Czekam na Ciebie👶 kontynuacja wątku " Zaczynamy znowu starania"
-
WIADOMOŚĆ
-
Lady,
Współczuję, że Sebastian tak bardzo się męczy, Wy niestety też oby problemy szybko minęły, bo ileż można.
Nasivin nie jest wskazany przez dłuży czas, ale my bez niego też słabo sobie czasami radzimy i używamy. Co przepisał lekarz w pl? Steryd jakiś? Helenka z nosem lepiej, ale nie jest do końca ok. Psikamy sterydem juz kilka mc i to też jest słabe, że tak to wygląda. Póki co nikt nie ma innego pomysłu na to, jak jej pomóc. -
Foto80 ojj dalej się z tym męczycie 🫤 Współczuję bardzo, bo wiem dokładnie z czym musicie się zmagać 😒 Oby w końcu to minęło i żeby oddychała Helenka noskiem bez pomocy leków 🙏🏻
Nam przepisała pani laryngolog atecortin-znalam ten lek ale nie wiedziałam, że można do nosa stosować. Tam są 2 antybiotyki i jeden steryd🫣 Jutro kończymy kurację i zobaczymy jak będzie bez tego. Na pewno nadal będę mu porządnie dbać o higienę nosa-nawilżać często itp..
Jutro znowu muszę do dentysty lecieć, bo chyba będzie potrzebny antybiotyk. Włożyłam Sebastianowi szczotkę do ust tylko i jeszcze nie zdążyłam mu myć zęby a tu krew normalnie z dziąseł się puściła 😧 Straszne ma to zapalnie...
Moja Zosieńka skończyła dziś 5lat 🥰 Ten czas zdecydowanie za szybko leci🥲
Pozdrawiam wszystkie forumowe ciocie🥰Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca, 13:02
Foto80, Malina lubią tę wiadomość
-
Lady,
Nie załapałam się na zdjęcie, ale najlepsze życzenia urodzinowe dla Zosi, żyj nam zdrowo i szczęśliwie kochana Zosiu ❤Lady_Dior lubi tę wiadomość
-
Dziękuję bardzo Foto80 😘
Nie wiem czemu aale ja fotkę widzę jeszcze😂 Ale edytuję zaraz to może uda się zobaczyć ☺️ -
Żonkil Ty już pewnie urodziłaś i jeszcze się nie chwalisz 😜❓
Foto80 kochana a robiliście może testy alergiczne Helence❓ Wiem, że jest jeszcze mała ale ja się zdecydowałam zrobić Sebastianowi test Alex. W sumie z powodu kup, bo nadal robi rzadkie i po parę razy dziennie ale o dziwo nic nie wyszło z alergii pokarmowej ale....
Wczoraj dostałam te wyniki i jestem w lekkim szoku, bo wyszła mu silna alergia na roztocza kurzu domowego i roztocza spichrzowe. To dało mi odpowiedź dlaczego Sebastian źle śpi, dlaczego bez powodu zatyka mu się nos (zwłaszcza nad ranem) i kichanie z rana po 4x z rzędu - od zawsze. Załamałam się, bo o ile mleko mogę wyeliminować to walka z kurzem, roztocza mi już nie będzie taka łatwa 😮💨 Mam nadzieję, że dostanę tu skierowanie do specjalisty a jak nie to znowu do Pl tylko już nie teraz wiadomo a gdzieś na jesień jak będę chrzcić. Jak poczytałam o tej alergii, to wszystko się zgadza 😐 Pomyślałam, że może Helenka też ma alergie na roztocza 🤔 Sebastian w sumie od dawien dawna śpi z otwartymi ustami, dodatkowo egzema w 1wszym roku życia, która zniknęła po lekach. No niestety jest alergikiem i muszę się z tym pogodzić 😔 Dodatkowo silna alergia na kota mu wyszła i pyłki traw. Pamiętam jak raczkował i dałam go na trawę i zaraz był cały wysypany... Teraz nie widzę żadnych objawów ale czasem go wysypie, albo jakieś plamy mu się zrobią i Bóg wie z czego. No alergik i tyle😐 -
Lady,
Robilismy test Alex i nic znaczącego nie wyszło 😑 mamy powtórzyć w przyszłym roku, zobaczymy co z tego wyniknie. U Was przynajmniej zrobienie testu rozjaśniło trochę sytuację i możecie działać dalej, choć łatwo z tą alergią na roztocza nie będzie 😔 trzymajcie się dzielnie!Lady_Dior lubi tę wiadomość
-
Foto80 no u małych dzieci to nigdy nie wiadomo jak z tymi testami - ponoć im później tym lepiej 😐
Ja już działam w sprawie tej alergii-kupiłam odkurzacz do materaców specjalny na roztocza, spray i płyn do prania acarix. Pościel antyalergiczną i w ogóle będę częściej zmieniać prześcieradła niż dotychczas. Oczywiście będę się starać o wizytę u specjalisty a tymczasem Sebastian ledwo wyszedł z zapalenia dziąseł 3dni temu i właśnie Zosia nas zaraziła katarem 😛 i zdychanko na nowo🤪Jednym słowem "dramat" 🥴 -
Wpadłam zobaczyć czy Lady urodzila🫣🫢
Najlepsze życzenia dla Zosi🥰 nie wiem , czy się mylę, ale bardzo podobna do Ciebie😊
Nie masz łatwo z Sebastianem,zawsze coś...mam nadzieję,że szybko wszystko się poprawi i bedziesz się w pelni cieszyć macierzyństwem 🤗🤗Lady_Dior lubi tę wiadomość
Starania od 10.2019
Nl🇳🇱
14.02 ⏸😍
15.03❤
16.04💔 usg 13 tc serduszko przestało bic 11+5 (poronienie zatrzymane)
Starania od nowa 13.06
04.02.21⏸ maly cud❤
18.10.21 przyjście na świat Laury👶
10.06.23 przyjście na świat Lilianny👶
Laura
Twoje małe stopy zrobiły największy odcisk w naszych sercach 💕
Lilianna
"Czasem najmniejsze rzeczy zajmują najwięcej miejsca w naszych sercach"
-
Gela093 dzięki za życzenia 🥰Nie wiem do kogo moje dzieci są podobne, bo my ze starym w dzieciństwie tacy trochę podobni-jasne włosy, cera tylko mój ma piwne oczy ja niebieskie. Ja Jeszcze się kulam haha😆 Mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu się rozpakuję😆 Tak środa, czwartek by mi odpowiadało - byle nie weekend 🙈 no ale chcieć to se mogę 😜Plan jest taki, żeby rodzić w wodzie - zobaczymy czy się uda.
Żonkil na pewno już urodziła - czekam aż się pochwali
No z Sebastianem to co chwilę coś a do specjalisty oczywiście nie da mi skierowania🙄 mam sprzątać, zmieniać pościel, odkurzać materace😏 tak jakbym wcześniej tego nie robiła🙄
Dobijają mnie kupy Sebastiana - nadal potrafi 4x dziennie zrobić i cały czas rzadkie. Alergii pokarmowej nie ma, więc już nie wiem. 5x badanie kału nic nie wykazało ale jak będę w Pl to zrobię na pasożyty z krwi-zobaczymy...
To my w 30tc także dawno temu😆
Foto80, Zula36 lubią tę wiadomość
-
Foto80, Zula36 dziękuję Wam bardzo 🥰 Ja na każdej sesji tak samo wyglądam😂 Z racji tego, że nic nie umiem z włosami robić, to za każdym razem plotłam 2warkocze dzień wcześniej, żeby były takie falowane 😆
Od tygodnia sprzątam chatę - chyba włączył mi się syndrom wicia gniazda 🤪 Co ja się narobiłam już 🙈 no ale trzeba, bo stary pracuje 7dni w tygodniu i nikt za mnie nie przygotuje domu na przyjście nowego potomka😆
Foto80, Zula36 wszystkiego co najlepsze a przede wszystkim zdrowia dla Waszych pociech 😌 Widzę, że niedawno skończyli 3latka 😊 a pamiętam dokładnie jak wklejalam Wam moje testy ciążowe i się stresowałam, że słabo ciemnieją-to było tak niedawno a teraz nasze brzdące są już takie duże 🥰Foto80 lubi tę wiadomość
-
Witajcie dziewczyny
mam nadzieje ze mnie przyjmiecie do grupy. Ten cykl zaczynamy starania po zabiegu 13.06.2024
Niestety tutaj gdzie mieszkam nie zalecili mi zadnych badan po poronioeniu , jak ja patrze na wasze suwaczki i wpisy na dole.... boze ile wy macie badan !!!!
Ja jestem po @ 8dc i na etapie mierzenia temperaturki .... jutro mam jeszcze Bete skontrolowac bo tydzien temu byla na poziomie 10 .
Mam nadzieje ze to nie zawiruje owulacji ??
Synek 22.06.2010
AMH : 3,67
13.06.2024 Aniolek 10+3tc ciaza zatrzymana 8tc
28.09.2024 II
30.09.2024 Beta 150, Prog 15
02.10.2024 Beta 375 Prog 31
23.10.2024 serduszko bije 7+1 usg 7+3
Baby am Board 10.06.2025 czy sie tym razem uda??
Homocysteina 5,42 ( 4,44-13,56)
Zelazo 76 (50-170)
PT 10,2 (10,4-13)
INR 0,91 (0,85-1.15)
W. Protrombinowy 111,76 (80-120)
APTT 27,2 (25,9-36.6)
Wit. B12 567 (187-883) -
Malina ja jeszcze w dwupaku😁 choć wczoraj moje dotychczasowe braxtony stały się bolesne i już myślałam, że rodzę, bo przez 1,5godz miałam skurcze bolesne co 3-6min.ale po prysznicu się wyciszyły, więc to tylko straszaki😂 Mam nadzieję, że nie przenoszę 🙈 Dziękuję za kciuki😘
-
Lady super z was rodzina. Teraz ciężko powiedzieć do kogo dzieci podobne, z każdego rodzica coś maja🤪. Zawsze chciałam rodzic w wodzie,wiec trzymam kciuki,żeby Ci się udali i żebyś była na czas w szpitalu 😅🤭
Faktycznie dziwna sprawa z tymi kupami,ale w tym wieku można też wierzyć w wyniki badan?🤔🤔
Sprawdz w Polsce i ciśnij ich tutaj.Starania od 10.2019
Nl🇳🇱
14.02 ⏸😍
15.03❤
16.04💔 usg 13 tc serduszko przestało bic 11+5 (poronienie zatrzymane)
Starania od nowa 13.06
04.02.21⏸ maly cud❤
18.10.21 przyjście na świat Laury👶
10.06.23 przyjście na świat Lilianny👶
Laura
Twoje małe stopy zrobiły największy odcisk w naszych sercach 💕
Lilianna
"Czasem najmniejsze rzeczy zajmują najwięcej miejsca w naszych sercach"
-
Hej kochane spieszę z info, że urodziłam dziś Feliks Jan ma 3600 ponad i mierzy 50cm.Rodzilam w wodzie ale że poszło expresowy to i tak pękłam. Wydawało mi się, że byłam jakoś 15 min. w tej wodzie ale na wypisie mam, że od opartych do urodzenia minęły 4min🙈 18.44 urodziłam i o 22.20 już byłam w domu 🙈
pp2018, Malina, JJ., Foto80, Gela093, joanien1104, Natka95 lubią tę wiadomość
-
Lady! Pierwsza biegnę z gratulacjami!!! 😄😄😄
Piękny chłopczyk 🥰
Cudownego czasu razem 😊Lady_Dior lubi tę wiadomość
Starania od 07.2018, 38 lat
NK 11%, kariotypy ok, fragmentacja DNA 8%
alloMLR 0% !
szczepienia limfocytami
10.2018 - poronienie 9 tc
02.2019 - poronienie 6 tc
12.2019 - poronienie 11 tc - Córeczka
09.2020 - II ❤️ rośnie nam Dominik 💙
19.05.2021. CC - urodził się Dominik ❤️❤️❤️
Lublin
"kto raz posmakował latania już zawsze będzie chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo raz już tam był i zawsze będzie chciał tam wrócić..."