Magiczny Wątek - Czarowna Jesień
-
WIADOMOŚĆ
-
Majówka90 wrote:Aga ja synka tez bym nazwala Franciszek właśnie zerknęłam ze Twój się tak nazywa
Na poczatku miał być Antek ale kojarzy mi się z takim pijakiem, który kolo mojej cioci mieszka gdzie zawsze spedzalam wakacjeJustine M lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Hehe ja się z Alusia zgadzam. Jaj zaszłam w ciążę to całe 3 razy były w cyklu a teraz niewiele więcej, to może jest szansa?
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
marzusiax wrote:heeejjj!!! To do mnie aluzja?? Jak był urlopik i się nam seksić chciało to co miałam zrobić W tym cyklu będzie pas cnoty założony i otwierany tylko w wybiórcze dni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 17:43
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Ja tez chciałam Franka ale mój dziadek i teść się tak nazywa i mój R. Się nie chce zgodzić. U mnie będzie Szymon, a dziewczynka Pola
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:Ja tez chciałam Franka ale mój dziadek i teść się tak nazywa i mój R. Się nie chce zgodzić. U mnie będzie Szymon, a dziewczynka Pola
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 17:51
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
marzusiax wrote:Czy ja dobrze przeczytałam? "zalane" hahaha ale to brzmi
Testy ciążowe czasami wychodzą fałszywie pozytywne. U mężczyzn pozytywny test ciążowy może być objawem raka prostaty (chyba). To tylko patyczek, może się mylić. A może beta zaczeła spadać rano a w moczu miała hormony uzbierane z nocy. Nie ma co gdybać.
ilonia mówisz że co 2 dni się sprawdza?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 17:56
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
ilonia1984 wrote:No ja teraz co 2 dzien,tamten cykl byl codziennie ale jak tempka podskoczylam to powtorzylam dla pewnosci 2 dni z nogami w gorze zaowocowalo,tak sie wlasnie zastawialam nad tym,ze moze ten acard mnie wpomogl,ale nie wiadomo...niektore sie bzykaja co dziennie i zachodza niektorym sie udaje dopiero jak zmienia wlasnie taktyke jesli kochaliscie sie codziennie to na drugi raz mozna sprobowac co 2 a moze noz widelec sie uda tak
ilonia1984 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Dziewczyny a Wy temp mierzycie jak @ się kończy czy cały czas? Mam termometr taki do skroni i zwykły elektroniczny i teraz pytanie, gdzie go wsadzacie? oraz coś gdzieś czytałam o wiesiolku czy coś, coś wiecie?Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Ja mierzę termometrem elektronicznym w ustach, więc w trakcie @ nie ma problemu Ważne tylko, żeby w trakcie cyklu nie zmieniać termometru na inny ani nie zmieniać miejsca pomiaru. O ile się orientuję, temperatura mierzona w pochwie jest trochę wyższa niż w ustach, w każdym razie na pewno można sobie zafałszować w ten sposób wyniki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 18:04
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Ja tez mierzylam calczas w ustach,wsadzalam gleboko pod jezyk i termometrem elektronicznym ten do czola sie nie nadaje ponoc,bo to ma byc temperatura sluzowki a nie skory,ja zaczynalam mierzyc po okresie,bo w okres mi dziwne jakies te tempki wychodzily,co do wisiolka to czytalam tylko,ze to na poprawe sluzu plodnego,ale nie bralam to nie wiem dokladnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 18:08
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Co do temperatury w pochwie,oczywiscie probowalam,o jakies 3 kreski wiecej,duzo szybciej,ale to troche upierdliwe,gatki sciagac wpychac termometr....i ponoc trzeba pilnowac jak gleboko wsadzasz,bo inne tempka moze byc im glebiej,jakos nie dla mnie to bylo
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
no wlasnie pare razy czytalam,ze pod pacha temperatura nie jest miarodajna do wyznaczenia ovulacji,ze musi byc temperatura sluzowki,tak ze pucus,musisz zmienic miekcowke
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualnyJa mierze w ustach pod jezykiem i trzeba pamietac zeby zawsze w tym samym miejscu pod jezyk go wkladac...
Wiesiolek jest na poprawe sluzu... Bralam ze 3 cykle ale mi akurat nic nie dal i nie poprawil... bierze sie tylko do skoku i odstawia bo moze powodowac mikroskurcze ktore moga utrudnic zagniezdzenieAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
czytam w
necie że lepiej iść do gina w takiej sytuacji, mój przyjmuje jutro bez rejestracji to się przejdę i mu powiem o co kamanAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18