Ciąża pozamaciczna ( ektopowa)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzisiaj powtórzyłam test. Niby coś tam widać, ale pewnie mam zwidy. Dla pewności poszłam zrobić betę. Po pracy odbiorę wyniki. Dzisiaj mam termin miesiączki.
-
nick nieaktualny
-
Pewnie wyjdzie nagatywna... Ale jeśli jakimś cudem się udało, to polecę do ginki. Ona mówiła, że heparyna od razu po pozytywnym teście.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2017, 11:21
-
nick nieaktualny
-
Paulina_2603 wrote:Zwłaszcza, że mam ten termin histeroskopii.
też miałam termin histero wysznaczony zanim zaszlam w ciażę ;p trzymam kciuki!
summer86 wrote:Jest pęchrzyk w macicy 10mm!
Poza tym nic niepokojącego po prawej stronie nie widać.
Mam przepisane Clexane i dalej brać Duphaston.
Kolejna wizyta za 2 tygodnie.
GRATULACJE!
Paulina_2603 wrote:Dzisiaj powtórzyłam test. Niby coś tam widać, ale pewnie mam zwidy. Dla pewności poszłam zrobić betę. Po pracy odbiorę wyniki. Dzisiaj mam termin miesiączki.
i jak wyniki?
witam się - długo mnie nie było ale byłam uziemiona bez kompa u teściów...
-
Muszę iść do okulisty. Beta negatywna. Nie robię tragedii bo spodziewałam się tego. Tylko zastanawiam się co jest z tymi testami
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paulina, przykro mi bardzo a jakiej firmy test?
Kurczę mi nigdy żadne cienie nie wychodziły, jak był negatyw to była biel vizira. -
Summer robiłam Pink test. Więcej już to nie kupię. Nie załamuje się, bo naprawdę na nic nie liczyłam. Zrobię histero i inne badania i w końcu się uda
summer86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Teraz najbardziej martwi mnie brak @ Jak do jutra nie dostanę, to będzie pozamiatane... O szpitalu i histeroskopii będę mogła zapomnieć
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny, nieśmiało napiszę, że jestem w ciąży, pęcherzyk ciążowy jest w macicy.
Ciąża z zaskoczenia, bo od razu po poronieniu. Ciągle pobolewa mnie po lewej stronie, ale owulacja była z prawego jajnika.
Kolejna wizyta za 2 tygodnie i mam nadzieję, że będzie serduszko.Paulina_2603, ja1986, summer86, Magdzia85F, Mlodamezatka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny