X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Ciąża po poronieniu...
Odpowiedz

Ciąża po poronieniu...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madziulek ja nie wiem ale dzisiaj też testuje i się okaże :)

a u mnie w domu masakra, nocka nie przespana :( Synuś po 4 wstał z płaczem i mega gorączką :( po 40min co prawda już było lepiej i nawet udało mi się go nakłonić żeby jeszcze się spać położył, ale co z tego jak ja zasnąć nie mogłam :(

i moje postanowienie żeby kawy nie pić poszło się pasać :( dzisiaj bez kawy chyba nie dam rady funkcjonować <zieeeewaaaa>.... bosz tak mi się spać chce....

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2014, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i żeby tego było mało to tak mnie dzisiaj jajnik lewy kłuje.... masakra... i podbrzusze taki jest...hm... spięte?? nie wiem jak to ująć, ale wnioskuję iż owu tuż tuż :)

• madziulek Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie prawy kłuje :(

atdc3e5e035kp155.png
  • wiedzma Nowa

Wysłany: 12 grudnia 2014, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ola.321 , czekolada
    Dzięki dziewczyny zapytam o te badania a jak nie to sama sobie je zrobię. Tych badań na pewno nie miałam więc są warte uwagi:)

czekolada lubi tę wiadomość

29.01.2014-Aniołek 7tc
    21.11.2014-Aniołek 8tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2014, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zrobiwszy test owu - kreska słabiej widoczna niż wczoraj ;-/

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2014, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na teście owulacyjnym ponoć zawsze wychodzi kreska i dlatego liczy się jej intensywność..

A jakie testy kupowałyście Dziewczyny z allegro?

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2014, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam taki z Rossmanna, domowe laboratorium czy jakoś tak :) tak sobie myślę że może poprostu owu już była :) troche szybko, ale kto tam wie jak to u mnie działa ;)

• MiM Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2014, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiedzma znajdź sobie także klinikę leczenia niepłodności. Bo tam sie specjalizują w "trudnych przypadkach".
    Ściskam cię mocno! płacz, płacz i jeszcze raz płacz...

03.02.2014
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madziulek i jak tam Twoja owulka? mi ovu wyznaczyło na 11dc - wcześnie troche, no ale ważne że była - pytanie czy udalo nam się wstrzelić ;-/ zazwyczaj miałam 14dc, a tu niespodzianka ;) no i tempka mi dzisiaj spadła więc trudno, będę spokojnie siedzieć i czekać na rozwój wydarzeń :) najwyżej elegancko zabaluję w Sylwestra ;)

czekolada lubi tę wiadomość

• madziulek Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skabarka wrote:
    madziulek i jak tam Twoja owulka? mi ovu wyznaczyło na 11dc - wcześnie troche, no ale ważne że była - pytanie czy udalo nam się wstrzelić ;-/ zazwyczaj miałam 14dc, a tu niespodzianka ;) no i tempka mi dzisiaj spadła więc trudno, będę spokojnie siedzieć i czekać na rozwój wydarzeń :) najwyżej elegancko zabaluję w Sylwestra ;)
    Ja mam testy z All. W spadku po kumpeli ;)
    Wczorajszy test podobny jak ten w czw.
    Temp trochę podskoczyła ale poszłam spać o 1 i mierzylam o 7. Nie wiem czy to jest miarodajne.
    Jajnik boli, śluz jest wodnisty. Zobaczmy jak dzisiejszy test :)

atdc3e5e035kp155.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2014, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to wypisz wymaluj jak u mnie tylko że mi tempka spadła ;-/

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2014, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4dpo a tempka mi spada na łeb na szyje :( i chyba wyjątkowo jest mi przykro :( ostatni cykl mierzę temp bo tylko się dołuję :(
    jajniki mnie pobolewają, podbrzusze mam napięte (coś a la skurcz non stop), suszy mnie jak na kaca, a tempka ani myśli współpracować :(
    smutki, smuteczki :(

idę się chyba popłakać, przytulę męża i jutro będzie mi lepiej....

• czekolada Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2014, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skabarka i ja Cię ściskam mocno :-)

Jakub <3
    f2wli09klx6li47m.png
    f2w3rjjgfdv6rpfo.png
  • madziulek Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej

u mnie dziś już płodny śluz :) Zobaczymy co pokaże test

A to moje testowanie:
    a884c5f8accdf5bbmed.jpg ff5b84dbd363198fmed.jpg
    0999d99b37ab9e02med.jpg
    5dae753986c46178med.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2014, 10:31

atdc3e5e035kp155.png
  • wiedzma Nowa

Wysłany: 15 grudnia 2014, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MiM wrote:
    Wiedzma znajdź sobie także klinikę leczenia niepłodności. Bo tam sie specjalizują w "trudnych przypadkach".
    Ściskam cię mocno! płacz, płacz i jeszcze raz płacz...

Dziękuje za rade :):) będę tak musiała zrobić, bo lekarze nie chcą się zainteresować zbytnio moim przypadkiem. Buźka i też ściskam.

Ela80 lubi tę wiadomość

29.01.2014-Aniołek 7tc
    21.11.2014-Aniołek 8tc
  • ola.321 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madziulek - no pozytywnie u Ciebie :) pozostało działać :) powodzenia!

lauda - ja chętnie zaglądnę -dziękuję :)

skabarka - będzie dobrze, wspólnie damy radę każdemu smutkowi!

a tak właściwie to też mi trochę przykro, miałam nadzieję że będę ciocią ale okazało się, że i tym razem się nie udało :(

l22ntv73ar096ms1.png
    dqprj44jdaytfglm.png

09.2013r (10tc)
    07.2014r (9tc)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2014, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ola dzisiaj jest już lepiej :) nie dam się smutkom, to nie w moim stylu - ot czasem i mnie gorszy dzień złapie ;)

najgorsza ta niewiedza jest jak dla mnie, gin kazał brać lutkę po owulce... no ok, ale jak mam ją brać skoro nie wiem nawet czy była ;-/

• ola.321 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem skabarka że jesteś silna :), ja staram się też ale ten słabszy dzień czasem przychodzi :).
    Twój wykres faktycznie mało mówi :/, nie wiadomo czy była owu...
    U mnie zazwyczaj jest skok i dopiero biorę duphaston, chociaż z tym cyklu biorę na oko bo podczas choroby nie mierzę temperatury bo to bez sensu. U mnie gin ogólnie ustaliła, że mam brać od 21dc a owu najczęściej mam ok 17-18 dc. Ostatnio miałam ok 20dc na podstawie temperatury i dlatego duphaston biorę z tą małą poprawką na późniejszą owulację.

l22ntv73ar096ms1.png
    dqprj44jdaytfglm.png

09.2013r (10tc)
    07.2014r (9tc)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2014, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no według moich poprzednich miesięcy to owu mi wypadała ok 17dc, dlatego byłam zdziwiona że OF mi na 11dc wyznaczył... no mogę sobie gdybać i myśleć, a co będzie to się okaże :) może jeszcze owulka przyjdzie, a może mój organizm w tym miesiącu pokaże mi środkowy palec mówiąc: skup się na budowie domu :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2014, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulek ten test z 14dnia rzeczywiście wygląda obiecująco, bo tamte są blade, a ten jest rzeczywiście mocniejszy.

Skabarko no dziwny ten Twój wykres..

Lauda co do witamin, to proponuję przy kupnie zaznaczyć w aptece, że chce się lek. W Polsce do suplementu diety mozna dodać mini kapinkę np. witaminy C, i to nie będzie miało za bardzo wpływu na organizm, bo nikt tego nie kontroluje, a w leku ilość skladników jest sprawdzana.

‹‹ 98 99 100 101 102 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ