Jakie badania po poronieniu?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jeśli chodzi o mnie to czuję się super
Nie mogę się doczekać badań hormonalnych...
I tak wiem że u mnie to właśnie hormonki to problem.
Ale o tym to za min. 4 miesiące...
A ja chyba zaryzykuję, i też zacznę od jutra, i wychodzi na to że będę jadła same marchewki, brokuły, pomidory i jabłka Pycha
Inessa tylko mi powiedz jeszcze czy np sok z marchwi czy jabłek (nie taki ze sklepu) to chyba można nie?
I czy mogę z brokuła czy marchwi zrobić krem i tak jeść?
Czy tylko je ugotować. No ale czy krem czy normalnie gotowane to raczej to samo:)inessa lubi tę wiadomość
Oskarek 15.02.2008 g 22.55 cc 3460/55cm
Maja 24.06.2015 g 12.06 cc 3570/52cm
Aniołki : 06.2004 (7tc), 10.2012 (5tc), 07.2013 (5tc), 11.2013 (5tc), 09.2014 (5tc) -
nick nieaktualnyMoje samopoczucie jest takie sobie.
Od jakiegos czasu strasznie bolą mnie nogi wieczorami, myślę ze to przez siedzący tryb życia
No więc od wczoraj zaczęłam się trochę ruszać. Myślę że gimnastyka i spacery trochę pomogą na te bóle no i na lepszy humorinessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania83 wrote:Jeśli chodzi o mnie to czuję się super
Nie mogę się doczekać badań hormonalnych...
I tak wiem że u mnie to właśnie hormonki to problem.
Ale o tym to za min. 4 miesiące...
A ja chyba zaryzykuję, i też zacznę od jutra, i wychodzi na to że będę jadła same marchewki, brokuły, pomidory i jabłka Pycha
Inessa tylko mi powiedz jeszcze czy np sok z marchwi czy jabłek (nie taki ze sklepu) to chyba można nie?
I czy mogę z brokuła czy marchwi zrobić krem i tak jeść?
Czy tylko je ugotować. No ale czy krem czy normalnie gotowane to raczej to samo:)
Wiesz z tego co wiem to najważniejsze aby jesć warzywa i owoce i można je jeść pod różnymi postaciami chyba w poprzednich postach napisałam czym można je doprawiać i czym popijać.
Niech na zdrowie CI wyjdzie no i mi teżAnoolka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWItajcie kochane u nas piękny słoneczny jesienny dzień
Anoolka wiesz moze ta gimnastyka dobra bedzie ja lubie codziennie wyjsć na spacer bo inaczej też moje nogi mi wysiadały
Od dziś biore Clexane brbrbr jak to popodaniu boli mam nadzieję,ze mi w końcu pomoże no i dieta itd
Dobrego dnia każdej z Was życzeAnoolka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie też ładnie słonko świeci
Jeśli chodzi o clexane słyszałam że po kilku miesiącach zastrzyków na brzuszku są same siniaki i ciężko się wkłuć, także życzę Ci wytrwałościWiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2013, 13:01
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOna sama mi to zalecała bo ja już mierze i prowadze wykres zanim weszłam tu na ovu. Teraz ogladała je i bardzo jej sie podobają tzn. po poronieniu nie miałąm owulki ale brak owulki u kobiet nawet zdrowych jest normalny tak dwa razy do roku, aby jajniki odpoczęły.
Anoolka a dlaczego pytasz?Anoolka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziś podał mi mąż ale super to zrobił a tak wogóle to chyba wole aby on mi podawał ja moge innym podawać ale sobie jakoś mi dziwnie
A co do wykresów to mi ginekolog proponował ale wiem,że nie wszyscy lekarze to proponują i lubią a nie mówie już o tym,że sie nie znają.aNiLewe, Anoolka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA u nas piękne słoneczko i złota polksa jesień
A ja mam od wczorajszego wieczoru mam migrene, mam stan podgorączkowy od południa i chyba to od zatok i wysokiego ciśnienia mam nadzieję,ze nie jest to wszystko przez clexane.
Anoolka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny