Poronienie 2021, a ponowne starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Tony wrote:Myślę, że ogarnięcie cukrów i insuliny oraz zmniejszenie masy ciała to podstawa. Dodatkowo wymazy i posiewy z pochwy, przy podwyzszonej glikemii infekcje są bardzo częste, nawet bezobjawowe. A mąż też jest otyły? Bo to też może być przyczyna słabej jakości plemników.Jeszcze mam nadzieję
-
Tony wrote:Myślę, że ogarnięcie cukrów i insuliny oraz zmniejszenie masy ciała to podstawa. Dodatkowo wymazy i posiewy z pochwy, przy podwyzszonej glikemii infekcje są bardzo częste, nawet bezobjawowe. A mąż też jest otyły? Bo to też może być przyczyna słabej jakości plemników.Jeszcze mam nadzieję
-
Kurcze Nelcia ja Ciebie skojarzyłam z wątku o Gamecie, bo sama chciałam tam iść tam na konsultację albo do Invicty ale jak widzę jak to jest prowadzone to chyba nie ma sensu 😣2019 💝👶💖
2021 💔
2022 💔💔
2023 💝👶💖
"Wszystkim głosić będę jak dobrotliwie obeszłaś się ze mną 💙" Nowenna Pompejańska -
Nelcia wrote:A wogole to poronilam za kazdym razem 2 dni po odstawieniu heparyny bo lekarz mi kazal ze wzgledu na plamienia, moze to to
A masz potwierdzoną trombofilie? Na co była ta heparyna?Babulka lubi tę wiadomość
-
Babulka już jesteś czysta? Już po wszystkim? Widzę po stopce ze kończysz ze staraniami? Ale to takie definitywne czy po prostu będziecie bez zabezpieczeń współżyć?
-
Tak już jestem oczyszczona
No na razie kończę ze staraniami bo nie widzę sensu, skoro się powtarza ta sama sytuacja i nie można znaleźć przyczyny. Genetyk mi poradziła zapisać się na wizytę do kliniki leczenia niepłodności, żeby się zdiagnozować, ale to chyba tylko takie pieprzenie. Szczególnie jak widzę właśnie wpisy Nelci, to za wiele oni nie mają do zaoferowania 🙄
Dla mnie seks bez zabezpieczeń = starania 🤷♀️2019 💝👶💖
2021 💔
2022 💔💔
2023 💝👶💖
"Wszystkim głosić będę jak dobrotliwie obeszłaś się ze mną 💙" Nowenna Pompejańska -
Babulka wrote:Kurcze Nelcia ja Ciebie skojarzyłam z wątku o Gamecie, bo sama chciałam tam iść tam na konsultację albo do Invicty ale jak widzę jak to jest prowadzone to chyba nie ma sensu 😣Jeszcze mam nadzieję
-
Nelcia wrote:Nie no Gameta ma bardzo dobre opinie, jestem zadowolona. Po prostu ja nie bralam glukofaszu a lekarz myslal, ze biore. Ja stwierdzilam, ze to niepotrzebne... wiec to chyba moja wina , nie wiem czy to dlatego poronienie
A masz jakieś opinie o Inviccie? Bo nawet wątku nie ma a dziewczyny z tego wątku o Gamecie widzę, że czasem są po Invicta i się przeniosły. I zastanawiam się z czego to wynika.2019 💝👶💖
2021 💔
2022 💔💔
2023 💝👶💖
Babulka wrote:Bardziej też mi chodzi o to, że ja nie rozważam ivf. Więc samo jakby leczenie nas, bez procedury by wchodziło w grę.
A masz jakieś opinie o Inviccie? Bo nawet wątku nie ma a dziewczyny z tego wątku o Gamecie widzę, że czasem są po Invicta i się przeniosły. I zastanawiam się z czego to wynika.Jeszcze mam nadzieję -
Nelcia wrote:Dziewczyny chyba sie oczyscilam do konca bo dzisiaj czysto juz, do lekarza mam isc dopiero 25, czy jak krwawienie ustalo mozna wspolzyc? 🙈
Ja tak zrobiłam.
2019 💝👶💖
2021 💔
2022 💔💔
2023 💝👶💖
Babulka wrote:Nie, dopiero jak masz potwierdzenie, że jest oczyszczone i szyjka zamknięta i w ogóle, że można. Inaczej ryzykujesz infekcją. Podjedz na ip niech sprawdzą
Ja tak zrobiłam.
Jeszcze mam nadzieję -
Możesz, jak znajdziesz dziś jakaś wizyte. Ja bylam na zaspie i w miare spoko mnie potraktowali, może niezbyt miło ale powiedziałam tylko ze zaczelam ronic, ale malo tej krwi i gin mi kazał przyjechać zeby sprawdzic czy trzeba wywołać czy juz po wszystkim. Tyle ze ja jeszzce mialam skierowanie ale mysle ze i bez tego przyjmą.2019 💝👶💖
2021 💔
2022 💔💔
2023 💝👶💖
Nelcia wrote:Chyba z niepowodzen in vitro w invikcie, nie znam zadnych innych opini niestety2019 💝👶💖
2021 💔
2022 💔💔
2023 💝👶💖
"Wszystkim głosić będę jak dobrotliwie obeszłaś się ze mną 💙" Nowenna Pompejańska