Ciąża pozamaciczna ( ektopowa)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Zosiak mam ustalone z ginką, że w przypadku ciąży wdroży mi heparyne. A oprócz tego i tak będziemy skierowani do poradni genetycznej, więc liczę na refundacje z NFZ.
-
nick nieaktualnysummer86 wrote:Zosiak, jeśli i tak masz mieć ciążę na heparynie i sterydach oraz bierzesz metylowane formy witamin, to rzeczywiście to badanie nie do końca ma sens w Twoim przypadku.
K01, Magdzia ale szybko czas u Was zleciał.. -
nick nieaktualny
-
Laski, ja się chyba wykończe
Nadal czekam...
Tempka nadal wysoko. Piersi bolą.
Wczorajszy test po kilku godzinach pokazał drugą kreskę. Wiem, że nie powinno się tak sprawdzać, ale w każdej ciąży po czasie wychodził pierwszy test.
Czy to możliwe, że jestem w ciąży?!? Przecież ten cykl był przecież spisany na straty!! Byłby to prawdziwy cud!!
Chcę już wiedzieć co jest grane!! Iść jutro na betę...??? Te babki w labo jak mnie zobaczą, to pomyślą, że jestem nawiedzona... -
nick nieaktualnyPaulina zrob powtorke bety wydaje mi sie ze jestes w ciazy dlatego pytalam czy napewno zero bo znam dziewczyny ktorym beta wykazywala 1,8 i sa;) glowka do gory i do przodu. Moglas miec ppzniej owulacje. A ciazy zycze Ci z calego serca ale beda jajca jak bedziesz hihi szybko zarazilas sie od Czary a swoja droga nie przejmuj sie kobietami z labo to Twoja kasa i zdrowie same by lataly jakby byly po przejsciach takze lec szybciutko a jak bedziesz to na wizyte od razu i o acardzie noe zapomnij.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2017, 17:56
-
No wlasnie nie wiem czy mam go brać czy nie... Tak tkwię w zawieszeniu... Zosiak jaja by były nieziemskie Nie wiem czy jutro mi się uda iść na betę, ale na pewno we wtorek już na bank polecę. Dziewczyny trzymajcie kciuki za ten cud!! A Ty Zosiaku nasz najbardziej, bo w razie czego jesteś następna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2017, 18:03
-
nick nieaktualnyoby tylko zdrowe i prawidlowo umiejscowione Acard bierz bo czuje ze jestes no chyba ze @przyjdzie w co watpie. Haha u mnie to troche musze poczekac i Wy tez wiec moze inna kobietka sie zalapie wczesniej czy tylko ja zostalam ? bo meza nie ma, homocysteina
e musze zbic a Ty te mutacje badalas czy tylko homocysteine? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paulina, widze tam jasną kreseczkę. Trzymam kciuki za betę!
Zosiak, u mnie to 6t3d, w piątek wizyta. Trzymajcie proszę kciuki lub pomódlcie się żeby było serduszko.
Czuję się w miarę ok, ale każdy ból brzucha od razu powoduje niepokój. Z objawów to jedynie większy i bolący biust no i senność. Co do mdłości to nie wiem czy mam.. wydawało mi się, że to bardziej ciągnięcie na wymioty a u mnie jest tak, że nie mogę myśleć o jedzeniu przez kilka godzin.. i nawet rzeczy, które do tego pory lubiłam powodują wtedy wstręt, więc muszę mocno z jedzeniem kombinować. -
nick nieaktualny
-
Wszystko się wyjaśni po południu. Ginka kazała zrobić betę i jak wyjdzie ujemna, to w piątek histeroskopia. Jak już tyle okres się spóźnia, to niech już go do piątku nie będzie!!! W innym przypadku będę mega wkurzona... No chyba, że to ciąża.