Czekam na Ciebie👶 kontynuacja wątku " Zaczynamy znowu starania"
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję Wam kochane bardzo 😘❤️
Na razie jest ok nie płacze dużo - zobaczymy jak długo 🙈Malina lubi tę wiadomość
-
Lady Dior, ogromne gratulacje 🥰🥰 dużo zdrowia dla was🤗🤗 super,że taki szybki porod😊 teraz się tylko tulić 🥰🥰 jak zareagowało starsze rodzeństwo?
Lady_Dior lubi tę wiadomość
Starania od 10.2019
Nl🇳🇱
14.02 ⏸😍
15.03❤
16.04💔 usg 13 tc serduszko przestało bic 11+5 (poronienie zatrzymane)
Starania od nowa 13.06
04.02.21⏸ maly cud❤
18.10.21 przyjście na świat Laury👶
10.06.23 przyjście na świat Lilianny👶
Laura
Twoje małe stopy zrobiły największy odcisk w naszych sercach 💕
Lilianna
"Czasem najmniejsze rzeczy zajmują najwięcej miejsca w naszych sercach"
-
Dziewczyny dziękuję bardzo 😘😘
Ja aktualnie od wczoraj mam nawał pokarmu. Wypadałoby malucha częściej przykładać ale ten od wczoraj wieczora śpi cały czas i czasem ciężko go wybudzić. Sutki już mam takie wrażliwe, że chodzę po domu niemal goła🤪 Ból przy ssaniu przez pierwsze sekundy jest nie do opisania - mam nadzieję, że sutki się szybko przyzwyczają bo auuuuuć...
Gela093 rodzeństwo jest zachwycone dzidziusiem😆 Oboje chcą go trzymać, głaskać co tylko się da🤣 tylko karmienie przy dzieciach bywa uciążliwe, bo skaczą wokół mnie, co chwilę czegoś chcą 🥴
Na razie jest fajnie, bo taki noworodzio to dużo śpi - zobaczymy potem😂 -
Lady ogromne gratulacje!!! Maluszek słodziutki, do schrupania😍 a mama bardzo dzielna!
Wszystkiego dobrego Wam życzę, żeby Mały dawał jako tako się wyspać, a starsza dwójka jak najlepiej współpracowała 🙂 czekają Was wspaniałe, radosne chwile, ale i pewnie nie raz zwyczajna niemoc. Co by nie było najważniejsze, że jesteście razem, dla siebie ❤️❤️❤️Lady_Dior lubi tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Agulineczka dziękuję bardzo 😊 Feluś jest cudowny-zakochana po uszy jestem🥰
Jest dużo roboty a ja nikogo nie mam do pomocy, więc jestem zombiakiem. Najgorsze, że są wakacje i żal mi starszaków bo nic nie mogę zrobić za bardzo. Jedynie do miasta na plac zabaw 🤷🏼♀️ także nudzą się przeokrutnie. Poza tym nie mogę spokojnie karmić, bo cały czas któreś coś chce🤦🏼♀️ a Sebastian ma jakiś taki okres, że jak nie dostanie tego co chce, to jest wrzask niemiłosierny 🥴
Daj znać co tam u Was 😊 -
Cześć dziewczyny!
Co u Was słychać, zaglądacie tu czasem? Nasze „staraczkowe” maluszki maja już +/- 3 latka🥰 napiszcie co u Was☺️
My zaczęliśmy przedszkole i już Młodego nie przegadam taka z niego gaduła😅 a tak poza tym odstawiłam tabletki i zaczęłam brać witaminy. Może za jakiś czas coś z tego będzie😉
Lady_Dior lubi tę wiadomość
-
Malina trochę się spóźniłam ale i tak wszystkiego co najlepsze dla Alana🥰 Kolorowego, radosnego dzieciństwa i niech się spełnią jego dziecięce marzenia 🥰 Trzymam mocno kciuki aby szybko się Wam udało zajść w kolejną ciążę 😁
U nas ok, jesteśmy po przeprowadzce i aktualnie mam grypę typu A. Najpierw miała Zosia potem stary, potem Sebastian i teraz ja. Modlę się tylko żeby Feluś nie złapał choć to takie zaraźliwe ☹️
Feliks jest cudownym dzieckiem - jestem w nim na zabój zakochana 😁 Nie płacze dużo, pięknie śpi no żyć nie umierać 😁 To chyba nagroda za "trudnego" Sebastiana 🤪 Zrobił się z niego taki urwis 🙈 ale kochany urwis😁 Ciągle mówi mi, że mnie kocha😆 aż czasem jest to męczące 🤪
Pokażę Wam moją trójcę na chwilę 😊
Malina lubi tę wiadomość
-
Lady,
Cudowne są Twoje Maluszki😍 kochane rodzeństwo♥️ a jak się czujesz, mam nadzieję, że masz już za soba grypę i odzyskałaś siły. I że przede wszystkim Feliks nie zachorował🙏
Dziękujemy z Alankiem za pamięć i życzenia. Niech się spełniają. Ohh trzymaj kciuki, bo jak pomyślę o staraniach to wcale nie czuję się lżej czy lepiej mając już jedno dziecko. Jest ten sam stres, uhhh.Lady_Dior lubi tę wiadomość
-
Malina - kochana dzięki 😊 Trochę mnie trzymało ale Feliks nie zachorował😁 Ciekawe na ile to przypadek a na ile mleko z przeciwciałami 😜
Teraz od poniedziałku Zosia znowu ma katar kaszel-już Sebastiana zaraziła 🤦🏼♀️ Od rozpoczęcia roku szkolnego ma 3x katar🤦🏼♀️ Na nic się zdało faszerowanie za kwasem z buraków, olejem z czarnuszki, witD3 i kwasami dha🙄
A jak tam u Was ze staraniami😁❓ Działacie😁❓
Dziewczyny piszcie co u Was 😁
Mój Feluś jest cudownym dzieckiem🥰 Śpi ładnie w dzień i w nocy - choć ostatnio chyba skok przechodzi ale nie jest źle. Karmię piersią ale też często ściągam laktatorem, bo przy trójce nie mam zawsze czasu, by pozwolić Felkowi wisieć... No i nie mam nikogo do pomocy, bo stary ma dwie roboty. Może gdyby stary był w domu to bym dala radę być tylko kp a tak to niestety 🤷🏼♀️ Bywają takie momenty, że doję się podczas jazdy samochodem 🤣🤣🤣
Agulineczka jak Ty dawałaś radę być kp z Franiem-mi moje dzieci bardzo przeszkadzają jak karmię piersią 😐 Zawsze coś chcą a jak Sebastian nie dostanie czegoś od razu to potrafi cyrk odstawić 🫣Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada, 15:00
-