Jakie badania po poronieniu?
-
WIADOMOŚĆ
-
Carmen92 wrote:Jak na razie chyba tylko chlamydie ale w sumie wyjdzie w praniu, niestety nie dostałam żadnych badań na NFZ bo mój ginekolog powiedział że muszę poronić jeszcze z co najmniej dwa razy, bo on mojej pierwszej ciąży biochemicznej nie uznaje, tylko tą drugą co była w 8 tygodniu.
Anoolka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyChce tyko napsać,ze o Was pamietam bardzo mocno nie udzielam sie ale musze odpocząć psychicznie moje wyniki są słabe, zew zgledu na moje chroby i jednak wiek robi swoje
Ja jestem po 3 poronieniach bardzo wczesnych wszystkie w 5 tygodniu i byłam u trzech lekarzy i zaden nie skierował mnie na badania genetyczne miałam zalecone pełno innych badań ale genetycznych nie.
Pamietam o Was bardzo mocno i wierze,ze kazdej z Was sie uda w najbliższym czasie zostać mamusią -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCarmen92 wrote:kochane nawet nie chciał oglądać badań beta.
jestem zawiedziona, a kiedyś to był jeden z lepszych lekarzy we Wrocławiu.
będę szukać innego lekarza, bo nie wiem czy nie będę musiała zrobić genetycznych badań -
nick nieaktualnyNiestety po tak wczesnych poronieniach lekarze nie chcieli mi dać skierowań a na te badania poprostu mnie nie stać. Na tematr lekarzy wole sie nie wypowiadać terazs mam dobrego lekarza ale nieswtety za daleko mieszkam od niego
Anoolka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-