🌱 Nowy początek 🌱
-
WIADOMOŚĆ
-
Paola, dowiem się w poniedziałek bo mam 1. wizytę immuno. Chciałabym poprowadzić tę wizytę tak by dostać receptę i wziąć jeszcze w tym cyklu. W poniedziałek będę 11DC 🫣🤞
Dawdler, na moje oko ok ale TSH może być jeszcze podbite przez ciążę, to szybko reaguje
Jak nie musisz robić TSH teraz to bym poczekała ☺️
My dziś po wizycie gin u dr K w IR. 8DC - oba 🥚🥚wystartowały i chyba się ścigają
😵 iJP 12x12, JL 14x12 🫧🤭 Endo 6
Dr. powiedziała ze u mnie AMH nie koreluje aż tak z obrazem USG i pokazywała pęcherzyki antralne ze stycznia z wizyty w 3DC. Cieszę się że nie było torbieli i już mamy normalność. Wyników biopsji jeszcze nie było więc po majówce i w nowym cyklu jak już będą, będę zdalnie brać od niej receptę. Ona leczy doksy i metro. Dodatkowo czekam na powtórkę wyników z HP żeby już leczyć na raz. No i lipa trochę bo nie zdążyliśmy na wizytę dostać wszystkich wyników męża. Hormony jak pisałam drgnęły ale klasyfikują się pod test z clo. Zobaczę co powie nam w poniedziałek dr J z kirem, POF i z męskim tematem. No i zobaczymy jaki będzie wynik 🧪
Mam poczucie po dziś że ginekologia u mnie hula i wizyta u dr K za 3 msc nie wiem co wniesie jeśli nie będzie to wizyta we troje 🫣 Jedynie mamy do przeleczenia potencjalny stan zapalny który może wyjść.
Duże nadzieje mam w dr J w poniedziałek, podejście od strony immuno i Endo i andro
Ogólnie jestem zadowolona z wizyty bo omówiliśmy wyniki, w ANA już dalej nie idziemy z takim mianem, hormony ok choć teraz ciut za wysoki estradiol. Może dlatego 2 pęcherzyki.
Wisienka na torcie to zaplanowana poranna wizyta w Medi w 14DC na usg u bdb lekarza do którego się czaiłam - liczę że potwierdzi że owu była i z takimi dobrymi info pojedziemy na krótki urlop ☺️
Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 16:16
Biochemiczka, Daisy1, Dawdler34 lubią tę wiadomość
👩❤️💋👨 29 starania od końca 24
08.24 histeroskopia✅
1-03.25 9/12tc💔 11.25, 03.26💔 CB
💃MTHFR,PAI: hetero, KIR AA🧬
🆘11.25 AMH 0,68 🥺 LH/FSH < 1
PRG 7dpo ✅ ale📉 📌cyclogest
OGTT, hormony✅ale DHEAS 220📌biosteron
Homocysteina, D3,k.fol✅
B12, Ferrytyna 🔜🆙
MUCH, APS, b.C i S, ANA, celiakia z genów, paso ✅ HP⁉️
💊 euthyrox, D3, metf.,frpl + laktof, Q10, NAC, melat.,Bcpx, omega, Mg, Se, Zn, folian, wiesiołek, Acard, DHEA
🕺 🧪 ✅ ale morf. 0% 😳
hormony - dolna granica, FT✅ D3 🔜🆙
💊 wit E,Q10, D3, NAC,Mg, Zn, omega, LC, ALC, Bcpx, 🍅
🧫 biopsja⌛️
04.26 wizyta gin + immuno/endo
05.26 USG endom. -