ciąża to nie choroba a my pouciekałyśmy na l4, i proszę. Ty na l4. Ja nie miałam wyboru, MUSIAŁAM leżeć, ale nieeee Ty wiesz lepiej.
Chciałam to załatwić z Tobą dawno temu prywatnie ale nie dałaś mi szansy.
Bree serio, daj spokój, że wszystkie mają dupy obsmarowane, już Ci to pisałam PW. Nikt nic nie pisał ani o Toxey że odeszła ani o Edi. Przynajmniej ja nic takiego nie pamiętam.
Nie dziwię się, że dziewczyny się odezwały bo też zauważyłam sporo aluzji co do grupy. Osoby zainteresowane doskonale wiedzą, że o nich mowa. Dla mnie specjalna prowokacja.
Same wyciaganie staroci i po co?
kierzynka, matylda08 lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMonika a myślałam o Tobie co u ciebie? Jak się czujecie?:*
Ja trochę nie kumam podziału na dwie grupy tutaj, bo ja szczerze mówiąc do żadnej z grup nie należę i nie kumam która dziewczyna należy do której grupy :p Szanuje wszystkie dziewczyny tutajAska84, kierzynka, Bree, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aska84 wrote:Ja pierdziele...musiałam sie przebić przez tyle stron aby odczytac Twoja wiadomość Ediii:))) a poszłam tylko na zakupy:) ja testuje 15.09 we wtoreczek, chyba że nie usiedzę na dupencji i kupie test juz jutro:)))
Hehe, testuj blisko @ żeby się niepotrzebnie nie smucić jak negatyw wyjdzie bo za wczesnie zrobiony.
Ja tak mialam, jednego dnia negatyw i smuteczek a za dwa dni pozytyw. A w sumie po co sie stresowac.
Ale z drugiej strony zawsze napalona na to testowanie bylam i nie moglam usiedziec na dupencji jak mówisz.
Czuje ze bedzie dobrze, bo wiele z nas jak troszke wyluzowalo to byly fasole
Tego Ci życzę i wyglądam wieści od Ciebie.
Już niedługo się dowiecie dziewczyny, też jestem ciekawa bo obserwuję jakiś wysyp chłopaków ostatnio.
Aska84, Bree, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja juz po pracy od sniadania nic nie jadlam bo na nic nie mialam ochoty, teraz wmusze w siebie jaka bułe bo nie moze byc tak ze nic nie jem, ale jakos wszystko mi rosnie, i w dodatku ten przeszywajacy ziąb Kupilam ser na sernik amerykanski ale chyba zostawie sobie pieczenie na jutro bo teraz juz nie mam sily a jeszcze do stajni jade osiolki nakarmic
hiacynta99, Ediii lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEdiii wrote:Hehe, testuj blisko @ żeby się niepotrzebnie nie smucić jak negatyw wyjdzie bo za wczesnie zrobiony.
Ja tak mialam, jednego dnia negatyw i smuteczek a za dwa dni pozytyw. A w sumie po co sie stresowac.
Ale z drugiej strony zawsze napalona na to testowanie bylam i nie moglam usiedziec na dupencji jak mówisz.
Czuje ze bedzie dobrze, bo wiele z nas jak troszke wyluzowalo to byly fasole
Tego Ci życzę i wyglądam wieści od Ciebie.
Już niedługo się dowiecie dziewczyny, też jestem ciekawa bo obserwuję jakiś wysyp chłopaków ostatnio.
Ja jestem jeszcze przed terminem hahahaBree lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBree wrote:A ja juz po pracy od sniadania nic nie jadlam bo na nic nie mialam ochoty, teraz wmusze w siebie jaka bułe bo nie moze byc tak ze nic nie jem, ale jakos wszystko mi rosnie, i w dodatku ten przeszywajacy ziąb Kupilam ser na sernik amerykanski ale chyba zostawie sobie pieczenie na jutro bo teraz juz nie mam sily a jeszcze do stajni jade osiolki nakarmic
Dzięki Bree...oj ale mi,zrobiłaś smaka tym sernikiem:)))Bree, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny