Pierwszy cykl po poronieniu.
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelcia wrote:a ja wciąż czekam na @ i to czekanie wydaje się wydłużać w nieskończoność
Boję się kolejnego cyklu bo owu będzie przed wizzytą u endokrynologa więc nie będę miała wszystkich badań zrobionych i nie wiem czy odpuścić cykl czy starać się dalej
Pytanie do dziewczyn z Hashimoto - czy Wy musicie coś przyjmować konkretnego w ciąży? Nie mam jeszcze potwierdzonego ale boję się że to mnie czeka i stąd ten strach przed kolejnym cyklem. Nie wiem jak się przygotować jeśli okaże się że zafasolkowałam a mam hashimoto
ale po poronieniu zrobilam jeszcze badania w kierunku immunologi i wyszly mi dodatkowo dodatnie ana. i teraz w cizy oprocz eutyroxu na tarczyce mam clexane i encorton i acard.
Nawet jezeli wyjdzie ze nie masz innych przeciwcial oprocz tych tarczycowych, to ja polecam brac acard. Mysl pozytywnie bedzie ok25.09.2015 urodził się mój ukochany Dawid
mój Aniołek 15.02.2014 r. (8tc)
mój Aniołek 01.06.2014 r. (6tc)
Św. Dominiku czuwaj nad nami... -
mam kolezanke z hashimoto i ona pierwsza ciąze miala obumarła, ale druga juz szczesliwie zakonczona i trzecia w drzodze. Nie bierze nic oprocz eutyroxu i wszystko jest ok wiec nie ma reguły25.09.2015 urodził się mój ukochany Dawid
Ewelciu bierz acard od razu po @, nie zaszkodzi a dobrze przygotuje Ci macice. Moja ginka mowi ze i bez staran dobrze brac acard.
Ewelcia lubi tę wiadomość
25.09.2015 urodził się mój ukochany Dawid
Och czuje że moja apteczka powiększy się o acard:) zestaw na czerwiec? Acard, euthyrox, witaminki prenatalne, kw. foliowy, magnez i luteinka nigdy tyle leków nie brałam ale czego się nie robi dla bobaska - mam nadzieję że będzie zdrowe to najważniejsze
Drzwiona, gosia86 lubią tę wiadomość
-
Ewelcia wrote:Och czuje że moja apteczka powiększy się o acard:) zestaw na czerwiec? Acard, euthyrox, witaminki prenatalne, kw. foliowy, magnez i luteinka nigdy tyle leków nie brałam ale czego się nie robi dla bobaska - mam nadzieję że będzie zdrowe to najważniejsze
Ewelcia lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Scarlett wrote:co to jest acard? mozna go bez recepty kupic?
gosia86 lubi tę wiadomość
nick nieaktualnyDrzwiona wrote:acard to taka aspiryna w malutkiej dawce. Jest bez recepty. Kup sobie dawke 75 i bierz przez caly cykl oprocz dni @. On rozrzedza krew, dzieki temu wszystkie organy sa dobrze ukrwione i macica jest dobrze przygotowana na zagniezdzenie bobaska
dziekuje za info -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, mam pytanie, ponieważ nigdy wcześniej nie miałam wczegoś takiego więc nie wiem jak to potraktować.
Czy po zabiegu, przed pierwszą @ też miałyście tak dużo śluzu? Dodatkowo od 2 dni widzę, że ten śluz bywa podbarwiony krwią, dzisiaj trochę bardziej. Czy miała któraś z Was coś takiego? Dzisiaj mija 26 dzień od zabiegu. Nie wiem czy to rozkręcająca się @, czy co właściwie. Tak jak pisałam, nigdy wcześniej tak nie miałam, @ przychodziła od razu z przytupemWiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2014, 12:49
-
nick nieaktualny
-
Boleści brak Tak się tylko zastanawiam czy to normalne. Nigdy tak nie miałam, chociaż teraz sobie myślę, że chyba nigdy po prostu nie zwracałam na to uwagi, nie sprawdzałam papieru. Niestety ten nawyk mi pozostał po ciąży...
Pewnie zbliża się upragniona @ OBY! -
Kobietki a czy któraś z was miała tak, że wszystko po poroneniu jej się poprzestawiało??? tak naprawdę to jest teraz mój 1 pełny cykl pp. dziś mój 30 dc a @ ani widu ani słychu. Aż boję się test zrobić. Masakra jakaś chyba ((