Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Czekolada - kurcze a już myślałam że się udało , ściskam mocno bo wiem że dzień przyjścia @ jest mega beznadziejnym dniem!
Skabarka, jangwa - ja biorę feminę, wyczytałam że ma dużo wiesiołka i jeszcze że nazywa się Femina to chwyt marketingowy na mnie zadziałał . Ja właśnie historycznie dziś/jutro powinnam mieć owu, ale czy aż taką różnicę widzę to nie wiem . Biorę dziennie 6 tabletek a Wy? No i dziś już przestanę brać bo czuję ból owulacyjny jajnika. Najgorsze że nie mogę mierzyć tępki przez to przeziębienie bo wyniki nie są wiarygodne.
Co do odpuszczenia cyklu to odpuściłam w głowie ale działam sobie i zobaczymy co będzie -
Ogólnie mam cały czas doła a wczoraj no nie powiem ale spłakałam się. Miałam dac sobie spokój ale jednak umówiłam się na wizytę do lekarza jeszcze w tym roku. Więc oby przyszły był lepszy.
Ola trzymam kciuki za owulke
Skabarka wiem że będzie dobrzeMiM lubi tę wiadomość
-
rany czekolada ściskam! masz rację oby był lepszy, co tu dużo gadać... można się pocieszać ale do czasu kiedy nie będzie pozytywnego testu i tak będzie ciężko. Musimy iść do przodu!! Walczymy!!!
madziulek - napisz coś więcej o tym Inofolicu, to witaminki czy jakiś magiczny lekczekolada lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymadziulek - czekaj bo się zagubiłam, ale ciąża biochemiczna teraz? czy w czasie przeszłym?
a o Infolicu słyszałam dobre opinie, więc jeśli w ty cyklu nie zaskocze to go sobie włączę od następnego...
a co do oeparolu - ja biorę jedna tabletkę rano.... może to za mało??? -
Ten rok był bardzo ciężki dla nas wszystkich. U mnie I połowa była z tych traumatycznych - najpierw poronienie, potem 2 pogrzeby bliskich osób miesiąc po miesiącu, zalanie mieszkania.... Ehhh
Ale trzeba wierzyć że 2015 będzie lepszy! MUSI BYĆczekolada lubi tę wiadomość
03.02.2014 -
Ja piję Inofem zamiennik Inofliku póki co zajść w ciąże nie zaszłam ale rzeczywiście odczuwam pracę jajników i w ostatnim cyklu pęcherzyk urósł bez dodatkowych leków. Kiedyś w ogóle nic nie czułam jak na razie jest ok tylko cena oby była mniejsza ale zależności od apteki trzeba szukać bo ceny są rozbieżne.
-
nick nieaktualnya jak Wam dzisiaj dzień minął dziewczyny?! bo przyznam szczerze, że ja zrobiłam sobie dobrze
poszłam do fryzjera, ciachnęłam włosy, odświeżyłam kolor i póki co słyszę same pozytywne komentarze
i tak sobie myślę - zmiany zmiany zmiany nowa fryzura, nowe myślenieNatka88, MiM lubią tę wiadomość
-
Kochane trzymam za Was kciuki cały czas
II kreski to niestety początek kolejnych zmartwień - przynajmniej w naszym przypadku
Byłam dziś u mojej gin, dała mi duphatson ze względu na wcześniejszą ciążę obumarłą, ale na USG jeszcze nic nie widać, oprócz miejsca, w którym coś "zaczyna się dziać".
Oczywiście ze stresu nie śpię po nocach, chodzę zmęczona.
Udaję, że się nie boję, że mnie to nie rusza jeśli poronię jeszcze raz, a tak nie jest. Nie wiem czy to przez hormony, ale zdarza mi się popłakać bez przyczyny...
Ale jest duża nadzieja, że się uda i uśmiecham się przez łzyskabarka, Eva, MiM lubią tę wiadomość
-
Skabarka, ja tez wybieram sie do fryzjera, ale dopiero w poniedzialek i mam odwieczne pytanie: scinac czy nie scinac?
Gosia, bedzie dobrze, trzymam kciuki z calych sil:)gosia.b lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGosia - kochana, uszy do góry ja wierzę, że pozytywne myślenie przyciąga pozytywne rzeczy a ja wierzę w Was z całego serca, że będzie dobrze!!!!
Natka, ja ciachnęłam tylko 5cm ale ze zmian to zrobiłam sobie taką prostą, gęstą grzywkę i całkowicie mi się wygląd zmienił! aż sama byłam w szoku, że grzywka może tak zmienić twarz
mąż właśnie wrócił z pracy, minę miał zaskoczoną i skomentował że ślicznie, ale będzie się musiał przyzwyczaić bo jednak zupełnie inaczej wyglądamgosia.b lubi tę wiadomość
-
Ja jakis czas temu tez scielam sobie taka grzywe, ale ze mam falowane wlosy, to musialam ja prostowac i po 2 czy 3 podcieciu stwierdzilam, ze wiecej z nia zachodu niz jest tego warta. Teraz tylko cieniuje wlosy. Mam je dlugie, za lopatki i najchetniej scielabym je do ramion, ale moj luby tak mnie lubi w dlugich wlosach, ze sama nie wiem co robic;)
-
skabarka wrote:madziulek - czekaj bo się zagubiłam, ale ciąża biochemiczna teraz? czy w czasie przeszłym?
ola.321 - Inofolic to suplement diety - kwas foliowy plus myo-inozytol.
Zaczęłam go brać w poprzednim cyklu. Czułam pracę jajników plus śluz występował w dużej ilości. Także polecam, sama nadal go bioręczekolada lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny