Jak szybko udalm sie zajść w ciąże po łyzeczkowaniu?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnys1985 wrote:ja czekam włąśnie na @ pierwsza po łyżeczkowaniu ( 1 luty) pewnie bedzie na dniach i zaczynamy starania
Sylwuś to może jakoś razem znów wylądujemy na fioletowej stronie
Gama my czekamy na wieści od Ciebie, oczywiście z zaciśniętymi kciukami -
bobo_frut wrote:my jakoś pod koniec marca startujemy, bo wtedy jakoś dopiero będą płodne. trochę mi się cykl wydłużył i nie wiem czy w ogóle mąż załapie się na dni płodne... ale sobie tak myślę, że jak @ nie będzie sama chciała przyjść jakoś w przyszłym tyg. to w piątek wezmę chyba lutkę na wywołanie... co o tym sądzicie? taki mój niecny plan, tylko nie wiem czy rozsądny
Sylwuś to może jakoś razem znów wylądujemy na fioletowej stronie
Gama my czekamy na wieści od Ciebie, oczywiście z zaciśniętymi kciukami2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Hej dziewczyny jestem po 2 poronieniach 31 tydzień dziewczynka prawdopodobieństwo podejrzenia wad genetycznych takich jak powiększone serce brak robaka móżdżku roszczep kręgosłupa oraz hipotrofie płodu 330g miała po tym wszystkim zrobiłam z mężem kariotyp wyszedł pozytywny czyli prawidłowy juz myślałam że będzie dobrze ze będziemy mogli mieć zdrowe dziecko wyszła mi mutacja homozygotyczna A1298C pani genetyk mówiła ze mam tylko brać kwas foliowy 5mg i będzie dobrze a tu okazało się ze w 13 tygodniu serduszko przestało bic 9 lutego straciłam kolejna córkę wczoraj mi pani genetyk mówiła ze mam poronienia nawykowe od 1 do 2% przez ta mutacje co to oznacza nie doczekam się własnego żywego dziecka ma ktoś tak może?
2 aniołki [*] ❤ -
Mysle ze to oznacza, że bedzie cie to kosztowalo wiecej walki wytrzymalosci psychicznej i fizycznej oraz czasu. Masz szanse na zdrowe dziecko, jednak moze sie zdarzac tak jak piszesz, że beda te poronienia i możesz potrzebowac wiecej pomocy medycznej w utrzymaniu ciazy.
aniołek 01.02.2016r -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny ja po łyżeczkowaniu czyli 9.02.2016 dostałam wczoraj @ teraz czekam aż będzie 9 cykl i pójdę na kontrolę zbadac czy mam owulacje a co u was ?
Aktualnie biorę tylko kwas foliowy 15 mg ale mam zamiar kupić i brać feminatal1
2 aniołki [*] ❤ -
laila_25 wrote:hejka! u mnie @ juz poszla precz teraz czekam na płodne dni i tak jak mowilam staramy sie w 1 cyklu po zabiegu
Arleta, laila_25 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
laila_25 wrote:s1985 to w tym samym czasie bedziemy testowac trzymam kciuki! czyli ty też starasz sie po 1@ po zabiegu? co na to twoj gin? ja dopeiro w poniedzialek mam wizyte akurat teoretycznie powinnam wtedy miec owulke2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
LOL...a teraz jestes zadowolona z gin? co mowila na pomysl zachodzenia zaraz po 1@? moja raczej tego nie pochwali ale juz robie po prostu wedlug swojej decyzji. Poki co odebralam tylko ze szpitala hist-pat ktory jest ok.Ile po zabiegu bylas na kontroli? Kiedy od zabiegu dostalas okres?
aniołek 01.02.2016r -
laila_25 wrote:LOL...a teraz jestes zadowolona z gin? co mowila na pomysl zachodzenia zaraz po 1@? moja raczej tego nie pochwali ale juz robie po prostu wedlug swojej decyzji. Poki co odebralam tylko ze szpitala hist-pat ktory jest ok.Ile po zabiegu bylas na kontroli? Kiedy od zabiegu dostalas okres?2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
ale najlepsze jest to że ja już mam dwójkę dzieci ;] dwojkę zdrowych dzieci, w ciążach żywych książkowych donoszonych z porodami siłami natury ;]2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Nasz cykl przebiega jak xero ja tez zaczelam plamic 4tego na okres.Ja jeszcze niestety nie mam ani jednego to byla moja 1 ciaza i od razu taka przygoda mam nadzieje ze teraz sie uda i mi i tobie! bede mocno sciskala kciuki odzywaj sie jak cos sie u ciebie zadzieje czekamy na owulke! Widze,że troche juz przeszłaś..wspolczuje ci bardzo i życze wszystkiego dobrego,juz samych dobrych wiesci. Może teraz gin lepiej sie toba zajmie.
aniołek 01.02.2016r -
laila_25 wrote:Nasz cykl przebiega jak xero ja tez zaczelam plamic 4tego na okres.Ja jeszcze niestety nie mam ani jednego to byla moja 1 ciaza i od razu taka przygoda mam nadzieje ze teraz sie uda i mi i tobie! bede mocno sciskala kciuki odzywaj sie jak cos sie u ciebie zadzieje czekamy na owulke! Widze,że troche juz przeszłaś..wspolczuje ci bardzo i życze wszystkiego dobrego,juz samych dobrych wiesci. Może teraz gin lepiej sie toba zajmie.
to będziemy w kontakcie, ja pewnie jeszcze z tydzień do owulacji ;p2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18