Poronienie 2021, a ponowne starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Babulka wrote:Bo miałam na usg resztki w macicy i już więcej nie krwawiłam po tym usg. Nie wiem czy już spadła do zera, ostatnio była 12 więc nisko.
Czarneniebo, ja miałam plan mieć dwójkę dzieci do 35 i nie mam, chociaż byłam 3x w ciąży. Plany a rzeczywistość to przepaść. 😌
Daj znać po wizycie, u mnie tez zostały skrzepy po poronieniu 12 marca i nie krwawiłam nic a nic powiedzieli ze z pierwsza miesiączka wypłynie. Ale coraz częściej brzuch mnie boli i trochę zaczynam się martwićBabulka lubi tę wiadomość
-
Babulka wrote:A accofil dostaje się od pozytywnego testu? Tzn musisz wcześniej zajść i dopiero leczenie, czy potrzebujesz leków i dopiero starania?
Babulka lubi tę wiadomość
Córka w 2013 r
Styczeń 2021 ciąża biochemiczna
Sierpień 2021 poronienie zatrzymane w 6 tyg 😥
Luty 2022 poronienie zatrzymane w 12 tyg/14tyg 😥 Antoś💔
Lipiec 2022 ciąża biochemiczna 🙈
Kir-AA
Accofil, heparyna, acard, -
czarneniebo wrote:Znikam stąd, życzę powodzenia wszystkim, cześć.Córka w 2013 r
Styczeń 2021 ciąża biochemiczna
Sierpień 2021 poronienie zatrzymane w 6 tyg 😥
Luty 2022 poronienie zatrzymane w 12 tyg/14tyg 😥 Antoś💔
Lipiec 2022 ciąża biochemiczna 🙈
Kir-AA
Accofil, heparyna, acard, -
Karoola wrote:Różnie, zobaczymy co Paśnik powie, chciałabym od owulacji bo tak na prawdę od samego początku u mnie jest coś nie tak. Takie moje przeczucie... Ze powinno być przed testem włączony lek.2019 💝👶💖
2021 💔
2022 💔💔
2023 💝👶💖
"Wszystkim głosić będę jak dobrotliwie obeszłaś się ze mną 💙" Nowenna Pompejańska -
Babulka wrote:Dostałam info, że nie udało się zbadać dna zarodka.
ale chyba tak podejrzewałaś, że się nie uda na tak wczesnym etapie?
-
Tak, była duża szansa że się nie uda. Aczkolwiek normalnie pozyskują z pustego jaja materiał, to po prostu zależy. Równie dobrze pęcherzyk mógł mi się wchłonąć a poronilam jakies okoliczne tkanki.2019 💝👶💖
2021 💔
2022 💔💔
2023 💝👶💖
"Wszystkim głosić będę jak dobrotliwie obeszłaś się ze mną 💙" Nowenna Pompejańska -
Cześć dziewczyny,
Babulka przykro mi, ze nie udało się zbadać DNA
Jestem po pierwszej wizycie z miesiączki 5t1d
Na usg widać pęcherzyk 5mm i formujący się pęcherzyk zoltkowy. Póki co doszłam dalej niż pół roku temu. Następna wizyta 20.04. Osiwieje chyba do tego czasu.Karoola, Jc94, Blondyna.B, Tony, Pomarańcza, Lili90 lubią tę wiadomość
-
Ja dostałam gorączki, rano też gardło mnie bolało, ale teraz nie. I teraz nie wiem czy infekcja czy coś z tym poronieniem zwiazanego2019 💝👶💖
2021 💔
2022 💔💔
2023 💝👶💖
U mnie beta 345 więc mam nadzieję, że przyrost też będzie dobry
Babulka, Karoola, Tony, Kaaroo, Jc94, Susanne, Ultra-Dżasta, Akataa, Pomarańcza, Megi_85, paulina.ika lubią tę wiadomość
-
Babulka wrote:Ja dostałam gorączki, rano też gardło mnie bolało, ale teraz nie. I teraz nie wiem czy infekcja czy coś z tym poronieniem zwiazanego
-
Babulka wrote:I to jest porządna beta 🥰
Karoola, Babulka lubią tę wiadomość
-
U mnie dziś beta 7. Odebrałam wynik badania histopatologicznego z którego wynika ze poroniłam w 1 trymestrze 🤷♀️
Karoola lubi tę wiadomość
-
Blondyna.B wrote:No jakoś mi ulżyło bo wygląda, że tym razem powinno być wszystko ok ☺️
Gonia, czyli idzie ku dobremu.
U mnie cała rodzina ledwo zipie, więc raczej to infekcja a nie jakieś powikłanie. Jakkolwiek to brzmi, ulżyło mi, że inni też mają gorączkę 😏2019 💝👶💖
2021 💔
2022 💔💔
2023 💝👶💖
Babulka wrote:A Tobie ten lekarz ostatnio polecił się starać bez dodstkowych badań? Bo coś kojarzę, że tak pisałaś, że uznał, że muszą się trafić zdrowe komórki po prostu.
-
A badalas cokolwiek z immunologii? Mój gin nie akceptuje metod P. Wiem, że w lokalnych dwóch klinikach leczenia niepłodności też nie akceptują tego leczenia.
Inna immunolog mi zlecila tylko fenotyp nk. Bo tak to tylko ana robiłam i wyszło w normie.
Moja beta dziś 1,9 ale norma w tym labie jest <1 więc jeeeeeszcze będę musiała iść 🥴 ciekawe jak jak ja już żył nie mam.2019 💝👶💖
2021 💔
2022 💔💔
2023 💝👶💖
Babulka wrote:A badalas cokolwiek z immunologii? Mój gin nie akceptuje metod P. Wiem, że w lokalnych dwóch klinikach leczenia niepłodności też nie akceptują tego leczenia.
Inna immunolog mi zlecila tylko fenotyp nk. Bo tak to tylko ana robiłam i wyszło w normie.
Moja beta dziś 1,9 ale norma w tym labie jest <1 więc jeeeeeszcze będę musiała iść 🥴 ciekawe jak jak ja już żył nie mam.
Ta beta przed 🐵 sama wiesz że nie spadnie raczej do 0, te reszki Co wtedy wypadną