Pierwszy cykl po poronieniu.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnygosia86 wrote:ja niestety na razie mam nawet szlaban na seks od lekarza po tym zabiegu
na razie do 23.05 bo wtedy mam wizytę
kazał trzymać męża na odległość kija
w ciąży też był zakaz "przytulania" więc już ponad miesiąc w celibacieWiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2014, 21:40
gosia86, iwonka1077 lubią tę wiadomość
-
Ja mialam szlaban po zabiegu na miesiac, pozwolilismy sobie raz i bach, dwie kreski i szlaban do konca 4 miesiaca. Jak juz dostalismy pozwolenie, to sie okazalo, ze z brzuszkiem to juz nie jest takie.sielankowe i latwe, a mocno juz wyczuwalne ruchy sprawoaja, ze ja czuje sie nieswojo, gdy jest nas w tym troje takze zycia erotycznego wlasciwie nie mamy
gosia86, iwonka1077, Mimi86 lubią tę wiadomość
-
kanapa to super ja z pierwszym dzieckiem tez panikowałam jak mi objawy zanikły po 8 tygodniu ale było wszystko ok, a teraz miałam dalej a wyszło poronienie, trudno się mówi:(
my tez szlaban na seks mieliśmy przez pierwszy miesiąc, teraz już możemy niedługo mam dostać @ także po zaczynamy staranka mam nadzieje ze się szybko uda bo z pierwszym dzieckiem po 5 miesiącach się dopiero udało:)
voda się idzie przyzwyczaić ja też miałam wrażenie dziwne ze we trójkę mój mąż tylko pod koniec ciąży nie chciał seksu ale ja niska i miałam już duży brzuch:)więc i nie było zbyt wygodnie.....voda, kanapa lubią tę wiadomość
-
No u mnie brzuszek już nam przeszkadza, a i ja kondycji nie mam ;] ale są inne sposoby na bycie blisko, także jakoś dajemy radę
Gosia86 już to tutaj pisalam gdzieś, że to była nasza wpadka,bo lekarz prosił, żeby odczekać 3 cykle, a my w sylwestra przed wyjściem do znajomych się zagalopowaliśmy, o kieliszek winka za dużo i jak gówniarze nas poniosło ale nie żałujemy ani troszeczkę teraz!gosia86, Mimi86 lubią tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:kanapa to super ja z pierwszym dzieckiem tez panikowałam jak mi objawy zanikły po 8 tygodniu ale było wszystko ok, a teraz miałam dalej a wyszło poronienie, trudno się mówi:(
my tez szlaban na seks mieliśmy przez pierwszy miesiąc, teraz już możemy niedługo mam dostać @ także po zaczynamy staranka mam nadzieje ze się szybko uda bo z pierwszym dzieckiem po 5 miesiącach się dopiero udało:)
voda się idzie przyzwyczaić ja też miałam wrażenie dziwne ze we trójkę mój mąż tylko pod koniec ciąży nie chciał seksu ale ja niska i miałam już duży brzuch:)więc i nie było zbyt wygodnie.....
iwonka a ile wam kazał czekać lekarz do kolejnego podejscia? -
gosia86 mi lekarz kazal po 3 miesiacach ale podobno bardziej dla psychiki kobiety tak mysle:) u mnie 3 minely wlasnie na dniach mam dostac trudno powiedzieć kiedy bo nieregularne cykle mam ale po to juz zaczynamy staranka:)
-
Voda, ja z natury twarda jestem ale jeśli chodzi o szkraba to od razu histeria... poprzednim razem tak miałam, że objawy niemalże zupełnie zanikły ale wcześniej miałam małe plamienie teraz na szczęście nic i gin jak pozaglądał to też stwierdził, że nic tego nie zapowiada- z szyjką jest wszystko ok, kosmówka też dobrze wygląda.
Co do seksu to żadnych przeciwwskazań nie mamy ale jestem taka osłabiona, że ledwo daję radę ale odczucia są zupełnie inne...
Gusiaa spokojnie, wszystko przed Tobą- u mnie w drugim się udało
Mambella, czemu tak długo musicie czekać ze starankami? -
Dziewczyny proszę wytlumaczcie mi bo pytałam lekarza ale mi w sumie nie wyjaśnił lub nie zrozumiałam
czy jako pierwszy dzień cyklu mam traktować dzień w którym miałam łyżeczkowanie?
czy jak to jest?
powiedział mi że @ powinnam dostać za 3/4 tygodnie po zabiegu -
Endokrunolog sie klania da ci leki i tyle ale pierw musisz pezyjmowac leki i wyrownac hormony bo bedziesz miala co ja... obumarla ciaze. Po odebraniu wyniku histopat nie ma mic zlego nie wykazalo czemu malenstwo nam soe mke rozwijalo. Ale.lekarze zgodnie twoerdza ze to przez hormony tarczycyLilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018