🌱 Nowy początek 🌱
-
WIADOMOŚĆ
-
Laski co biorą accofil, czy da się to zabrać ze sobą na podróż? Nawet ja co dwa dni to wypadają mi dwie dawki na wyjeździe w przyszłym tygodniu 😝🤭
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia, 14:13
👩❤️💋👨 29 starania od końca 24
08.24 histeroskopia✅
1-03.25 9/12tc💔 11.25, 03.26💔 CB
💃MTHFR,PAI: hetero, KIR AA 📌accofil
🆘11.25 AMH 0,68 🥺 LH/FSH < 1
PRG 7dpo ✅ ale📉 📌cyclogest
OGTT, hormony✅ale DHEAS ⬇️📌biosteron
B12, Ferrytyna 🔜🆙
MUCH, APS, b.C i S, ANA, celiakia z genów, paso ✅ biopsja z CD138✨✅
💊 euthyrox, D3, metf.,frpl + laktof, Q10, NAC, melat.,Bcpx, omega, Mg, Se, Zn, folian, Oeparol, Acard, DHEA
🕺 🧪 ✅ ale morf. 2% 🙁
hormony - dolna granica, FT✅ D3 🔜🆙
💊 wit E,Q10, D3, NAC,Mg, Zn, omega, LC, ALC, Bcpx, 🍅
05.26 USG endom + 🔍🩸📋 + HP🔜🥊 -
yecikowa wrote:Cześć dziewczyny
dziś przyszły mi wyniki na trombofilie i wyszły mi mutacje czynnika V Leiden, mutacje MTHFR C667T i A1298C (hetero) oraz PAI-1 4G/5G.
W poniedziałek mam wizytę u mojej ginekolog, to na pewno bede z nią o tym rozmawiać, ale chciałam tez Was podpytać, czy któraś z Was też miała podobne wyniki i czy były jakieś leki wdrażanie, ogólnie jakie bylo postępowanie?
Ja mam podobne wyniki, Laiden, MTHFR, bez pai. Jedno poronienie w 7tc. Oznacz sobie poziom homocysteiny, to jest bardzo ważne, bo przy trombofili homocysteina często jest za wysoka i trzeba ją obniżyć. Ja tego nie wiedziałam, zrobiłam badania po poronieniu i wyszła ok 12 (bardzo za wysoka), teraz suplementuje metylowane wit i spadła do 6, mam włączona heparynę i acard. Heparynę od transferu, acard od 1dc.
I nie wiem, ale podejrzewam że zachodzi tu korelacja, jak za pierwszym razem gdy nie miałam żadnych leków zarodek się zaimplementował to już po wynikach bety było widać że coś jest nie tak, pierwszy przyrost bety 100%, następnie 80%, 60% , pierwsze USG zarodek już był zamalutki w dolnych granicach normy, w kolejnym usg w 7tc czyli wtedy gdy zarodek tworzy mikrolozysko wszystko się zatrzymało. Teraz gdy mam acard, heparynę beta już na starcie była dwukrotnie wyższa, przystosty cały czas trzymają podobny poziom, nie wiem czy to przypadek ale widać różnicę. Mam nadzieję że ten cud będzie trwał.
yecikowa lubi tę wiadomość
[/url] -
Super że jesteś zadowolona z wizyty! Brzmi jak dużo informacji i wiele kroków w przod.Dudu13 wrote:Hej, dobrego tygodnia dla was dziewczyny 🌸
Jestem po konsultacji z dr J. dużo wiedzy, ale z konkretów: accofil od tego cyklu☑️, sprawdzić p/ciała nadnerczowe(jako przyczyna POF) oraz metale ciężkie, aromek/letrozol soon, estrogeny w drugiej fazie - jak <200 to estrogeny, zwiększamy euthyrox.
Mąż koniecznie na USG (morfologia nam wskoczyła na 2% w 3 msc ale inne labo), clo na przynajmniej miesiąc, posiew powtórzyć jak wyjdzie mi zapalenie w biopsji.
Generalnie powiedziała że mamy bdb rokowania ale trzeba tutaj z immunologia popracować co do utrzymania ciąż. Równolegle szuka przyczyny POF/I Jestem pozytywnie nastawiona po wizycie i czekam jeszcze na notatkę i recepty. A może to pozytywne nastawienie to kwestia dni przedowu 🤭💁♀️
Czekam na: wyniki biopsji z CD138, wyniki HP oraz w czwartek podgląd tych dwóch 🫧 z piątku (lub chociaż 1)⌛️
Z ciekawości. Jak dr J dawkuje accofil?Starania od 09.2024
👼🏼👼🏼👼🏼👼🏼
12.24 6+1, 04.25 cb, 05.25 cb, 10.25 cb
💁♀️98’, 🤵♂️93’
❌kariotyp żeński zrównoważony z translokacją wzajemną (6;12), KIR Bx (2DS2) + mąż c2c2, podwyższone CD3/CD56 w endometrium, dodatnie CD138 (wyleczone), podejrzenie APS (dodatnie przeciwciała IgM p. beta-2-glikoproteinie), hashimoto (hormony w normie), morfologia nasienia 1% (poprawiona na 4%)
04.26 powrót do starań 🤞 ➡️ euthyrox, acard, encorton, cyclogest, heparyna, accofil -
Dudu13 wrote:Laski co biorą accofil, czy da się to zabrać ze sobą na podróż? Nawet ja co dwa dni to wypadają mi dwie dawki na wyjeździe w przyszłym tygodniu 😝🤭
Ja zimą brałam w podróż, bo ogólnie on musi być w lodówce. Może jakaś torba termiczna do leków utrzyma temperaturę na czas podróży?
Cieszę się są dobre rokowania i życzę powodzenia z accofilem. Oby to był brakujący element.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia, 15:52
Dudu13 lubi tę wiadomość
2009-puste jajo płodowe - poronienie samoistne
2010- syn👶duphaston
2021-ciąża zatrzymana, poronienie 9 tydz
2013-córka👶duphaston, luteina, polocard
2024-ciąża zatrzymana poronienie 8 tydz TR18, duphaston
2024-ciaza zatrzymana,
poronienie 11 tydz, duphaston
2025-poronienie samoistne 6 tydz, duphaston+neoparin
Po 6 ciąży MTHFR1268 homo+Pai/serpine homo
Po 7 ciąży
HLAC C1 grupa *07 *12
Kir AA
Obecne : 2DL1, 2DL3, 2DL4 norm, 2DL4del, 2DS4(del - 22p) 3DL1, 3DL2, 3DL3, 2DP1, 3DP1 norm
Nueobecne: 2Dl2, 2DL5(grupa1) 2DL5 (grupa2) 2DS1, 2DS2, 2DS3, 2DS4norm, 2DS5, 3DS1.3DP1 var
Zespol antyfosfolipidowy-wykluczony -
dzięki za wskazówkę, zapytam w aptece i chyba wezmę ze sobą i zacznę na dniach. Czego się spodziewać?
Na recepcie mam 3 amp po 1/3 co 2 dni. A wy?👩❤️💋👨 29 starania od końca 24
08.24 histeroskopia✅
B12, Ferrytyna 🔜🆙
💊 euthyrox, D3, metf.,frpl + laktof, Q10, NAC, melat.,Bcpx, omega, Mg, Se, Zn, folian, Oeparol, Acard, DHEA
🕺 🧪 ✅ ale morf. 2% 🙁
A od owu czy pozytywnego testu?Dudu13 wrote:dzięki za wskazówkę, zapytam w aptece i chyba wezmę ze sobą i zacznę na dniach. Czego się spodziewać?
Na recepcie mam 3 amp po 1/3 co 2 dni. A wy?
Ja od dr Jarosz mam całą ampułkę w dzień owulacji i później 1/3 co 2 dni od pozytywnego testuWiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia, 17:32
Dudu13 lubi tę wiadomość
Starania od 09.2024
👼🏼👼🏼👼🏼👼🏼
💁♀️98’, 🤵♂️93’
❌kariotyp żeński zrównoważony z translokacją wzajemną (6;12), KIR Bx (2DS2) + mąż c2c2, podwyższone CD3/CD56 w endometrium, dodatnie CD138 (wyleczone), podejrzenie APS (dodatnie przeciwciała IgM p. beta-2-glikoproteinie), hashimoto (hormony w normie), morfologia nasienia 1% (poprawiona na 4%)
04.26 powrót do starań 🤞 ➡️ euthyrox, acard, encorton, cyclogest, heparyna, accofil -
Dudu13 wrote:dzięki za wskazówkę, zapytam w aptece i chyba wezmę ze sobą i zacznę na dniach. Czego się spodziewać?
Na recepcie mam 3 amp po 1/3 co 2 dni. A wy?
Ja nie od Jarosz ale innej immunolog miałam wskazanie : pół ampułki w okolicach owulacji, kolejne pół po tygodniu od poprzedniej i potem od pozytywnego testu 1/4 codziennie.
Nie udawało się nam z accofilem przy staraniach.
Lekarka kazała brać od pozytywnego testu i tak też zrobiłam. Codziennie 1/4 ampułki do końca 12 tyg. Aktualnie końcówka 17 tyg.
Ja 1 dnia miałam uczucie gorąca na twarzy. W kolejnych dniach trochę kręciłam się w nocy, bolały plecy. Po czasie organizm się przyzwyczaja. Niektórzy nie mają wcale żadnych skutków.
Dudu13 lubi tę wiadomość
2010- syn👶duphaston
2024-ciaza zatrzymana,
Po 7 ciąży
HLAC C1 grupa *07 *12
Kir AA
Obecne : 2DL1, 2DL3, 2DL4 norm, 2DL4del, 2DS4(del - 22p) 3DL1, 3DL2, 3DL3, 2DP1, 3DP1 norm
Nueobecne: 2Dl2, 2DL5(grupa1) 2DL5 (grupa2) 2DS1, 2DS2, 2DS3, 2DS4norm, 2DS5, 3DS1.3DP1 var
Mega miałam problem z dostępnością i będzie jutro popo. Dostałam już cynk że w tym cyklu mam w sumie od już… wezmę jutro 1/3 (12DC)czyli ten 1-2 dni przed owu. I potem w czwartek i w sobotę. Czyli w tym tygodniu jedną amp. Na wyjazd przerwa.
Następnie dopiero w nocy z piątku na sobotę po powrocie. A na zaleceniach na kolejny cykl mam od 8DC - mam obecne DS te co Paola, a raczej nieobecne
Musiałyście robić kontrolnie morfologię? Ile godzin po dawce?
Bardzo bym chciała żeby to było ten 🧩 i żeby ten cykl był jednak podwójnie 🫧
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia, 18:59
Paola2604 lubi tę wiadomość
08.24 histeroskopia✅
B12, Ferrytyna 🔜🆙
🕺 🧪 ✅ ale morf. 2% 🙁
Dudu13 wrote:Mega miałam problem z dostępnością i będzie jutro popo. Dostałam już cynk że w tym cyklu mam w sumie od już… wezmę jutro 1/3 (12DC)czyli ten 1-2 dni przed owu. I potem w czwartek i w sobotę. Czyli w tym tygodniu jedną amp. Na wyjazd przerwa.
Następnie dopiero w nocy z piątku na sobotę po powrocie. A na zaleceniach na kolejny cykl mam od 8DC - mam obecne DS te co Paola, a raczej nieobecne
Ja brałam codziennie accofil na wieczór tak ok 18. Rano na 6 jechałam na morfologię czyli tak po 12h. Z 2 razy w tygodniu robiłam. Jak miałam za wysoko wbc tzn powyżej 25 tys to pomijałam dawkę.
Dudu13 lubi tę wiadomość
2010- syn👶duphaston
2024-ciaza zatrzymana,
Po 7 ciąży
HLAC C1 grupa *07 *12
Kir AA
To u mnie dr zleca morfologię co 3/4 dawki leku i zawsze w dniu podania czyli rozumiem, że jednego dnia podam, później jeden dzień przerwa, później jadę na morfologię i zależnie od wyniku albo podaje kolejną pod wieczór albo pomijam. Ale w praktyce jeszcze nie wiem jak to będzie funkcjonowało, mam nadzieję że przekonam się na dniach 😊😅Dudu13 wrote:Mega miałam problem z dostępnością i będzie jutro popo. Dostałam już cynk że w tym cyklu mam w sumie od już… wezmę jutro 1/3 (12DC)czyli ten 1-2 dni przed owu. I potem w czwartek i w sobotę. Czyli w tym tygodniu jedną amp. Na wyjazd przerwa.
Dudu13 lubi tę wiadomość
Starania od 09.2024
👼🏼👼🏼👼🏼👼🏼
💁♀️98’, 🤵♂️93’
Cześć! Za zaproszeniem Dudu dołączam do wątku
Jestem świeżo po poronieniu (z nadzieją że obejdzie się bez łyżeczkowania), ale jak to bywa, już myślę czy coś jeszcze mogę zbadać/zrobić, żeby zminimalizować ryzyko powtórki. Kariotypy ok, miałam jakieś MTHFR i PAI ale muszę luknąć co dokładnie i dopisać do stopki… Natomiast od dawna biorę folian „ten dobry”, homocysteinę też kiedyś badałam ale nie pamiętam wyniku, chyba był „w normie” 🤔
Jak któraś z was ma pomysł co tu dalej robić poza odpuszczaniem i wyciszaniem psychy 🤣 to dajcie znać
jeśli się zakwalifikujemy w maju to idziemy w IVF 🤞
Dudu13, Claramente lubią tę wiadomość
👩 PCOS fenotyp D + endometrioza I st. + adenomioza
MTHFR c.665C>T Układ homozygotyczny
SERPINE1 c.-820_-817G(4_5) Układ homozygotyczny
👨 morfologia 0-3%
kariotypy 🆗
2025.08 - stymulacja letrozolem + ovitrelle
2025.09 - beta 129,40 → 3169,22
cp 6 tyg, laparo, zachowany jajowód
2026 - stymulacja letrozolem
2026.03/04 - beta 24,75 → 7783.89
6+3 💔 puste jajo, farmakologia -
Alora wrote:Ja mam podobne wyniki, Laiden, MTHFR, bez pai. Jedno poronienie w 7tc. Oznacz sobie poziom homocysteiny, to jest bardzo ważne, bo przy trombofili homocysteina często jest za wysoka i trzeba ją obniżyć. Ja tego nie wiedziałam, zrobiłam badania po poronieniu i wyszła ok 12 (bardzo za wysoka), teraz suplementuje metylowane wit i spadła do 6, mam włączona heparynę i acard. Heparynę od transferu, acard od 1dc.
I nie wiem, ale podejrzewam że zachodzi tu korelacja, jak za pierwszym razem gdy nie miałam żadnych leków zarodek się zaimplementował to już po wynikach bety było widać że coś jest nie tak, pierwszy przyrost bety 100%, następnie 80%, 60% , pierwsze USG zarodek już był zamalutki w dolnych granicach normy, w kolejnym usg w 7tc czyli wtedy gdy zarodek tworzy mikrolozysko wszystko się zatrzymało. Teraz gdy mam acard, heparynę beta już na starcie była dwukrotnie wyższa, przystosty cały czas trzymają podobny poziom, nie wiem czy to przypadek ale widać różnicę. Mam nadzieję że ten cud będzie trwał.
Dziś rano właśnie byłam oddać krew na homocysteinę, kwas foliowy i b12. Homocysteina wyszła mi 5,67, takze w porządku, pozostałe też w normie😊
Poza tym udało mi się w 3 tyg. podwozić żelazo i ferrytynę z czego też się cieszę.
A z racji, ze dziś u mnie 9dop to dorzuciłam też progesteron I na samym końcu stwierdziłam, że co mi tam - dorzucam też betę.
I beta wyszła 23,27 a progesteron 27,36 - także chyba coś się tam dzieje 🥹
Oczywiście po cb z zeszłego miesiąca podchodzę do wszystkiego z większym dystansem, ale jakieś tam ziarenko nadziei jest 😊
Byłam też dziś u mojej ginekolog z wynikami badań na trombofilię. Z uwagi na mutacje Leiden i PAI-1 + poronienie dostałam Neoparin. Pytałam też o acard, ale mówiła, że nie jest on konieczny, ale nie wyklucza, że na dalszym etapie będziemy wdrażać.
No cóż, póki co będę się stosować do zaleceń i zobaczymy, gdzie to nas zaprowadzi.
Dawdler34, Dudu13, Jusia92, Alora, Cerva, Paola2604, nadzieja09, Daisy1, anilewe, Ninia, ms.paranoya lubią tę wiadomość
'89 👷♀️ & 👷'88
💓👶2023, cc
⏸️ 11.2025
💔 12.2025 poronienie samoistne 10tc / (6+4)
💔 03.2026 cb
⏸️ 20.04.2026 🌱🌈 + 💉 Neoparin
9dpo beta 23,27; 11dpo beta 103,54; 14dpo beta 566,3; 16dpo beta 1133,25; 18dpo beta 2414,7; 24dpo beta 17682,2
06.05 jest ❤️
✅️ tsh, zespół antyfosfolipidowy
⚠️ trombofilia, mutacje MTHFR (hetero), V-Leiden, PAI-1 4G/5G -
Yecikowa wow! Czyli czekamy na powtórkę w środę 🤭🤞🤞
Peachy, witaj i lecimy z tym jak sobie już odetchniesz.
Masz dobrego endokrynologa pod którego opieką jesteś? Bierzesz inozytol na lepsze pęcherzyki?
Mam nadzieję że IVf to będzie szybka przeprawa!
08.24 histeroskopia✅
B12, Ferrytyna 🔜🆙
🕺 🧪 ✅ ale morf. 2% 🙁
Peachy wrote:Cześć! Za zaproszeniem Dudu dołączam do wątku
Jestem świeżo po poronieniu (z nadzieją że obejdzie się bez łyżeczkowania), ale jak to bywa, już myślę czy coś jeszcze mogę zbadać/zrobić, żeby zminimalizować ryzyko powtórki. Kariotypy ok, miałam jakieś MTHFR i PAI ale muszę luknąć co dokładnie i dopisać do stopki… Natomiast od dawna biorę folian „ten dobry”, homocysteinę też kiedyś badałam ale nie pamiętam wyniku, chyba był „w normie” 🤔
Jak któraś z was ma pomysł co tu dalej robić poza odpuszczaniem i wyciszaniem psychy 🤣 to dajcie znać
Peachy, ja też się już mentalnie nastawiam na ivf, lekarz z kliniki powiedział że nas zakwalifikuje więc na to liczę.
I z myślą o tym to co robię poza kilkoma badaniami, to powrót do diety i zmiana suplementacji. Kończę czytać polecaną tu na forum książkę „It starts with the egg” (polecam!) i na tej podstawie dobieram tę suplementację dla mnie i partnera (u partnera problem jest podobny jak u Was widzę - niska morfologia; u mnie na ten moment wychodziłoby że jakość komórek jajowych i nie do końca poprawna owulacja). Jedyne co sugerowali lekarze mi to Wit d i kwas foliowy. A z tego co czytam faktycznie można ta suplementacja podziałać na jakości komórek czy to przed ivf czy przy naturalnych staraniach, zresztą nawet jak nie pomoże to nie zaszkodzi więc próbuję już teraz co tylko moge.
🙎♀️ 36 👨34
⌛️ starania od 8.2024
IUI 8.2025 ❌
IUI 2.2026 (lametta +ovi) ✅
4.2026 💔 (9 tydz) -
Peachy wrote:Cześć! Za zaproszeniem Dudu dołączam do wątku
Przykro mi bardzo, że przez to przechodzisz. Życzę ci dużo sił psychicznych. 🫂 Nie jestem expertem, ale jakiś czas siedzę już na tym forum. Generalnie jeśli się nie udaje to zazwyczaj może być albo problem z zarodkiem (wady genetyczne zarodka), albo problem z macica (zapalenie endometrium/ polipy/endometrioza), problem z immunologia lub problemy mikrozakrzepowe. O ile wad zarodka nie da się ,,naprawic'' to reszta jest do ogarnięcia. Zapalenie endometrium diagnozuje się min za pomocą biopsji/ histeroskopii i pobrania cd138, gdy wyjdzie stan zapalny to wiadomo antybiotykoterapia, problemy z immunologia: badania które trzeba zrobić podstawowe to: Ana, zespół antyfosfolipidowy, kiry swój i partnera oraz hlc partnera, immunofentyp czasem ocenę cytokin, na tej podstawie włącza się leczenie immunomodelujace, oczywiście tych badań jest więcej ale te na początek wystarcza, jak wyjdą źle to wtedy grzebiemy dalej. Problemy z mikrozakrzepami to właśnie badania genetyczne na trombofilie , poza tym badania które pokażą czy ma się problem z układem krzepnięcia: białko c aktywne, bialko s wolne, homocysteina antytrombina III..
Daisy1 lubi tę wiadomość
[/url] -
yecikowa wrote:A z racji, ze dziś u mnie 9dop to dorzuciłam też progesteron I na samym końcu stwierdziłam, że co mi tam - dorzucam też betę.
I beta wyszła 23,27 a progesteron 27,36 - także chyba coś się tam dzieje 🥹
Oczywiście po cb z zeszłego miesiąca podchodzę do wszystkiego z większym dystansem, ale jakieś tam ziarenko nadziei jest 😊
Byłam też dziś u mojej ginekolog z wynikami badań na trombofilię. Z uwagi na mutacje Leiden i PAI-1 + poronienie dostałam Neoparin. Pytałam też o acard, ale mówiła, że nie jest on konieczny, ale nie wyklucza, że na dalszym etapie będziemy wdrażać.
No cóż, póki co będę się stosować do zaleceń i zobaczymy, gdzie to nas zaprowadzi.
Trzymam kciuki za kolejne bety💪
[/url] -
Dudu, do inozytolu właśnie wracam, już długo stosuję w sumie

Niecierpliwa - suplementacyjnie jestem obstawiona przez nieplodnościowego dietetyka, czekam na nowe zalecenia bo „ciążowe” zdążyłam stosować ze dwa dni 🤪 Ale też słyszałam o tej książce, może przeczytam
Muszę się znów przyłożyć, bo ostatnio sobie trochę za często pozwalałam na słodycze po posiłku (na pocieszenie 😛). No i bardzo chcę zwiększyć aktywność, bo 1-2 razy w tygodniu to jednak mi za mało, a wiem że to mi też dobrze zrobi na głowę (jak się już zmuszę
)
Alora - histeroskopię miałam 1.5 roku temu, stan zapalny, leczenie, wg biopsji wyleczony, ale nie zdziwiłabym się, jakby sobie wróciła ta cholera
Kurczę sporo tego! Potrzebuję jednak trochę oddechu, ale potem sobie to poukładam i będziemy działać 
Dzięki dziewczyny, ściskam!
Niecierpliwa_ lubi tę wiadomość
👩 PCOS fenotyp D + endometrioza I st. + adenomioza
MTHFR c.665C>T Układ homozygotyczny
SERPINE1 c.-820_-817G(4_5) Układ homozygotyczny
👨 morfologia 0-3%
kariotypy 🆗
2025.08 - stymulacja letrozolem + ovitrelle
2025.09 - beta 129,40 → 3169,22
cp 6 tyg, laparo, zachowany jajowód
2026 - stymulacja letrozolem
2026.03/04 - beta 24,75 → 7783.89
6+3 💔 puste jajo, farmakologia -
Cerva, wierzę w lekarzy - może nie każdego, bo nadal zdarzy się jakiś konował, ale jeśli masz kogoś komu ufasz to wierze, że wie, co robi. Tym razem musi być dobrze
mam nadzieję, że tak właśnie u Ciebie będzie.
Cerva lubi tę wiadomość
Hashimoto + GB.
Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
Nadciśnienie, arytmia, hipoglikemia reaktywna.
Atrofia endometrium.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
@Yecikowa piękny prog i ta beta 🥹 niech kropek dalej się wgryza, trzymam mocno kciuki!🤞☘️
@nadzieja09 rozumiem, że testujesz w najbliższych dniach? Powodzenia!! 🤞🤞
@Peachy witaj 🤍 przykro mi, że tutaj trafiłaś, ale mam nadzieję, że odnajdziesz tu dużo wsparcia. Ściskam i przesyłam dużo siły🫂
yecikowa, Peachy lubią tę wiadomość
👧🏼 37 🧑🏼 | starania od 02.2024
💔 11tc 02.2025
💔 10tc 08.2025
📍04.2026 mini-histeroskopia | CD138+ 5/10 HPF | cechy adenomiozy | przerwa na leczenie
⏳️ 05.2026 mini-histeroskopia
⚠️ ANXA5 M2/N | KIR Bx (2DS2+) | HLA-C C2C2 | Allo-MLR 0% | cross-match 26.5%
Jeszcze będzie pięknie ✨ -
Daisy, jak idzie leczenie zapalenia? Dużo ci jeszcze zostalo? Dobrze lub chociaż znośnie czujesz się na antybiotykach?👩❤️💋👨 29 starania od końca 24
08.24 histeroskopia✅
B12, Ferrytyna 🔜🆙
🕺 🧪 ✅ ale morf. 2% 🙁
05.26 USG endom + 🔍🩸📋 + HP🔜🥊