Czekam na Ciebie👶 kontynuacja wątku " Zaczynamy znowu starania"
-
WIADOMOŚĆ
-
Malina i jak tam - odważyliscie się 😜❓ Fajnie, że "wakacjujecie " Mi też się marzy jakiś wyjazd za granicę ale no... Nie do Polski tylko właśnie w ciepłe kraje 😆 W tym roku musiałam jeszcze pojechać do Pl odprawić urodziny Feliksa ale za rok chcę gdzieś się wybrać rodzinnie.
Baksiu jak samopoczucie? Mam nadzieję, że ciąża przebiega bezproblemowo 😊
Ja często widzę kobiety w ciąży i normalnie jestem zazdrosna 😂
Odzywajcie się dziewczyny 😁Kiki92, Malina lubią tę wiadomość
-
Czesc ! Tu Baksia 😃
Bejbik ładnie rośnie (aż za bardzo 😂 bo będzie większa niż Natalia 🫣). Niby jestem bliżej końca niż dalej ale jednak trochę jeszcze zostało, a jest już mi ciężko. Ogólnie jest wszystko dobrze ale z 3 tyg temu dostałam zalecony oszczędny tryb życia… no przy 4latce to dość trudne tym bardziej, że ostatnio chorowała plus zamknięte było przedszkole. Ale damy radę 😃Lady_Dior, Malina lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny😍
Piszę już drugi tydzień. Tzn zaczęłam dokładnie 1,5 tyg. temu w piątek pisać, że tak Lady zaczęliśmy oficjalne starania w czerwcu🥰 urlop sprzyjał ale ostatecznie w czerwcu nic, w lipcu też nic, w sierpniu to już szkoda gadać bo ciągle się mijaliśmy i 💞tylko raz i to poza dniami płodnymi… więc czekam na urlop bo mamy zaplanowany we wrześniu. Jakoś to tak brzmiało..
Na weekend się trochę rozłożyłam więc chciałam sięgnąć po gripex ale kurde tak dziwnie bolały mnie bliźniaczki że rano w poniedziałek zrobiłam test, dzień przed 🐒 i co byla blada kreska. Sprawdzam milion razy no byla tam. Poleciałam na betę - 66😱 w środę 233, piątek 660. Przyrosty prawidłowe. W poniedziałek wizyta - potwierdzenie ciąży, myślałam że umrę bo przecież tak strasznie bolał mnie jajnik że zakładałam cp. Ale nie.. dziewczyny to był 4t6d i wszystko jak na ten czas idealnie. Następna wizyta 16.09🙉
Dziewczyny, tak jestem w ciąży🙊 i mam nadzieję, że tak zostanie♥️🙏
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września, 12:24
Wixa🌸, Kiki92, Lady_Dior, emciak lubią tę wiadomość
-
Malina o matulu ależ cudowna wiadomość 🥰 Serdecznie Ci gratuluję i trzymam kciuki, żeby bobas rósł zdrowo😍 To jakoś na początek maja masz termin😊❓ Piękny miesiąc 😃 Dawaj regularnie znać co u Was 😁
Baksiu jeju Ty już 34tydz. o ja nie mogę 🙈 Mam nadzieję, że Natalka jednak daje Ci trochę "dychnąć" 😁 Jeju przecież to chwila i rodzisz 😍 Zaciskam kciuki, żeby ten 3ci trymestr był jak najmniej obciążający😊
U nas Sebastian już chodzi do pierwszej klasyj. Trochę się o niego martwię, bo się posikuje - jest taki nieśmiały wobec obcych, że wstydzi się po holendersku spytać pani, czy może do wc. Wczoraj się posikał 3x biedak. Pani już powiedziała, żeby się nie pytał tylko po prostu szedł jak czuje, że chce ale on i w domu mi się posikuje, bo wszystko inne jest ważniejsze niż sikanie🤷🏼♀️ Mam nadzieję, że kiedyś mu to minie. Ja chyba nie bardzo mogę co zrobić, bo tylko tłumaczyć...Zapisałam go do takiej poradni od adhd/autyzmu, żeby go zdiagnozować, bo czasami brakuje mi sił na niego🙈 W przedszkolu czy w szkole czy gdziekolwiek bez rodziców - jest spokojny, posłuszny a w domu wampir normalnie 🙈 Zobaczymy co powiedzą, czy coś zdiagnozują.
Zosia chodzi do klasy trzeciej-nie mam do dziewczyny zastrzeżeń 😊 Przebiłam jej uszy parę tygodni temu, bo mnie już z 2m męczyła. Chodzi od 3lat na tańce, uwielbia rysować i tworzyć różne pierdółki 😆
Feluś jest boskim dzieckiem, który cały czas się uśmiecha-naprawdę nie znam tak radosnego dziecka😍 aż żyć się chce😍 Śpi dobrze-cały czas ze mną 🙈 Jesteśmy nadal kp i zobaczymy do kiedy będzie chciał mleko ale myślę, że max do 2rż będę go karmić piersią. Czeka nas trochę szczepień teraz i przyznam, że się stresuję. Jak człowiek się na czyta o tych nopach to potem różne schizy przychodzą.
Byliśmy w Pl na urlopie odprawić roczek Feliksa ale niestety nie mam dużo zdjęć. Nie miałam czasu żeby z aparatem biegać 😂
Tu Zosia z Sebastianem
hosting free
Tu Feluś
hosting free
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września, 22:24
Mary27, Malina, Kiki92 lubią tę wiadomość
-
Malina, cudowne wiesci❤️ z calego serca gratuluje i zycze duzo zdrowka🥰🥰
Baksia, tobie rowniez duzo zdrowia na tej ostatniej prostej🤗
Malina, Kiki92 lubią tę wiadomość
Starania od 10.2019
Nl🇳🇱
14.02 ⏸😍
15.03❤
16.04💔 usg 13 tc serduszko przestało bic 11+5 (poronienie zatrzymane)
Starania od nowa 13.06
04.02.21⏸ maly cud❤
18.10.21 przyjście na świat Laury👶
10.06.23 przyjście na świat Lilianny👶
Laura
Twoje małe stopy zrobiły największy odcisk w naszych sercach 💕
Lilianna
"Czasem najmniejsze rzeczy zajmują najwięcej miejsca w naszych sercach"
-