Ciąża pozamaciczna ( ektopowa)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Wczoraj jeszcze zrobiłam. Był cień, a po czasie wyraźna kreska. Ale myślę, że nie będzie z tego ciąży... Tempka dramatycznie spadła.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKurcze ale pech no nie wierze:/ czyli masz zaburzony cykl ale nie martw sie napewno jeszcze bedziemy ppdziwiac Twoje dwie kreseczki :*** daje Ci sily na dalsze dzialanie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2017, 14:49
Paulina_2603 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To ja też się przypomnę- parę stron wcześniej się przedstawiałam, jestem po cp 22.07.2017, dość traumatycznej, po laparo z pozostawieniem jajowodu.
Dziś 9/10 dpo, test z bladzioszkiem (takim jak u Pauliny), ale od razu po minucie, a inny test, mniej czuły pokazał ładną bladą kreseczkę po godzinie.
Nie wiem co myśleć poleciałam na betę, bo z tymi testami to można dostać szału. Po południu będę coś wiedzieć.
Progesteron z 7dpo tylko 13ng/ml więc wciągam Dupka 2x2. Mam koszmarne mdłości i zgagę od wczoraj, wydaje mi się że to po dupku, po chyba za wcześnie na ciążowe.
Prosze Was o kciuki bo w realu milczę i nikomu nic nie mówię.
Buźki :*
I IUI 12.2018
Aniolki 6tc (**), cp blizniacza lipiec 2017
Aniołek 6tc(*) maj 2018
MTHFR homozygota
Hiperhomocysteinemia
Hiperprolaktynemia czynnosciowa,
Nawracające polipy macicy
Mąż super
"Nienarodzone dzieci nie odchodza, one tylko zmieniaja swoja date przyjscia na swiat" -
nick nieaktualnyDziewczynom sie udalo tu na forum to i Tobie tez zobaczysz ka jakos nie mam ostatnio wiary w to ze mi sie uda:/ dzisiaj z mezem poruszylismy temat adopcji a raczej on ze jesli nie bedzie wyjscia to pomyslimy o tym jakos trudno mi uwierzyc ze bedzie dobrze juz tyle razy wierzylam i sie zawiodlam to czemu teraz noby ma sie udac. a jak juz nawrt zajdr to zaraz musze spakowac rzeczy do szpitala no bo przeciez jak cos sie stanie to musze byc gotowa ze znowu mnie tsm posla.
-
Lena leć na betę!! Oczywiście trzymam kciuki!! Pokaż test
Zosiak zostaniesz mamą na pewno :* Ja wierzę za Ciebie
Summer czekamy na dobre wieści po wizycie!! Będzie piękne
Ja już doszłam do siebie po wtorkowym dole. Ogarnęłam się i nie myślę już o tym, bo w niczym mi to nie pomoże. Widocznie tak miało być, nie miałam na to wpływu. Teraz chcę zadbać o siebie i chcę wrócić do treningów. Bardzo brakuje mi ćwiczeń i czuję, że forma mi spadła. Mam do zrzucenia 8 kilo. Mam nadzieję, że uda mi się szybko je stracić, co by później w ciąży startować z niższego poziomuWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2017, 11:48
-
nick nieaktualnyDobrze ze teraz Ty jestes optymistka czekam na wieczor puszcze jakas komedie i winko wypije. Jesli chodzi o zrzucanie to nie rob tego przed staramiami bo mozesz sobie zaszkodzic a cwiczenia nie wszystkie maja pozytywny wplyw odradzam przeforsowywanie sie twz myslalam ze pojde na silownie i zrzuce to co nadrobilam w dwoch ciazach no ale czytalam ze nie wolno przed staraniami wybralam spokojna joge mialam od niej dwa dni przerwy bo jestem taka zmeczona ostatnio ta jesien zle na mnoe wplywa:/
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jeszcze ja jestem z Wami! I kciuki trzymam!
Beta po południu, dam znać.
I IUI 12.2018
Aniolki 6tc (**), cp blizniacza lipiec 2017
Aniołek 6tc(*) maj 2018
MTHFR homozygota
Hiperhomocysteinemia
Hiperprolaktynemia czynnosciowa,
Nawracające polipy macicy
Mąż super
"Nienarodzone dzieci nie odchodza, one tylko zmieniaja swoja date przyjscia na swiat"