Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
hiacynta99 wrote:O ja pier.... Na FB juz nie maly tematu to Se znalazły nowy ... Weźcie Se psa lub kota z Azylu i zajmijcie sie czyms!!! Nie macie swojego zycia??
Bree, anjaaa, matylda08 lubią tę wiadomość
-
hiacynta99 wrote:Pokaz mi chodź jeden moj post o was ostatnio no gdzie ?? Ja mam swoje życie i swoje problemy nie jesteście kłębkiem świata !!!!
Ja nic o Tobie ani do Ciebie dzisiaj nie pisałam.
anjaaa, matylda08 lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
Szczerze to nie rozumiem o co właściwie poszło. Zadałam pytanie konkretnej osobie a cała reszta rzuciła się na mnie jak stado wsciekłych pit buli. Sprawia wam to przyjemność? Jestem gorsza bo jestem w jakiejś grupie? Jak nie chcecie żeby ktoś czytał i komentował wasze wpisy to załóżcie własną.
Zawsze każdej dobrze życzyłam, za każdą trzymałam kciuki, mimo że rzadko się udzielam. I tak będę tu zaglądać bo są dziewczyny które bardzo lubię. I mam gdzieś czy się to wam podoba czy nieMicia, kierzynka, anjaaa, Monkey, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo ja nie zaczelam . Chca nas sprowokować i jeszcze by sie ucieszyły jak byśmy poroniły!!!! Dobra nie będę się denerwowac bo tylko to ich cel !!!!!!!!!!!!!!!!!;;!!!!!!!
Leje na to cienkim moczem . Jak lal pies Matyldy na mnie jak odeszłam hahaha
Dzieki za cyrk!, wybaczcie nie mam czasu na pierdoly -
nick nieaktualny
-
Bree wrote:gdybym byla bogiem to byloby mi przykro ze ktos pisze boze pomoz a wczesniej wyzywal kogos od pi*zd
Lenka87, anjaaa, Monkey, matylda08 lubią tę wiadomość
-
hiacynta99 wrote:No ja nie zaczelam . Chca nas sprowokować i jeszcze by sie ucieszyły jak byśmy poroniły!!!! Dobra nie będę się denerwowac bo tylko to ich cel !!!!!!!!!!!!!!!!!;;!!!!!!!
Leje na to cienkim moczem . Jak lal pies Matyldy na mnie jak odeszłam hahaha
Dzieki za cyrk!, wybaczcie nie mam czasu na pierdolyLenka87, kierzynka, anjaaa, Monkey, matylda08 lubią tę wiadomość
-
Monkey wrote:Edii wierz mi, że to, ze tu dzisiaj przyszłyśmy i zrobiłyśmy ten "lincz" nie sprawia nam dzikiej satysfakcji.
Po protu po pewnym czasie jak czytasz te wszystkie żale i insynuacje to coś w Tobie pęka....Lenka87, anjaaa, Monkey lubią tę wiadomość
-
Bree wrote:We mnie tez cos peka jak slysze ze po tym jak juz mnie wywalilyscie z tej grupy to nadal jestem temtem waszych dyskusji ktore sie tam odbywaja, ja i moja ciaza w ktora nie wierzycie bo jak to moze byc ze Hiacynta i ja zaszlysmy jednoczesnie i w Waszych chorych glowach rodza sie pomysly ze te ciaze sa zmyslone zeby wam na zlosc zrobic.... jak trzeba miec zryty beret zeby wymyslic tak niedorzeczna historie????
ja narazie sobie robie przerwe w forum bo szkoda mi czasu na te brednie.... jak sie tu unormuje i skoncza sie te podiazdowe wojny to wroce
Narazie wszystkim paLenka87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
paznokietek wrote:Nie ma co się nakręcac. Ja sama się nakrecilam, że na 3 wizytach poznam plec a tu dupa.... teraz wiem ze niepotrzebnie się nakrecalam ;/
Jak lekarz nic nie widział to może będzie dziewczynkakierzynka, paznokietek, matylda08 lubią tę wiadomość
-
paznokietek wrote:Nie ma co się nakręcac. Ja sama się nakrecilam, że na 3 wizytach poznam plec a tu dupa.... teraz wiem ze niepotrzebnie się nakrecalam ;/
A płeć poznasz, prędzej czy późniejLenka87, paznokietek, matylda08 lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)