Pierwszy cykl po poronieniu.
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny mam takie pytanie. 1.12.2016 miałam zabieg łyżeczkowania po poronieniu zatrzymanym. Był to 9 tc., ciąża obumarła w 6 tc. Pół roku wcześniej też miała miejsce taka sytuacja. Po ostatnim zabiegu czułam się ok. tzn mało krwawiłam, bardziej było to takie plamienie krwią, jednak od dwóch dni plamię na brązowo, wydzielina jest w kolorze czekolady, dość gęsta. Kłują mnie też jajniki. I tak się teraz zastanawiam czy to normalne, czy to moje hormony tak szaleją. Po pierwszym poronieniu i zabiegu tak nie było, wtedy krwawienie długo się utrzymywało i było obfite ze skrzepami.
Trochę zaczynam się martwić tym brudzeniem, bo chciałabym szybko próbować znowu.Nasz cud ANTOŚ 24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37 -
Hej ja krwawilam tylko jeden dzień ten po zabiegu na drugi dzień już tylko brązowe plamienie a na 3 już nic. Jesli masz wątpliwości to skontaktuj się z lekarzem. Powodzenia w staraniach.Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Hej ja mialam dwa razy zabieg łyżeczkowania i tak:
Po pierwszym bylo plamienie przez cale dwa tygodnie ale bezbolesne, miesiączka po 7 tygodniach wywołana dupkiem
po drugim bylo plamienie tylko 1 dzien i okres bez wywolywania dostalam po 6 tygodniach ale za to miesiączka byla okropna nigdy takiej w zyciu nie mialam tzn. Bardzo bardzo mocna i bolesna
Przy 1 i 2 zabiegu mialam antybiotyk, a jeżeli chodzi o starania to lekarz mi kazał czekac chociaż do 1 @
Także dwa zabiegi, ten sam szpital, ten sam lekarz, ten sam antybiotyk a różne moje reakcje na zabiegWiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2016, 17:09
Aniołek [*] 12.2015 8tc
Córeczka [*] 09.2016 10tc
IO, hashi, niedobór VitD -