Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak zrobie ten sernik to sie podziele, przynajmniej wirtualnie, bo sama jak znam zycie nie rusze tego.... az glupio sie przyznam ale od tygodnia jem bulki z pasztetem albo salcesonem i nic innego nie przelkne
hiacynta99 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
To ja tak kiedys mialam ze na sama mysl o miesie dostawalam torsji
Staraczka a jak myslisz kiedy zaliczysz wycieczke do porodowki?
Wyobraz sobie ze moja znajoma z pracy poczula ze juz ja zbiera powoli i oszla szybko pod prysznic zeby sie umyc przed szpitalem i jak tam weszla tak tam urodzila, nawet nie musiala do szpitala jechac Ja tez bym tak chciala
hiacynta99 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa mam takie dni kiedy jem a kiedy nie
Niewiem kiedy pewnie w ciągu 2tygodni
Jedynie co przeczuwam to to że weźmie mnie na wieczór patrząc że mam skurcze częściej wieczorem niż popołudniu czy rano , pies wyczul wczoraj jak jadlam śniadanie i plecy z dołu mnie bolaly , pierwszy raz polozyl sie za mną tak jak by ogrzewać chcial .
Ta znajoma to pewnie ktores dziecko rodzila ?
Bree, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
Drugie rodzila Ja z drugim jak wchodzilam na porodowke to trzymalam reke miedzy udami bo juz czulam ze zaraz cos wyskoczy i polozylams ie na stol, dlugo nie trwalo i juz sie pojawil moj Karolek a wcale maly nie byl bo wazyl 3500g tylko ja waska jestem to mnie juz 2 razy ciachali, ciekawe jak teraz bedzie
hiacynta99, Staraczka23, wiola0912 lubią tę wiadomość
-
Paznokietku nie mam aktualnego zdjęcia ale jutro cyknę
Tutaj brzuchol sprzed 3 tygodni
I mój synek
Czekam na Was
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 20:35
matylda08, Lenka87, anjaaa, Ediii, tysiaa93, Aska84, kierzynka lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhiacynta99 wrote:Ok tylko zapytałam bo nie rozumiem ale ok co mnie to obchodzi
Ja piszę z dystansem do niczego nie będę wracać bo sama widzisz co się dzieje multum pytań i zaraz rozgrzebywanie co kto pisał , tak jak w moim przypadku zalilam sie na męża ktory grał i dzisiaj było znowu wspomniane
Tylko ktoś nie pomyślał że tyle czasu minęło i się zmieniłohiacynta99 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hiacynto nie siej już zamętu. Dalej próbujesz zrobić z nas nie wiadomo kogo i poróżnić nas z resztą dziewczyn ale mnie juz nie sprowokujesz
Paznokietek to są zdjęcia w 3D. Ginka na każdej wizycie mi je robi
Nadal czekam na fotkimatylda08, hiacynta99 lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
nick nieaktualnyMonkey wrote:Hiacynto nie siej już zamętu. Dalej próbujesz zrobić z nas nie wiadomo kogo i poróżnić nas z resztą dziewczyn ale mnie juz nie sprowokujesz
Paznokietek to są zdjęcia w 3D. Ginka na każdej wizycie mi je robi
Nadal czekam na fotki
wyrocznioMonkey lubi tę wiadomość
-
Staraczka23 wrote:Jak wierzycie w te zabobony czy też stare gadania to zrobcie test z sodą , ja robiłam i się sprawdziło
pamietam ze kiedys dawno byla taka moda na wrozenie z obraczki ktora sie wieszalo na nitce (niektorzy na wlosie) i trzymalos ie za nitke nad stolem i sie sprawdzalo czy obraczka robila kolka, wtedy miala byc dziewczynka a jak hustala sie prosto to mial byc chlopczyk -
nick nieaktualny
-
hiacynta99 wrote:Dobra idę spać bo mnie mdli od tego oglądania ehhhh *♡*
Ja sie nie moge na Twoja pierwsza wizyte doczekac, ale wierze w to ze wszystko bedzie git a pozniej moja kolej w sobote, jak znam siebie to juz od poniedzialku nie bede mogla spachiacynta99 lubi tę wiadomość