Pierwszy cykl po poronieniu.
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam grupę RH- i nie wytworzyły mi się przeciwciała i to jest prawdopodobnie przyczyna poronienia. Czekam na wyniki, może w nich coś wyjdzie. Badanka różne robiłam przy starankach, to wszystko wychodziło ok.
Mam zakaz przytulanek na 6 tygodni i staranka następne za minimum 3 miesiące. -
Voda - Gratulacje!! Trzymajcie się cieplutko dobrze, że jesteś, dajesz nadzieje, że jeszcze nic straconego dla nas i szczęśliwe dni gdzieś tam są za horyzontem schowane...100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
Wlasciwie to za szybko, nie doczekalam pierwszego okresu. Poronilam 16.11.12 a 13.01.13 zaskoczyly mnie dwie kreski na tescie. Latam teraz i badam bete, a za tydz mam pierwsza wizyte u gina. Dzieki dziewczyny za wsparcie, nie marzylam nawet, ze tak szybko to wyjdzie, trzymajcie kciuki :*
szpilka lubi tę wiadomość
-
Voda!! Kochanie,ciesze sie razem z Tobą,zżerala mnie ciekawość,przyznaję bez bicia,hehe..super!piękna beta....a może to Dziewucha bedzie,bo gdzies czyt.na forum,że czesto przy dużej becie rodzą sie Panny Grunt,żebyś znalazla się z tym brzuszkiem na PORODÓWCE
okti89,daty u vody zgadzaja sievoda lubi tę wiadomość
zazu23l
ISKIERKA 05.12.2013 [*] 8tc -
ach głupia ja:( przepraszam nie czytałam wcześniejszych postów czyli Voda spodziewa się drugiego dzidziusia? jeśli dobrze myślę
Ja na ovu zalogowalam się 27 grudnia a 4 stycznia jak odnotowałam pozytywny test to na belly mnie przekierowało
więc przepraszam za moją niewiedzę;/ -
otki nie ma za co, spodziewam sie drugiego dziecka, przyznam, ze bylabym wniebowzieta jakby to byla dziewucha, marzy nam sie córa wszystkim wam kochane, ktore tyle wycierpialyscie, mowie DA SIĘ jestem dobrej mysli :*
ash lubi tę wiadomość
-
voda jesteś moją kolejną wielką motywacją
uwierzyłam już w wyczyn aleksy która poroniła na początku grudnia ateraz już jest w połowie 6 tyg:)
Cuda się zdarzają trzreba w nie głęboko wierzyć
Ja wierzę, ze na wiosne obudzi się we mnie nowe życie:)
Skoro wiosna budzi się do życia to ja teżvoda, dżona lubią tę wiadomość
-
Okti mocno trzymam kciuki i wierze, ze tak bedzie u Ciebie u was wszystkich bedzie dobrze jeszcze jakis czas temu bym byla tu pierwsza fatalistka, ale teraz mam fasolke i mowie wam BEDZIE DOBRZE!
Cynamonek30 lubi tę wiadomość
-
okti89 wrote:voda jesteś moją kolejną wielką motywacją
uwierzyłam już w wyczyn aleksy która poroniła na początku grudnia ateraz już jest w połowie 6 tyg:)
Cuda się zdarzają trzreba w nie głęboko wierzyć
Ja wierzę, ze na wiosne obudzi się we mnie nowe życie:)
Skoro wiosna budzi się do życia to ja też
Voda- dla mnie też jesteś motywacjąvoda lubi tę wiadomość
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
Dziewczyny, może i ja dam Wam trochę nadziei...
Też jestem po stracie: we wrześniu w 8tc lekarz stwierdził, że zarodek się nie rozwija. Miałam zabieg. Przykre przeżycie, większość z Was je zna. Potem na pierwszą @ czekałam bardzo długo, bo aż 56 dni. I gdy wreszcie przyszła okazała się ostatnią Teraz jestem w 11tc, która póki co rozwija się pięknie, maluszek jest zdrowy i bardzo energiczny.
To jednak ciąża pełna strachu i obaw, niemal całkiem pozbawiona spontanicznej i sielankowej radości oczekiwania na dziecko. Wiem, że różne straszne rzeczy mogą się wydarzyć Dopóki maleństwo nie znajdzie się po tej stronie brzucha będę pełna obaw. Ale dam sobie z nimi radę, bo uważam, że trzeba i że warto walczyć o swoje szczęście, gdyż nikt inny za nas tego nie zrobi.
Życzę Wam dużo siły, bo bardzo jej teraz potrzebujecie, no i oczywiście powodzenia w staraniachszpilka, dżona, okti89, ash, Kasiula09, voda lubią tę wiadomość