Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
Czekolada ja już właśnie pisałam ostatnio do Ciebie bo coś długo Cię nie było . U mnie bez zmian czyli rozpoczynam kolejny cykl, już prawie @ się skończyła . Teraz biorę oeparol 3x2 i liczę na efekty!!!!
To trzymam kciuki!
czekolada lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
skabarka - a jednak przyszła . Jednak ta temperatura daje dużą wiedzę, u mnie w cyklu pozytywnym podskoczyła a w innych raczej malała albo nie wzrastała.
Ja na oeparolu jestem od poniedziałku i liczę na niego! , miłej niedzieli również!! -
nick nieaktualny
-
o rany, no to faktycznie! no to ja pewnie bym już sobie wmówiła że się udało . U mnie @ trwa 2 razy dłużej , dodatkowo mam długie cykle więc muszę dłuuugo czekać zawsze na następną szansę . Buziaki!!
skabarka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyu mnie cykl (jeśli jest o czasie, a z tym różnie bywa przez tą moją głupią robotę) trwa 30 dni a sama @ 3, przy czy zazwyczaj nie mam jakichś plamień czy coś, tylko od razu krwawienie na maxa prze 2 dni, 3 dzień tak średnio, a 4 dnia już spokój.... na to że trwa to tak krótko nie narzekam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzięki Dziewczyny! dzisiaj dalej wyszła bardzo bladziutka kreseczka, pojawiła się po ok 4 minutach, chciałam iść na bętę ale ten zajebisty punkt pobrań jest czynny od poniedziałku do czwartku, więc lipa.. pójdę później do apteki po test z innej firmy, zapłacę majątek bo ta wredna baba tak tu ździera, że szok
lauda. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja tez mocno trzymam kciuki Eva
Eva lubi tę wiadomość
1.XII 2004 8tc [*],2.X 2005 16.07.2006 2650g moje szczescie,3.XI 2007 13 tc [*] usg 7tc,4.IV 2012 12 tc [*] usg 6tc,5.IV 2013 10 tc[*],6.VII 2013 6tc [*],7.VII 2014 10tc [*] heparyna, acard,prog,8.VIII 2015 5tc [*] haparyna, acard, prog,9.III 2016 7tc [*] heparyna, acard, prog.
-
nick nieaktualnyzrobiłam drugi test firmy Amil i po 4min wyszla blada kreska, wiec zadzwonilam do mamy, że przyjade i ma mi pobrac krew na bete na co ona, a to nie za wcześnie mówiłam żebyscie odczekali itp. itd. ale mnie zdenerwowała, niestety nikt inny mi krwi nie pobierze o tej godzinie ehh..
skabarka, Czarna_88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGosia trzymam kciuki! Mi wyszla beta 116☺ ale bede robic w niedziele wieczorem jeszcze mam nadzieje ze bedzie ok. No wlasnie Mim wiesz jak to ciezko sie powstrzymac☺
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2014, 22:21
Natka88, Mirabelka30, gosia.b lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny