Poronienie 2021, a ponowne starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Babulka wrote:Ja już sama nie wiem może tak mi skacze 😳
Nie No takie wachania to raczej nie jest możliwe z dnia na dzień. Według mnie źle wykonane badanie, bo poziom zależy od tego jak szybko zostanie zbadana próbka, homocysteina jest dość niestabilna w osoczu z tego co mi mówili w labie, jak latałam od jednego do drugiego i mówili, że tego nie pobierają 🤦🏻♀️Trombofilia, problemy immunologiczne, rozjechane cytokiny, komórki NK 19%, cross match 28,5%, allo mlr 0%
🆘 podejrzenie adenomiozy
Od 01/2021 starania naturalne
11/2021 poronienie zatrzymane 9/12 tc 💔
Od 2023 starania w klinice
🔸 5 x stymulacja
🔸 3 x IUI
🔸 IVF: 03/2024, mamy 18 ❄️
Ryzyko OHSS, transfer odroczony
14/05 (N) I FET ❄️ nieudany
15/06 (N) II FET ❄️ cb 💔
13/08 (S) III FET ❄️ 5/7 tc 💔
30/12 (S) IV FET ❄️ nieudany (prograf+encorton) -
Babulka wrote:Ja już sama nie wiem może tak mi skacze 😳Córka w 2013 r
Styczeń 2021 ciąża biochemiczna
Sierpień 2021 poronienie zatrzymane w 6 tyg 😥
Luty 2022 poronienie zatrzymane w 12 tyg/14tyg 😥 Antoś💔
Lipiec 2022 ciąża biochemiczna 🙈
Kir-AA
Accofil, heparyna, acard, -
Babulka biedaczku😚 na jakie nerwy Cię narazili..... 😡😡😡 Proszę Cię nie badaj tam nic więcej. Jak tak można. 😐
-
Ja pieprzę, co to za laboratorium!!! Tyle nerwów a okazuje się niepotrzebnie. Dobrze że zbadalas drugi raz, ale chyba też bym aferę kręciła, jak nie są w stanie dobrze zbadać to niech się nie podejmują... I tym bardziej że to nie pierwsza taka sytuacja ...
-
Już na pewno nic tam nie zbadam.
Ale oni obsługują trzy szpitale... Wyobrażacie sobie? To ogromne laboratorium, mają mnóstwo punktów... Specjalnie jeździłam do punktu przy labie, żeby nie było problemów z transportem itd...
Blondyna wróć do nas 😔2019 💝👶💖
2021 💔
2022 💔💔
2023 💝👶💖
"Wszystkim głosić będę jak dobrotliwie obeszłaś się ze mną 💙" Nowenna Pompejańska -
Babulka, dobrze, że powtórzyłaś, taki wynik jest bardzo dziwny. Mam nadzieję, że nie będziesz już obwiniać siebie!
Wiem, że nastroje nie za wesołe, ale właśnie wysikałam dwie kreskiCo prawda bardzo bladziutka, więc po ostatniej fali fałszywych testów jadę zaraz na betę. Trzymajcie kciuki
Karoola, Akataa, czarneniebo, Pomarańcza, Ultra-Dżasta, Rena87, jo_ana lubią tę wiadomość
-
Tony - dołączam z kciukami! Daj znać jaka beta. 🍀
Ja też dziś siknęłam, ale dla sportu raczej, oczywiście jedna krecha. 🤣 34 dc. a tej 🐒 ni widu, ni słychu, zaczynam się martwić, bo juz jedną ciążę ze spóźnionej owulacji zaliczyłam i wiemy jak się skończyła.
Już tak bardzo bym chciała zacząć nowy cykl, mój pierwszy oficjalny cykl starań, nowy etap... 😒 -
Tony wrote:Babulka, dobrze, że powtórzyłaś, taki wynik jest bardzo dziwny. Mam nadzieję, że nie będziesz już obwiniać siebie!
Wiem, że nastroje nie za wesołe, ale właśnie wysikałam dwie kreskiCo prawda bardzo bladziutka, więc po ostatniej fali fałszywych testów jadę zaraz na betę. Trzymajcie kciuki
Tony lubi tę wiadomość
Córka w 2013 r
Kir-AA
Dodzwonilam się i proponują mi, że w ramach reklamacji mogę przyjść w poniedziałek i zbadają mi jeszcze raz tą próbkę i od razu zaniosą do laboratorium poza kolejką, żeby wynik był na 100%. Bo wprawdzie prawdopodobnie ten wynik 20 jest zły ale diagnostycznie nie można tego udowodnić, więc sprawdzą dla potwierdzenia.
Akataa no gdzie ta 🐒😏2019 💝👶💖
2021 💔
2022 💔💔
2023 💝👶💖
"Wszystkim głosić będę jak dobrotliwie obeszłaś się ze mną 💙" Nowenna Pompejańska -
Babulka wrote:Dodzwonilam się i proponują mi, że w ramach reklamacji mogę przyjść w poniedziałek i zbadają mi jeszcze raz tą próbkę i od razu zaniosą do laboratorium poza kolejką, żeby wynik był na 100%. Bo wprawdzie prawdopodobnie ten wynik 20 jest zły ale diagnostycznie nie można tego udowodnić, więc sprawdzą dla potwierdzenia.
Akataa no gdzie ta 🐒😏
Co do 🐒, to od paru dni czuję, że się zbliża, ale jakoś tak bardzo nieśmiało. 😅 I w ogóle co się odwaliło na moim wykresie w tym cyklu, to ja nie wiem... 🤔 -
Ja oczywiscie na wakacje... I pewnie wtedy mi nadejdzie miesiaczka 🙈🙈 tak jak zawsze chce wcześniej, to już wolałabym żeby była później. I tak poczekam ze staraniami do wszystkich wyników.Córka w 2013 r
Kir-AA
Babulka niech się w d.... pocałują.😡
Akataa do mnie ostatnio przyszła dopiero w 45dc, coś ją powaliło.. Byłam chora,sporo stresu. Już stałam w kolejce do ginekologa i zaczął mnie tak brzuch boleć więc pojechałam załatwić inne sprawy 😬. Oby przyszła jak najszybciej i żebyś mogła się już starać 🤞Akataa lubi tę wiadomość
-
Tony 😍🍀 kciuki za betę !! Mi się śniło, że wysikalam dwie kreski, to jednak o Tobie było 😂
Tony lubi tę wiadomość
-
Babulka no to przechodzi ludzkie pojęcie co oni odwalają 🤬🤬😡 tyle się biedna stresu najadlas przez to ...
Tony 🥳🥳🥳 kciuki za bete ✊️🍀 pokazuj testa 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2022, 10:56
Tony lubi tę wiadomość