Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymadziulek ja nie wiem ale dzisiaj też testuje i się okaże
a u mnie w domu masakra, nocka nie przespana Synuś po 4 wstał z płaczem i mega gorączką po 40min co prawda już było lepiej i nawet udało mi się go nakłonić żeby jeszcze się spać położył, ale co z tego jak ja zasnąć nie mogłam
i moje postanowienie żeby kawy nie pić poszło się pasać dzisiaj bez kawy chyba nie dam rady funkcjonować <zieeeewaaaa>.... bosz tak mi się spać chce.... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymadziulek i jak tam Twoja owulka? mi ovu wyznaczyło na 11dc - wcześnie troche, no ale ważne że była - pytanie czy udalo nam się wstrzelić ;-/ zazwyczaj miałam 14dc, a tu niespodzianka no i tempka mi dzisiaj spadła więc trudno, będę spokojnie siedzieć i czekać na rozwój wydarzeń najwyżej elegancko zabaluję w Sylwestra
czekolada lubi tę wiadomość
-
skabarka wrote:madziulek i jak tam Twoja owulka? mi ovu wyznaczyło na 11dc - wcześnie troche, no ale ważne że była - pytanie czy udalo nam się wstrzelić ;-/ zazwyczaj miałam 14dc, a tu niespodzianka no i tempka mi dzisiaj spadła więc trudno, będę spokojnie siedzieć i czekać na rozwój wydarzeń najwyżej elegancko zabaluję w Sylwestra
Wczorajszy test podobny jak ten w czw.
Temp trochę podskoczyła ale poszłam spać o 1 i mierzylam o 7. Nie wiem czy to jest miarodajne.
Jajnik boli, śluz jest wodnisty. Zobaczmy jak dzisiejszy test -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny4dpo a tempka mi spada na łeb na szyje i chyba wyjątkowo jest mi przykro ostatni cykl mierzę temp bo tylko się dołuję
jajniki mnie pobolewają, podbrzusze mam napięte (coś a la skurcz non stop), suszy mnie jak na kaca, a tempka ani myśli współpracować
smutki, smuteczki
idę się chyba popłakać, przytulę męża i jutro będzie mi lepiej.... -
MiM wrote:Wiedzma znajdź sobie także klinikę leczenia niepłodności. Bo tam sie specjalizują w "trudnych przypadkach".
Ściskam cię mocno! płacz, płacz i jeszcze raz płacz...
Dziękuje za rade będę tak musiała zrobić, bo lekarze nie chcą się zainteresować zbytnio moim przypadkiem. Buźka i też ściskam.Ela80 lubi tę wiadomość
29.01.2014-Aniołek 7tc
21.11.2014-Aniołek 8tc -
madziulek - no pozytywnie u Ciebie pozostało działać powodzenia!
lauda - ja chętnie zaglądnę -dziękuję
skabarka - będzie dobrze, wspólnie damy radę każdemu smutkowi!
a tak właściwie to też mi trochę przykro, miałam nadzieję że będę ciocią ale okazało się, że i tym razem się nie udało -
nick nieaktualny
-
Wiem skabarka że jesteś silna , ja staram się też ale ten słabszy dzień czasem przychodzi .
Twój wykres faktycznie mało mówi , nie wiadomo czy była owu...
U mnie zazwyczaj jest skok i dopiero biorę duphaston, chociaż z tym cyklu biorę na oko bo podczas choroby nie mierzę temperatury bo to bez sensu. U mnie gin ogólnie ustaliła, że mam brać od 21dc a owu najczęściej mam ok 17-18 dc. Ostatnio miałam ok 20dc na podstawie temperatury i dlatego duphaston biorę z tą małą poprawką na późniejszą owulację.
-
nick nieaktualnyno według moich poprzednich miesięcy to owu mi wypadała ok 17dc, dlatego byłam zdziwiona że OF mi na 11dc wyznaczył... no mogę sobie gdybać i myśleć, a co będzie to się okaże może jeszcze owulka przyjdzie, a może mój organizm w tym miesiącu pokaże mi środkowy palec mówiąc: skup się na budowie domu
-
nick nieaktualnyMadziulek ten test z 14dnia rzeczywiście wygląda obiecująco, bo tamte są blade, a ten jest rzeczywiście mocniejszy.
Skabarko no dziwny ten Twój wykres..
Lauda co do witamin, to proponuję przy kupnie zaznaczyć w aptece, że chce się lek. W Polsce do suplementu diety mozna dodać mini kapinkę np. witaminy C, i to nie będzie miało za bardzo wpływu na organizm, bo nikt tego nie kontroluje, a w leku ilość skladników jest sprawdzana.