X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie 🌱 Nowy początek 🌱
Odpowiedz

🌱 Nowy początek 🌱

Oceń ten wątek:
  • Dudu13 Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paola, dowiem się w poniedziałek bo mam 1. wizytę immuno. Chciałabym poprowadzić tę wizytę tak by dostać receptę i wziąć jeszcze w tym cyklu. W poniedziałek będę 11DC 🫣🤞
    Dawdler, na moje oko ok ale TSH może być jeszcze podbite przez ciążę, to szybko reaguje :)
    Jak nie musisz robić TSH teraz to bym poczekała ☺️

My dziś po wizycie gin u dr K w IR. 8DC - oba 🥚🥚wystartowały i chyba się ścigają XD😵 iJP 12x12, JL 14x12 🫧🤭 Endo 6

Dr. powiedziała ze u mnie AMH nie koreluje aż tak z obrazem USG i pokazywała pęcherzyki antralne ze stycznia z wizyty w 3DC. Cieszę się że nie było torbieli i już mamy normalność. Wyników biopsji jeszcze nie było więc po majówce i w nowym cyklu jak już będą, będę zdalnie brać od niej receptę. Ona leczy doksy i metro. Dodatkowo czekam na powtórkę wyników z HP żeby już leczyć na raz. No i lipa trochę bo nie zdążyliśmy na wizytę dostać wszystkich wyników męża. Hormony jak pisałam drgnęły ale klasyfikują się pod test z clo. Zobaczę co powie nam w poniedziałek dr J z kirem, POF i z męskim tematem. No i zobaczymy jaki będzie wynik 🧪
    Mam poczucie po dziś że ginekologia u mnie hula i wizyta u dr K za 3 msc nie wiem co wniesie jeśli nie będzie to wizyta we troje 🫣 Jedynie mamy do przeleczenia potencjalny stan zapalny który może wyjść.
    Duże nadzieje mam w dr J w poniedziałek, podejście od strony immuno i Endo i andro :D
    Ogólnie jestem zadowolona z wizyty bo omówiliśmy wyniki, w ANA już dalej nie idziemy z takim mianem, hormony ok choć teraz ciut za wysoki estradiol. Może dlatego 2 pęcherzyki.
    Wisienka na torcie to zaplanowana poranna wizyta w Medi w 14DC na usg u bdb lekarza do którego się czaiłam - liczę że potwierdzi że owu była i z takimi dobrymi info pojedziemy na krótki urlop ☺️

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 16:16

Biochemiczka, Daisy1, Dawdler34 lubią tę wiadomość

👩‍❤️‍💋‍👨 29 starania od końca 24
    08.24 histeroskopia✅
    1-03.25 9/12tc💔 11.25, 03.26💔 CB

💃MTHFR,PAI: hetero, KIR AA🧬
    🆘11.25 AMH 0,68 🥺 LH/FSH < 1
    PRG 7dpo ✅ ale📉 📌cyclogest
    OGTT, hormony✅ale DHEAS 220📌biosteron
    Homocysteina, D3,k.fol✅
    B12, Ferrytyna 🔜🆙
    MUCH, APS, b.C i S, ANA, celiakia z genów, paso ✅ HP⁉️

💊 euthyrox, D3, metf.,frpl + laktof, Q10, NAC, melat.,Bcpx, omega, Mg, Se, Zn, folian, wiesiołek, Acard, DHEA

🕺 🧪 ✅ ale morf. 0% 😳
    hormony - dolna granica, FT✅ D3 🔜🆙
    💊 wit E,Q10, D3, NAC,Mg, Zn, omega, LC, ALC, Bcpx, 🍅

🧫 biopsja⌛️
    04.26 wizyta gin + immuno/endo
    05.26 USG endom.
‹‹ 178 179 180 181 182
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ