X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Jak szybko udalm sie zajść w ciąże po łyzeczkowaniu?
Odpowiedz

Jak szybko udalm sie zajść w ciąże po łyzeczkowaniu?

Oceń ten wątek:
  • palma Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    s1985 wrote:
    i dobrze jest napisane, bo oni nie badają płodu, płody są chowane w grobach, chyba ze rodzic chce sam pochować
    czyli mam rozumiec ze nie wykryli przyczyny poronienia?

aniołek 9tc (2015rok)
    aniołek 6tc (2018rok)
    f2w33e3k8s0hlqj8.png
  • s1985 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    palma wrote:
    czyli mam rozumiec ze nie wykryli przyczyny poronienia?
    te wyniki histopatologiczne nigdy nie wykrywaja, ona maja stwierdzac czy załóżmy była ciąża czy nie było zakażania , albo czy był zaśniad

palma lubi tę wiadomość

2004 - Agnieszka
    2010 - Filip moje skarby
    15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
    NEVER GIVE UP
    Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18
  • palma Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    s1985 wrote:
    te wyniki histopatologiczne nigdy nie wykrywaja, ona maja stwierdzac czy załóżmy była ciąża czy nie było zakażania , albo czy był zaśniad
    ok juz rozumiem, dziękuję Ci bardzo ;)

s1985 lubi tę wiadomość

aniołek 9tc (2015rok)
    aniołek 6tc (2018rok)
    f2w33e3k8s0hlqj8.png
  • M@linka Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    s1985 wrote:

no to wszystko jasne...

palma lubi tę wiadomość

jnmqdzu5ponocqze.png
    uch5ha00mu9kkjgg.png
    uch520mm81yzf57p.png

• zuzkaa Przyjaciółka

Wysłany: 21 lutego 2016, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny mam jakiegoś dola;/ meza nie ma caly miesiac, jedynie na weekendy zjezdza ale one tak szybko mijaja w piatek w nocy wraca i w niedziele juz po obiedzie jedzie na przeszkolenia z pracy.Siedze sama w tym domu i sie zamulam malo tego pisalm Wam 2 strony wstecz juz tak pozytywnie o tych staraniach ze 2 @ juz byly czekam na trzecia.... No wlasnie czekam... jak przed zabiegiem i tym pustym jajem moje cykle byly w caly swiat nigdy nawet zbyt nie czulam kiedy przyjdzie @ jeden msc byla drugi nie tak po zabiegu pierwsza byla i druga jak w zegarku. Już się cieszylam ze mam te cykle jak nigdy w życiu tak teraz brynza... myslalam juz tydzien temu bo tak czulam wszystko obolałe i mowie do męża niedługo bedzie @ i od razu bierzemy sie do dziela tak teraz stresuje mnie fakt ze jej nie ma... tłumaze sobie że moze to akies czynniki zewnetrzne typu stres gdyz myśle i sie denerwuje że sama jestem , teraz jeszcze zmienilam prace i tez to jest czynnik dla mnie bardzo stresujący ale nie wiem... Boje się żeby znowu nie było zaburzenia bo juz teraz mielismy zaczac starania po tej @

Zuzka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2016, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj dziś chyba taki dzień Ci powiem, ja też dziś strasznego doła załapałam, mąż też na wyjeździe w pracy. także doskonale Cię rozumiem. i te wyczekiwanie na kolejną @ - mam to samo. mąż wraca na początku marca i już się boję, że @ przyjdzie za późno i się miniemy z dniami płodnymi... eh... cały czas stres.
    zuzkaa musimy wierzyć, że wszystko się poukłada. nie mamy innego wyjścia :) główka do góry, dla nas też w końcu zaświeci słońce, a może akurat na wiosnę? hm? :)

• zuzkaa Przyjaciółka

Wysłany: 23 lutego 2016, 06:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziekuję Ci bobo_frut;)

Zuzka
  • Xaxa Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, ja miałam straszny problem z zajściem w ciążę po zabiegu... staraliśmy się 10 miesięcy z czego 5 cykli miałam stymulowanych. Niestety wczoraj odebrałam wyniki badań i progesteron drastycznie spadł co prawdopodobnie wróży najgorsze ;( dzisiaj będę już wszystko wiedziała ale nie nastawiam się na happy end ;(

km5sf71xff50fx7u.png
    Aniołki 02.2015 8tc 02.2016 9tc 11.2016 -cb ;(
    07.2016 bardzo złe wyniki u M - kuracja
    MTHFR C677T homozygota, mutacja Leiden, mutacja w genie protrombiny i pai - taki mam piękny zestaw

• gama Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Xaxa wrote:
    Hej dziewczyny, ja miałam straszny problem z zajściem w ciążę po zabiegu... staraliśmy się 10 miesięcy z czego 5 cykli miałam stymulowanych. Niestety wczoraj odebrałam wyniki badań i progesteron drastycznie spadł co prawdopodobnie wróży najgorsze ;( dzisiaj będę już wszystko wiedziała ale nie nastawiam się na happy end ;(

ojej nie;(
    ale moze jeszcze trzeba miac nadzieje...

08.01.2016 [*] 6 tc "Pan dał, Pan zabrał "(Hb)
    jox6h3714iyy07ei.png
  • palma Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xaxa trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze ! :)

ja już po wizycie u lekarza , oczywiście żadnego skierowania na badania nie dostałam chociaż prosiłam, sluzówka 1cm więc jak nic z ciązy nici tylko @ bliziutko, ogólnie powiedział że tak sie zdarza i już....a mnie kur** strzela jak to słysze. wiedziałam ze po tej wizycie będę zła i dlatego nie chciałam tam iśc. Ten lekarz powiedział mi że ogólnie książkowo powinno sie poczekać 3-4 miesiące przed zajsciem w ciąze, ale ordynator przy wypisie ze szpitala mi powiedział ze spokojnie po pierwszej @ bo jestem młoda

aaaa ja ze względu na nasze dobro podjęłam decyzje że co ma być to będzie i zaczynamy odrazu
    brała może któraś z Was pregna plus lub mama dha??
    lekarz mi zalecił żebym kupiła :)

aniołek 9tc (2015rok)
    aniołek 6tc (2018rok)
    f2w33e3k8s0hlqj8.png
  • Xaxa Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety jestem po wizycie, jutro szpital i znowu czeka mnie zabieg... Za to tym razem mój gin wyśle mnie do genetyka i będę robić badania...
    Jestem ciekawa jak tym razem mój organizm sobie poradzi bo hormonalnie długo nie mógł dojść do ładu i w sumie mam wrażenie, że nie do końca doszedł mimo zajścia w ciążę...

km5sf71xff50fx7u.png
    MTHFR C677T homozygota, mutacja Leiden, mutacja w genie protrombiny i pai - taki mam piękny zestaw

• Limerikowo Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Xaxa powodzenia z genetyka, moze cos znajda
    u nas nie znalezli
    mi organizm po kazdym pol roku po stracie dochodzil do siebie

corke i teraz ta ciaze to prowadzilam na femifertil tabsach:bez reklamy, ale mysle ze wyregulowaly mi cykl na ok owulacje i endometrium

na padz watku zyczylam Ci tez samozaparcia

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • Xaxa Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się wydaje, że mój organizm jeszcze po pierwszej stracie nie doszedł do końca do siebie mimo iż udało się zajść w ciążę... a to 10mies trwało
    Myślę, że warto spróbować, łapałam się wielu rzeczy, ziół Ojca Sroki, Inofolic i bez rezultatu, zaczął coś łapać po clo ale i na początku endometrium mi wariowało i wieczne plamienia przed @, przed poronieniem nie miałam tego ;( Boję się czy teraz dojdzie do ładu czy znowu będzie zabawa i leczenie parę mies... także pewnie zakupię te tabsy, nie mam raczej nic do stracenia

Październikowy wątek jeszcze trochę podczytuję i trzymam za Was i za maleństwa kciuki :)

km5sf71xff50fx7u.png

• Limerikowo Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja Ci napisze ze tez zachodzilam w cyklach z palmieniami I przed owulacja I przed okresem I niestety kicha byla wtedy

moze to hormony, do dzis to dla mnie zagadka, ale tak sobie tez tlumacze
    plus zarodek po prostu zle sie podzielil

kasy sporo poszlo na badania I nic, totalna masakra

mam nawet taka teorie ze chyba my z mezem genetycznie niekompatybilni jestesmy

zobaczymy teraz, odpukac

I Tobie zycze by 3i raz byl Szczesliwy tak jak I dla nas byl I teraz aaa robi w lozeczku grzecznie

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • Limerikowo Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no sprobowac mozesz ten femifertil, ja tam z glupia frant kupilam I zazywalam, nie wierzylam zbytnio a tu bec w 1ym cyklu z tym zaszlam

tylko na zoladku nie byly takie przyjemne, cos mi sie odbijalo po nich, najlepiej brac po jedzeniu

teraz w 3im cyklu zaszlam z tymi tabsami - ostatnie opakowanie mialam

Bez reklamy

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • laila_25 Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2016, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kto ma/miał zdrowa ciaze po zabiegu lyzeczkowania poczeta w 1 cyklu? szukam nadzieji ;)

ckai43r82q8wblmu.png
    aniołek 01.02.2016r
  • M@linka Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2016, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    laila dla mnie nadzieją jest s1985 ale chyba gdzieś mignęła mi jeszcze jedna osoba zaciążona po stracie od razu w pierwszym cyklu

tzn u s1985 kolejna ciąża również okazała się nie tą... ale mam znak, że zajść można - a jak zajść można toi utrzymać też jest szansa...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 15:55

jnmqdzu5ponocqze.png
    uch5ha00mu9kkjgg.png
    uch520mm81yzf57p.png

• laila_25 Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2016, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie bardziej martwi utrzymanie wlasnie..

ckai43r82q8wblmu.png
    aniołek 01.02.2016r
  • gama Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2016, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    laila_25 wrote:
    mnie bardziej martwi utrzymanie wlasnie..

dokładnie...

jox6h3714iyy07ei.png
  • gama Autorytet

Wysłany: 2 marca 2016, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i co tu tak cicho? gdzie sa wszyscy?

pozdrawiam i wywołuję:)

jox6h3714iyy07ei.png
‹‹ 55 56 57 58 59 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ