Czekam na Ciebie👶 kontynuacja wątku " Zaczynamy znowu starania"
-
WIADOMOŚĆ
-
Martyna33 wrote:Haha dobrze powiedziane, perfumy w kąt, tylko naturalne o zapachu mleka 🤣🤣
No faktycznie teraz zwalniam trochę, bo już sił mniej i wszystko boli, ale to chyba uroki ostatniego miesiąca
Tęsknie za swoimi ubraniami, bo to cały czas legginsy i koszulka oversize 😕 Tęsknie za sobą bez brzucha generalnie. Także niedługo 37tc i chce mieć młodego po drugiej stronie ☺️
No takie są uroki, ale zobaczysz jak szybko o tym zapomnisz😊 myślę,że po porodzie ubiór się nie zmieni😉 wiem,że końcówka ciąży jest ciężka,ale wszystko ma swoje uroki. Każdy etap jest super, będziesz tulić maluszka a jednocześnie będziesz tęsknić za kopniakami, będziesz cieszyć się z pierwszego uśmiechu a jednocześnie będziesz tęsknić za tym 2dniowym noworodkiem, zacznie dźwigać główkę I bawić się cały dzień to będziesz tęsknić na tym anielskim usmiechem kiedy mial tylko miesiac🤷♀️😥Martyna33 lubi tę wiadomość
Starania od 10.2019
Nl🇳🇱
14.02 ⏸😍
15.03❤
16.04💔 usg 13 tc serduszko przestało bic 11+5 (poronienie zatrzymane)
Starania od nowa 13.06
04.02.21⏸ maly cud❤
18.10.21 przyjście na świat Laury👶
10.06.23 przyjście na świat Lilianny👶
Laura
Twoje małe stopy zrobiły największy odcisk w naszych sercach 💕
Lilianna
"Czasem najmniejsze rzeczy zajmują najwięcej miejsca w naszych sercach"
-
Hahaha, Gela, ale mnie rozbawiłaś. „Pachnie mlekiem”. Ale wiesz coś w tym jest, bo ja już czasami siedzę i się wącham, bo czuje ze pachne mlekiem🤦♀️. I nawet każe mężowi mnie wąchać ale ten na szczęście nie nic nie czuje😅
Martynka,
Kochana jak to szybko zleciało🥰 Przed Tobą ostatnia prosta i pamietam, ze tez z niecierpliwością czekałam na spotkanie z Maluszkiem i poganiałam żeby wyszedł. Ale tak na prawdę, to celebruj i ciesz się każda chwila Maleństwa w brzuszku, łap te momenty na zapas, bo Gela dobrze pisze ze brzuszka Ci jeszcze będzie brakować😉 Kilogramy ci szybko zleca i wrócisz do swoich rozmiarów sprzed ciąży a wtedy na pewno staniesz przed lustrem i zatęsknisz za swoim brzuszkiem❤️
Gela pięknie Ci napisała a ja podpisuje się pod tym w 100%🥰❤️😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2021, 14:37
Martyna33, Gela093 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny niech magia Świąt Bożego Narodzenia
wypełnia ciepłem wszystkie mroźne dni,
a blask gwiazd przypomina,
że czasem wystarczy tylko wypowiedzieć życzenia. Wesolych Swiat dla was🎄
To był cudowny rok dla nas wszystkich I wiem, że dla niejednej bardzo ciężki,ale teraz każda tuli swoje maleństwo I spędzi pierwsze święta w 3( Zula, Lady_Dior, Agulineczka - w większym skladzie). Mój mąż dzisiaj mi powiedział, że cieszy się widząc u mnie uśmiech na twarzy, bo źle wspomina mnie z poprzednich swiat I wiecie co...Tak sobie pomyślałam od razu, że chyba jestem wdzięczna losowi,że nie było dane mi trzymać dziecka rok temu,bo teraz bym nie miała Laury😥 wiem,że może to źle brzmi ,ale nie wiem jakie bylo by tamto dziecko czy chłopczyk czy dziewczynka czy zdrowe czy chore, wiem ze kochalabym je z całego serca,ale to Laura zakleila z podwójną siłą rane na sercu I chęć posiadania dziecka podczas pierwszych starań nie była taka jak chęć posiadania po poronieniu. W dniu kiedy ja przytulilam, przestalam myslec o tym jak zycie zweryfikowalo wszystko i mam nadzieje,ze wy patrzac na swoje dzieci nie myslicie o przeszlosci a ono wypelnia kazdy skrawek waszego serca. Uwazam,ze nic nie dzieje sie bez przyczyny....🤗🤗
baksia, trodde, Malina, Zula36, Bella01, Maybelle, Żonkil lubią tę wiadomość
Starania od 10.2019
Nl🇳🇱
14.02 ⏸😍
15.03❤
Starania od nowa 13.06
04.02.21⏸ maly cud❤
Laura
Lilianna
-
Kochane ja również Wam wszystkim życzę Wesołych, Spokojnych i Zdrowych Świąt ! 💕
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 grudnia 2021, 10:24
Gela093, trodde, Malina, Zula36, Bella01, Foto80, Maybelle, Natka95, Żonkil lubią tę wiadomość
23.03.2019 Aniołek ❤️ - 9 tc Poronienie zatrzymane
6.06.2019 - puste jajo płodowe
12.11.2019 Aniołek ❤️ - 8tc poronienie zatrzymane
Problemy immunologiczne-szczepienia limfocytami
Pomorskie -
Baksia😍😍
Natalka już taka duża dziewczynka, jest cudowna❤️
Gela,
masz rację, nic nie dzieje się bez przyczyny😘 i całkowicie Cię rozumiem bo również z dzisiejszej perspektywy cieszę się ogromnie, ze „jestem tu gdzie jestem”. Widocznie musiało tak być i nie mam już żalu. Wiem, ze ta niełatwa droga jaka przeszliśmy jeszcze bardziej zbliża mnie do naszego synka, a radość i miłość jaka nosze w sercu jest przeogromna❤️
Tak, ten rok na pewno nie był łatwy, każda z nas bała się o Maleństwa noszone pod sercem, ale tak jak piszesz był to rok cudowny. Dla mnie osobiście najpięknieszy. Alan jest naszym spełnionym marzeniem❤️
Kochane, Święta Bożego Narodzenia to niezwykły czas, przepełniony radością, miłością i ciepłą atmosferą. Życzę Wam aby były one szczególne i wyjątkowe, a chwile spędzone razem z rodziną były magiczne i niezapomniane. Niech napełnią Was pozytywną energią i spokojem ducha.
Wesołych Świąt Kochane😘Gela093, baksia, trodde, Natka95, Żonkil lubią tę wiadomość
-
Gela, super powiedziane 🤗
Nic nie dzieje się bez przyczyny, to moje motto życiowe.
Ja ostatnio wspominałam czyszczenie po poronieniu 22 grudnia.. Niby dawno za mną, a jakiś ślad w pamięci został l i zostanie.. Ale cieszę się, że mam cudowne dzieci. Tak jak wy 🥰
Ciężko mowic i gdybac, ale trzeba dziękować za to co się ma, bo musiało tak być.
Baksia, piekna kruszynka, juz taka duza, ale przesłodka.
Zdrowych i Wesołych świąt Bożego Narodzenia mamusie 🥰
Gela093, baksia, Żonkil lubią tę wiadomość
Ty jesteś jeden Święty, Panie Boże, który cuda czynisz (Ps 77,15). -
Dziewczyny ja też życzę Wam wszystkim spokojnych, radosnych Świąt Bożego Narodzenia oraz szczęśliwego Nowego Roku. Niech ten nadchodzący rok przynosi nam jak najmniej trosk i jak najwięcej wspaniałych, niezapomnianych chwil. A może któraś z nas w tym nowym roku znów zobaczy dwie kreski 😉
Niech te pierwsze święta naszych maleńkich Cudów będą magiczne i wyjątkowe.
Ja też ostatnio myślałam sobie, że dwa lata temu w Sylwestra leżałam na szpitalnej sali tracąc moją córeczkę... Nie wiedziałam jeszcze wtedy, że przyszły rok da mi tak wielkie szczęście.
Te święta są dla mnie wyjątkowe. W końcu poczułam, że mam wszystko. Jestem szczęśliwa tu, gdzie jestem. Mimo tych trudnych chwil.
Mam moich chłopaków.
Naprawdę mam wszystko. Pozdrawiamy forumowe ciocie 😊
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 grudnia 2021, 13:11
Zula36, baksia, Foto80, Malina, Maybelle, Gela093, Natka95, Martyna33, Bella01, Żonkil, Kitaja lubią tę wiadomość
Starania od 07.2018, 38 lat
NK 11%, kariotypy ok, fragmentacja DNA 8%
alloMLR 0% !
szczepienia limfocytami
10.2018 - poronienie 9 tc
02.2019 - poronienie 6 tc
12.2019 - poronienie 11 tc - Córeczka
09.2020 - II ❤️ rośnie nam Dominik 💙
19.05.2021. CC - urodził się Dominik ❤️❤️❤️
Lublin
"kto raz posmakował latania już zawsze będzie chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo raz już tam był i zawsze będzie chciał tam wrócić..." -
Maybelle wielkie gratulacje dla Ciebie, super prezent pod choinkę😍😍 rosnijcie zdrowo🤗🤗
Maybelle lubi tę wiadomość
Starania od 10.2019
Nl🇳🇱
14.02 ⏸😍
15.03❤
Starania od nowa 13.06
04.02.21⏸ maly cud❤
Laura
Lilianna
-
Maybelle wrote:Hej dziewczyny, prędze z późnymi życzeniami świątecznymi. Wesołych Świąt Bożego Narodzenia!
Te święta są zdecydowanie dla nas zwariowane. Tyle emocji...
Rano w Wigilię zrobilam test i wyszly GRUBE 2 KRECHY🥺
Chyba los zdecydował za nas i druga dzidzia w drodze 🙈😀Maybelle, Żonkil lubią tę wiadomość
23.03.2019 Aniołek ❤️ - 9 tc Poronienie zatrzymane
6.06.2019 - puste jajo płodowe
12.11.2019 Aniołek ❤️ - 8tc poronienie zatrzymane
Problemy immunologiczne-szczepienia limfocytami
Pomorskie -
Maybelle wrote:Hej dziewczyny, prędze z późnymi życzeniami świątecznymi. Wesołych Świąt Bożego Narodzenia!
Te święta są zdecydowanie dla nas zwariowane. Tyle emocji...
Rano w Wigilię zrobilam test i wyszly GRUBE 2 KRECHY🥺
Chyba los zdecydował za nas i druga dzidzia w drodze 🙈😀
😍😍😍 ooooojaaa, super! Wymarzony prezent pod choinkę🥰
Gratulacje🥰Maybelle lubi tę wiadomość
-
Maybelle,
Co za piękna świąteczna nowina! Wspaniale, trzymam mocno kciuki 😘 spokojnej ciąży 🥰Maybelle lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny mam pytanie odnośnie otulacza w foteliku samochodowym. Montujecie je pod tymi wkladkami czy na nich? Nie wiem czy wiecie o co mi chodzi🙈 a może któraś ma cybex cloud z i-size I używa otulacza🤔Starania od 10.2019
Nl🇳🇱
14.02 ⏸😍
15.03❤
Starania od nowa 13.06
04.02.21⏸ maly cud❤
Laura
Lilianna
-
Gela093 wrote:Dziewczyny mam pytanie odnośnie otulacza w foteliku samochodowym. Montujecie je pod tymi wkladkami czy na nich? Nie wiem czy wiecie o co mi chodzi🙈 a może któraś ma cybex cloud z i-size I używa otulacza🤔
Gela,
My również otulacz wkładaliśmy pod wkładkę - mamy cybexa. A teraz gdy wkładkę wyciągnęliśmy (jest do 62 cm) Mały lezy normalnie juz na otulaczu🤗Gela093 lubi tę wiadomość