Pierwszy cykl po poronieniu.
-
WIADOMOŚĆ
-
peppapig wrote:Dziewczyny proszę napiszcie czy po pierwszej @ czułyscie jakiś dyskomfort? W brzuchu? Czy ja jestem przewrażliwiona? Nie boli mnie ale czasem czuję jakby na zmianę pogody...czy to normalne po łyżeczkowaniu właśnie minęło 8 tygodni...
peppapig lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Peppapig możesz czuć dyskomfort- w końcu była ingerencja chirurgiczna, ja też "czułam" macicę jak np kichałam albo kaszlałam. Głowa do góry, lekarz zbada i wszystko powie a do 15 szybko czas zleci
Mój szkrabik ma 1,73cm jeszcze ma kawałek ogonka na szczęście nie wymiotuję ale czasem mnie mdli, od słodyczy całkiem mnie odrzuciło... oczywiście chorobliwa senność, niesamowity ból piersi i okropne wzdęcia no i oczywiście czuję nieopisaną radość! przy poprzedniej ciąży nawet nie było mi dane zobaczyć serduszka bo szybciej się skończyło niż na dobre zaczęło następna wizyta za 2 tyg i mam nadzieję, że będzie tylko lepiej czego i Wam kochane życzę!!peppapig, ampoule, iwonka1077, Ewelcia, Mimi86, Magic, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kanapa,voda tak sie ciesze, ze jestescie wreszcie szczesliwe ja wlasnie zaczynam pierwsza @po poronieniu. Czy tez tak slabo sie wam rozkrecala?? Wczoraj zauwazylam brudny sluz i dzis tez i dzis mam usg pierwsze po poronieniu... ciekawe co tam bedzie
kanapa lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualny
-
Dziękuję Wam Dziewczynki za wsparcie to naprawdę bardzo dużo dla mnie znaczy
Magic moja pierwsza @ po poronieniu to w zasadzie taki epizod był- krótka, mało obfita... organizm jednak potrzebuje czasu na zregenerowanie się -
Voda, ja mam następne badanie 23 maja- normalnie miałabym dopiero za miesiąc ale po takiej historii to dopóki zagrożenie nie minie (tzn 1 trymestr) to co 2 tyg mam usg. Lepiej dmuchać na zimne
Magic lubi tę wiadomość
-
Mimi i kasia jest juz po badaniu jajniki ok macica i endo ok choc niejednorodne ale z tego wzgledu ze jestem przed @i grubosc 10mm. Takze jest ok a moja pierwsza @ rozkreca sie i pobolewa mniw brzuch i leci ze mnie coraz bardziej ja to jednak jestem niezniszczalna )) dostalam zielone swiatlo po pierwszej choc lekaz mi mowil ze zamin zajde to moze byc jeden lub dwa miesiace ale ja juz nie specjalnie sie bede starac. Co ma byc to bedzie narazie skupiam sie na sobie. Zaczelam biegac znowu uwielbiam to zwlaszcza ranoLilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Magic no to super, fajnie ze wszystko ok:) no ja w zasadzie sie staram ale bez jakiegos wiekszego spinania, tak jak zapowiadalam seks co 3 dni i tyle
Magic lubi tę wiadomość
maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306