Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
Kierzynko.
Jedna sprawa.
Lena napisała " głupia pizdo" nie somentowałaś tego a wrecz usprawiedliwialas, ze to reakcja.
Ja napisałam "spierdalaj żmijo i suko" a kazalas mi sie zastanowic co pisze.
Masz racje, przesadzilam i mam nadzieje ze widac to w kolejnych moich postach.
A teraz przedstawie wam watek poronienia
Lena straszy Staraczke, uwazaj bo urodzisz.
Staraczka straszy Lene, uwazaj bo poronisz
Odpowiedz Leny " szkoda ze to ty nie poronilas tej ciazy"
I apropo Tysi postu powyzej, uwazam ze slowa Leny dokladnie tak brzmialy. Szkoda ze nie poronilas, bo powinnas. Wiec dla mnie padly takie słowa.
Kierzynko Ty akurat zawsze bylas w tym watku i na fb, nie przypominam sobie zebys kiedykolwiek napisala zlego, wiec nie chce sie z Toba kłócić, ale w czym anjaa miała dziś rację. W tym ze wpadla tu zrobic awanture i jeszcze na inny watek, majowki?
Teraz napisalas cos o jakiejs akcji z kwiatami, nikt spoza fb nie wie o co chodzi.
Czyli to jest sprzeczka z fb, to niech tam wróci. Bo dlaczego ja mam w niej uczestniczyć a musze, bo lubie ten watek.
Skoro cisnienie juz zeszlo, to czy mozemy serio zapomniec o tych sprzeczkach i nie cytowac i nie powracac do fb?
hiacynta99, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa proponuję rozejm , pisanie z dystansem i tyle .
A nie wywlekanie tego co było , czytałam co pisalyscie az kilka stron przepychanek slownych , podzielone jestesmy na jakies dwie grupy i same widzicie co sie dzieje .
Jak nie rozejm to wroccie na fb albo na belly do swoich wątków ciazowych i tyle .
Wyobraźcie sobie teraz jak ten wątek wygląda w oczach dziewczyn które są po stracie , widzą aktywność wchodzą czytają i nie mają komu sie wygadać bo tu wiecznie COŚ .
Nie powiem że jestem jakas święta bo też źle pisałam ale po prostu niektóre z was prowokowaly do tego .
Zdecydujcie co robimy i dajcie znać , później zerkne czy nadal chcecie pluć jadem .
Jak dla mnie to za długo ta "wojna" trwaEdiii, hiacynta99, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hiacynta99 wrote:Trzymasz z fałszywkami lepiej nie pisz do mnie nic!!! ok? będę zdrowsza zrobiłyście mi ładną stype bo co napisałam cos nie tak że wam się nie spodobało ??? wystarczy tego !!! która następna odeszła ?? hmm a jutro kto będzie kolejny ??
-
nick nieaktualnyWidac lubicie robic zadyme te typy tak maja . A co nie fałszywe to jest. Jestem z wami jest ok a jak tylko poszłam.oo taka owaka jestem szkoda powtarzać słów jakie padły na mnie !!! Czy to jest normalne zachowanie ile wy macie lat?? 10 ?? Odrazu trzeba bylo napisać ze jestem głupi Cipa i bym nie siedziala tam gdzie mnie nie chca !; a nie udawać mile i troskliwe
-
nick nieaktualny
-
Nie było by tematu gdyby nie Bree i Hiacynta ciągle wspominające o grupie fb. Teraz też nie omieszkała i dodała swoje trzy grosze o grupie.
Hiacynta "Jak do mnie to tak bo dość nerwów zjadłam przez ta grupę ! Dowidzenia".
Ile można dziś miarka się przelała. Też tu swego czasu wchodziłam i dodawałam otuchy innym dziewczynom. Ale nic miłego wchodzić i czytać o sobie złe rzeczy i grupie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 16:12
matylda08 lubi tę wiadomość
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
Hiacynta Ty nie potrafisz prowadzić dialogu i mało co rozumiesz.
Myślę, że na tym powinnaś zaprzestać i cieszyć się teraz swoim stanem i swoją fasolką.
Ja na dzień dzisiejszy kończę dyskusję ale piszę otwarcie, że tego wątku nie mam zamiaru opuszczać i jeśli kiedykolwiek znowu poczuję, że ktos po mnie sobie dla zabawy jeździ to nie popuszczę
Micia, kierzynka, matylda08 lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
hiacynta99 wrote:Widac lubicie robic zadyme te typy tak maja . A co nie fałszywe to jest. Jestem z wami jest ok a jak tylko poszłam.oo taka owaka jestem szkoda powtarzać słów jakie padły na mnie !!! Czy to jest normalne zachowanie ile wy macie lat?? 10 ?? Odrazu trzeba bylo napisać ze jestem głupi Cipa i bym nie siedziala tam gdzie mnie nie chca !; a nie udawać mile i troskliwe
kierzynka, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLenka87 wrote:Szczerze się ucieszyłam z twojej ciąży ale niestety nie zdążyłam ci pogratulować. Jedyne co pomyślałam po twoim odejściu z grupy to że może dobrze ci zrobi odpoczynek od wszystkiego. Nie rozumiem dlaczego piszesz o całej grupie skoro ja nigdy złego słowa na ciebie nie powiedziałam. Dlatego właśnie wychodzą takie akcje jak dzisiaj...
Ja do Ciebie nic nie miałam i nic nie mam !!! Tal ze wiedz o tym:) -
nick nieaktualnyMonkey wrote:Hiacynta Ty nie potrafisz prowadzić dialogu i mało co rozumiesz.
Myślę, że na tym powinnaś zaprzestać i cieszyć się teraz swoim stanem i swoją fasolką.
Ja na dzień dzisiejszy kończę dyskusję ale piszę otwarcie, że tego wątku nie mam zamiaru opuszczać i jeśli kiedykolwiek znowu poczuję, że ktos po mnie sobie dla zabawy jeździ to nie popuszczę
To co twierdzisz ze jestem jakas nie teges?? Oj dzieki bo nikt mi tego Nigdy nie napisał!!! Jestes poprostu wyrocznia wszystko wiesz najlepiej!! -
nick nieaktualnyA ja chcialam napisac ze dostalam wkoncu @ po zabiegu wracam wlasnie z kliniki i poki co jest super pozytywnie... ale wpadne jak sie teoche rozluzni bo narazie widze ze geste powietrze a ja nie wiem i nie chce wiedziec nawet o co chodzi...
Lenka87, Staraczka23, pucek, Aska84, Bree lubią tę wiadomość
-
roxa wrote:A ja chcialam napisac ze dostalam wkoncu @ po zabiegu wracam wlasnie z kliniki i poki co jest super pozytywnie... ale wpadne jak sie teoche rozluzni bo narazie widze ze geste powietrze a ja nie wiem i nie chce wiedziec nawet o co chodzi...
-
nick nieaktualny
-
roxa wrote:Jesli badania ze spuszczonej mi dzis krwi wyjda dobrze i nie zadzwonia jutro ze zmiana planow to od soboty zaczynam robic zastrzyki
roxa lubi tę wiadomość