Poronienie 2021, a ponowne starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Anka94 wrote:Kurcze może potrzeba czasu 🤔,lekarz nie mówił ile to może trwać zanim pojawić się krwawienie
5-6h od podania tabletek...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2022, 09:34
31.01.2018 Synek 👦 40+3
7tc [*] 04.2022
25.02.2023 Bliźnięta 🧑👩 30+6 -
cslza wrote:5-6h od podania tabletek...Córka w 2013 r
Styczeń 2021 ciąża biochemiczna
Sierpień 2021 poronienie zatrzymane w 6 tyg 😥
Luty 2022 poronienie zatrzymane w 12 tyg/14tyg 😥 Antoś💔
Lipiec 2022 ciąża biochemiczna 🙈
Kir-AA
Accofil, heparyna, acard, -
Ja jakoś w 30dnu miałam mnóstwo takiego śluzu płodnego 🙄,a w terminie owulacji wcale. Zresztą nawet nie wiem czy była ,skoro okresu nadal nie mamONA jeszcze 27l ,ON 30lat
Listopad 2021 - ciąża biochem 🤔
Kwiecień 2022 -poronienie 9tydz/12tydz😭😇
Walczymy o spełnienie jedynego marzenia- CHCEMY BYĆ RODZICAMI 👶👪 -
Babulka wrote:U mnie 10 dpo śluz płodny, nic już z tego nie kumam 🙃
-
Blondyna.B wrote:A Wy się w końcu zabezpieczacie ? A może owulacji wtedy nie było u dopiero teraz jest? 😉2019 💝👶💖
2021 💔
2022 💔💔
2023 💝👶💖
"Wszystkim głosić będę jak dobrotliwie obeszłaś się ze mną 💙" Nowenna Pompejańska -
Bylam na kontroli u mojego doktora. Zrobil USG, i powiedział, że spróbujemy to jeszcze na szybko odessać. Na strzykawkę zalozyl taką rurkę, pogrzebał mi w macicy i odessał resztki, poczułam jak to się odkleiło. Teraz krwawię, mam czekać do miesiączki. Po miesiączce sprawdzić bhcg i zrobić usg kontrolnie.
Co najlepsze, powiedziałam mu, że była owulacja i sprawdził - była, jest ciałko żółte. A na drugim jajniku rośnie drugi pęcherzyk, ma 21mm 😲
Okres za 2-3tyg powinien być.31.01.2018 Synek 👦 40+3
7tc [*] 04.2022
Babulka wrote:W ogóle nie było seksu w okolicach owulacji w tym miesiącu, dop pare dni pozniej. Ale pozytywny owulak mialam w 11 dc i objawy owulacji jakos w tych okolicach. A dzisiaj mam 22 dc. Powiem Ci że też mi przeszlo przez myśl ze owulak mnie oszukal i rzygac mi sie chcialo w nocy to się przestraszylam 😬😬😬 Ale na pocieszenie w zadnej ciazy nie chcialo mi sie rzygac wiec to pewnie cos z zarcia albo zelazo 😅
A objawy mega owulacji miałam w 16 dc. Ale testy owulacyjne nic nie pokazały, a zawsze mi się ładnie wszystko pokrywało... Także czuję że to cykl stracony.Córka w 2013 r
Kir-AA
cslza wrote:Bylam na kontroli u mojego doktora. Zrobil USG, i powiedział, że spróbujemy to jeszcze na szybko odessać. Na strzykawkę zalozyl taką rurkę, pogrzebał mi w macicy i odessał resztki, poczułam jak to się odkleiło. Teraz krwawię, mam czekać do miesiączki. Po miesiączce sprawdzić bhcg i zrobić usg kontrolnie.
Co najlepsze, powiedziałam mu, że była owulacja i sprawdził - była, jest ciałko żółte. A na drugim jajniku rośnie drugi pęcherzyk, ma 21mm 😲
Okres za 2-3tyg powinien być.2019 💝👶💖
2021 💔
2022 💔💔
2023 💝👶💖
"Wszystkim głosić będę jak dobrotliwie obeszłaś się ze mną 💙" Nowenna Pompejańska -
Babulka wrote:Super, że tak zrobił, żeby każdy lekarz taki był 🥺
Na prawdę się cieszę, że tak zrobił, bo to mnie od szpitala uchroniło. On jest za łyżeczkowaniem tylko jeśli nie ma innego wyjścia, sam mówił, że to duże konsekwencje niesie za sobą. Kazał jechać na urlop w czerwcu i działaćI mimo, że brzuch mnie boli to mam lepszy humor, bo w końcu czuję, że ruszam do przodu
Babulka lubi tę wiadomość
31.01.2018 Synek 👦 40+3
7tc [*] 04.2022
Babulka wrote:Ps ja mialam cialko zolte z owulacji tej ciążowej jeszcze po poronieniu. Możliwe że ten pęcherzyk 21 Ci zaraz pęknie i to będzie obecna owulacja.
mogłyby być bliźniaki dwujajowe ! Ale mina mojego męża na wieść o podwójnej owulacji... 🤣
Babulka lubi tę wiadomość
31.01.2018 Synek 👦 40+3
7tc [*] 04.2022
Babulka wrote:Anionka to trzymam kciuki za ujemna bete.
Karoola a wcześniej też miałaś takie długie cykle?
Ale zawsze mam po owulacji 14 dni i okres, a w poprzednim cyklu był po 12 dniach... To mnie zmartwiło.
No zobaczymy jak to dalej będzieCórka w 2013 r
Kir-AA
Babulka wrote:U mnie 10 dpo śluz płodny, nic już z tego nie kumam 🙃
Teraz 5 cykl, jeszcze jestem przed owulacją a temperatury jak na mnie dość wysokie i też już się martwię co to tym razem będzie i ile przyjdzie mi czekać do końca cyklu.
Także cierpliwości nam chyba trzeba i wyrozumiałości dla naszych organizmów... Ale ja już mam trochę dość, no bo ile można czekać na ten powrót do normalności.Babulka lubi tę wiadomość
-
Czekam jeszcze na wyniki Boże oby te testy były do dupy. Już umówiłam się do swojego gina na monitoring przed owulką, mam nadzieje ze u mnie wszystko jest ok…