okres po poronieniu
-
WIADOMOŚĆ
-
Maluszku z jednej strony też się cieszę, że zarodek sam się "ulotnił" bo to jakoś tak pocieszająco naturalnie brzmi, niż usuwanie "go" ale jednak to strata ściskam mocno i pocieszam tak jak Ty mnie :*
Maluszek lubi tę wiadomość
-
oczywiście strata jest, ale mialam troche wyrzutów, ze ta beta jeszcze jest i stoi w miejscu, wiec w sumie cos ja musi produkowac...a lyzeczkowanie by to jakby nie wiem to nie jest wlasciwe slownictwo, ale jakby dobilo...wiec o tyle ulga ze skoro w tym materiale nie bylo zarodka, musial sobie pujsc juz wczesniej...przez ten wynik i wizyte troche mi sie poprzypominalo to wszytsko...ale trzeba zyc dalej i jakoś sobie radzić, teraz tylko nadzieja, ze nastepnym razem bedzie lepiejAniołek [*] 27.V.2014 6tc.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie
Mój Aniołek odszedł 13 maja, zabieg miałam 14 maja a pierwszą @ dostałam 16 czerwca czyli w 34 dniu. Miesiączka normalna, taka jak przed zabiegiem tyle, że zawsze miałam 4-5 dni a teraz dopiero dziś mi się skończyła (w 7 dniu).
Czy są tutaj jakies mamy którym udało się zajść w pierwszym cyklu po @???Mój Wielki Cud!!!
Oliś, 06/2016 - 3710g, 56 cm - CC 38+4 tc
-
Dorisss zapraszam na temat Aniolkowe Mamy tam znajdziesz dużo wsparcia i akurat naszej koleżance niedawno się udało zafasolkowac
szybko przyszła do Ciebie miesiączka aż zazdroszczę
a co Ci powiedział lekarz po zabiegu ile czekać, jakie badania?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2014, 22:21
Dorisss lubi tę wiadomość
-
Gosia86, lekarz powiedział, że mam zrobić tylko toxo, CRP, bo resztę badań miałam zrobioną jeszcze w ciąży i wszystko było dobrze (Mocz, tsh, ft3, ft4, cytomegalia, różyczka, krew).
Tydzień temu byłam na usg i wszystko jest w jak najlepszym porządku, mam zielone światło i mogę się starać od razu. A strata ciąży to wg lekarza jakiś błąd w podziale, bo ja mam już trójkę dzieci i nigdy nie miałam problemów ani z zajściem a ni z donoszeniem ciąży.Mój Wielki Cud!!!
Oliś, 06/2016 - 3710g, 56 cm - CC 38+4 tc
-
Violik wrote:Witajcie
U mnie dzis 30 dzień po transferze 2 zarodków w ramach procedury in vitro
No i poronienie
Brak pęcherzyków ciążowych w usg
Teraz modlę się żeby nie było pozamacicznej
Beta z soboty do dziś spadła nieznacznie z 3546 do 3389 (jeszcze mogą dzialac leki)
Miejmy nadzieję, ze w tej sytuacji spadnie a organizm sam sobie poradzi bez zabiegów
To takie trudne
Pozdrawiam Was Wszystkie!
kochana a może fakt spadku bety świadczy o obumarciu jednego z nich? Nie trać nadziei.Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualny