Jakie badania po poronieniu?
-
WIADOMOŚĆ
-
liliana wrote:a przepraszam.
10 dzień po owulacji 11,3
15 dzień po owulacji 228
wg wykresiku wszystko ok.
dziś 15 dpo beta 220,6
idziemy łeb w łeb i wszystko będzie dobrzegosia86, liliana, inessa lubią tę wiadomość
-
liliana wrote:a kiedy miałaś ostatnią miesiączkę, że wyliczył Tobie 4t3d?
Ja - 21.04
Czy wynika z tego,że Ty 18.04? -
nick nieaktualnyDzieczyny Gratuluje ciazy oby teraz było u Was wszystko dobrze na 9 miesiecy
reszcie życze wspaniałej zieleni
a ja po zabiegu coś mam chyba nie tak z moimio wnetrznosciami jak zwykle miałam mnóstwo śluzu płodnego tak od lutego praktycznie go nie mam albo s,ladowe ilosci teraz wogóle go nie mam do tego mam bardzo ciasno w szyjce aż nawet maz sie dziwi,ze nigdy tak nie miałam. Boje sie,ze podczas zabiegu coś nie tak poszło za tydzien mam wizyte u ginekologa własnie wzwiązku z tym,ze nie byłam badana i objawy mi sie nie podobają.
No cóż musze chyba z tym już żyć! A w domu mamy dalszą czesc remontu i inne atrakcje.
Pamietam o każdej z Was z całego sercaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2014, 21:00
liliana, Anoolka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny GRATULACJE!! : D zdrowia dla Was i Waszych Kruszynek!!
liliana lubi tę wiadomość
[*] 01.02.2014 - 6/7 tc.
[*] 11.01.2015 - 5 tc. ciąża biochemiczna
[*] 13.02.2015 - 5 tc. ciąża biochemiczna
12.02.2016 urodził się Nasz Ukochany Synek Filip -
Dziękujemy dziewczynki
Mam nadzieję,że jutro przyniosę same dobre wieści, bo niestety plamienie nie ustaje może troszkę go mniej, jednak w dalszym ciągu coś skapnie
No,ale piękny dzień dziś mamy (na Warmii i Mazurach dziś gorrrąco), więc trzeba się radować
Pełnego uśmiechu i uroku dnia
Czekam na pozytywne nowiny od Was, moje drogie przyszłe Mamuśki może na Dzień Mamy prezent będzie?Anoolka, inessa lubią tę wiadomość
-
Ineska, powodzenia na wizycie 3mam kciuki!
Zazdroszczę remonciku. Uwielbiam te wybory, analizowanie, szukanie inspiracji...
Z pewnością będziesz miała przecudne, PRZYTULNE wnętrza przeczytałam setki wpisów z Twoim udziałem. Jesteś bez wątpienia ciepłą, pozytywną i wspaniałą kobietką
Życzę Ci, aby Bóg potrójnie (czyt. trojaczki ) wynagrodził Ci wszystkie te miesiące trudu i smutku
inessa, Iza75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny