Ciąża pozamaciczna ( ektopowa)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czara, już pisałam w innym wątku, ale tu też muszę - bardzo bardzo się cieszę i mocno trzymam kciuki
Kiedy kolejna wizyta?
Dziewczyny, zobaczycie że niedługo i u Was się uda. Jeśli zobaczę serduszko za tydzień w piątek to będę tu rozsyłać wiruski.
Paulina_2603 lubi tę wiadomość
-
Summer zobaczysz :*
Mnie dzisiaj cały dzień boli brzuch małpowo, a francy nadal nie ma. Jak dzisiaj nie dostanę @, to pozamiatane -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysummer86 wrote:Czara, już pisałam w innym wątku, ale tu też muszę - bardzo bardzo się cieszę i mocno trzymam kciuki
Kiedy kolejna wizyta?
Dziewczyny, zobaczycie że niedługo i u Was się uda. Jeśli zobaczę serduszko za tydzień w piątek to będę tu rozsyłać wiruski. -
Czara wrote:Dziewczyny, nieśmiało napiszę, że jestem w ciąży, pęcherzyk ciążowy jest w macicy.
Ciąża z zaskoczenia, bo od razu po poronieniu. Ciągle pobolewa mnie po lewej stronie, ale owulacja była z prawego jajnika.
Kolejna wizyta za 2 tygodnie i mam nadzieję, że będzie serduszko.
super! Gratulacje! -
Czara wrote:Kolejna wizyta za 2 tygodnie. Mam nadzieję zobaczyć serduszko. Na razie cały ten stres powoli ze mnie schodzi, bo pęcherzyk jest w macicy. Przed kolejną zacznie się znowu stres czy serce zabije.
też tak miałam - ale wierzę, ze u Ciebie będzie jak u mnie - stres przed każdą wizytą przez pierwsze 4 miesiące dopóki nie poczujesz kopniaczków a potem już tylko radość z każdego ruchu
u nas już 3 trymestrWiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2017, 11:29
Magdzia85F lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paulina, najlepiej gdy jest poniżej 8.
Badałaś może mutacjw MTHFR i inne (pakiet z testdna.pl)?
Twój poziom jest ok, ale warto zrobić te mutacje i zbadać poziom kwasu foliowego we krwi.
U mnie homocysteina była międzt 6 a7 a i tak się okazało, że mam mutacje upośledzającą wchłanianie kwasu foliowego. -
nick nieaktualnyWiecie co dziewczyny ja nie robie tego testu dna bo szkoda ni kasy badanie kosztuje 300 zl a leki na nie to heparyna i akard oraz metyle ktore i tak bede brac dlatego zbadalam poziom homocysteiny zeby ewentualnie zbic go. Zamiast tego 2 ide do drntysty wszystkie zeby wyleczyc:) wyszlo by mi pewnie oelno mutacji co i tak jak mowie doktorzy maja jedna zasade i stosuja ja do wszyatkich heparyna acard i steryd a moj lekarz i tak ma mi to wdrozyc jesli Ty Paulinka z lekarzem nie masz ustalonej heoaryny to wtedy warto zrobic. Ja wiem ze takie badanie by mnie tylko dobilo dodatkowo.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2017, 08:52
-
Magdzia85F wrote:KO1 ja za tydzień zaczynam 5 miesiąc i na razie kopniaków brak. Ale czekam:-)
I racja stres przed każdą wizytą, czy wszystko ok. Będzie dobrze!
w pierwszej ciaży ruchy mozna czuc od 18-19 tygodnia więc masz jeszcze czas. Ja czułam a i tak w to nie wierzyłam i dopiero ok. 21 tyg sobie zdalam sprawę że to nie jelita tylko mój SynMagdzia85F lubi tę wiadomość
-
Zosiak, jeśli i tak masz mieć ciążę na heparynie i sterydach oraz bierzesz metylowane formy witamin, to rzeczywiście to badanie nie do końca ma sens w Twoim przypadku.
K01, Magdzia ale szybko czas u Was zleciał..Magdzia85F lubi tę wiadomość