Poronienie 2021, a ponowne starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Babulka wrote:Dziewczyny u mnie ⏸ ❤
Dzisiaj jest jakies 13 dpo i beta 123 także w końcu jakiś porządny wynik. Teraz długie czekanie, ale jestem spokojna 🙂 Trzymajcie kciuki 🙂Babulka lubi tę wiadomość
-
Jestem tu tylko cichym obserwatorem zazwyczaj, ale Anionka, Babulka ogromne gratulacje!! Trzymam kciuki. Tak odnośnie uczuć, to ja już nie wiem czy takie informacje mnie bardziej napawają nadzieją czy powodują smutek, że to nadal nie ja... Jejku, pewnie i to i to. Też miałam wczoraj 13dpo, ale dziś dostalam okresu, a 10dpo już w zasadzie zrobiłam test i wiedziałam, że negatywny. Znowu... A to już 8msc po poronieniu. Dziewczyny, co Wy radzicie, bo ja już nie wiem co robić. Modlić się? Pójść na badania od a do z? Odpuścić? Tego ostatniego nie umiem... Nic nie pomaga. Ani podejście na luzie, ani zioła ojca sroki, ani zdrowa dieta, ani olej z wiesiołka. Ma już dość codziennego mierzenia temperatury, obserwacji śluzu. Dlaczego to się nie wydarzy ot tak, jak moja pierwsza ciąża... Ech.
Wybaczcie za smęty. Jeszcze raz dziewczyny szczere gratulacje. Postaram się wierzyć, że cuda się zdarzają a nadzieja umiera ostatnia...🧍♀️36l. 🧍♂️34l.
👶2017 pierwsze dziecko córeczka 👨👩👧
⏸️01.10 2021
💔26.10.2021 poronienie w 8tc
od tego czasu ponowne starania... -
Dziękuję ❤
U mnie pozytywny test ciążowy to nie jest to miejsce, gdzie pojawia się problem. Zachodzę w ciążę bez problemu, ale... no właśnie. Widać po stopce. 😔
Jednak tym razem postanowiłam się nie zamartwiać, dopóki nie będzie ewidentnego powodu.
Ochnik, sama nie wiem. Chciałabym znać receptę. Jednej pomoże diagnostyka, bo znajdzie jakąś fizyczną przyczynę, innej impreza
albo wakacje albo adopcja zwierzaka. Już się tylu historii naczytałam tu na forum, że nie ma żadnej reguły. 8mcy to wciąż norma dla zdrowych par, chociaż doskonale rozumiem, że to kawał czasu, szczególnie po stracie. Pamiętaj, że następny cykl, to może być ten 🍀 I tego Ci z całego serca życzę. ❤
Ochnik lubi tę wiadomość
2019 💝👶💖
2021 💔
2022 💔💔
2023 💝👶💖
"Wszystkim głosić będę jak dobrotliwie obeszłaś się ze mną 💙" Nowenna Pompejańska -
Babulka razem w ciąży?!!!?!??! Lepiej wymarzyć sobie nie mogłam! A nie mówiłam 😅❤️❤️❤️❤️
Babulka lubi tę wiadomość
-
U mnie kreska delikatnie ciemniejsza. Trzymajcie kciuki aby ciemniala 💋
Babulka, Malinkaaa lubią tę wiadomość
-
I jak na 13dpo beta w kosmos! Ani z Alkiem ani z Nikodemem tak nie miałam wiec albo bliźniaki albo mialas wcześniejsza owu 😁😁😁
-
Ja już testów nie mam, czekam do pon. Wtedy będzie 12dpo i wtedy sikne. Jak krecha będzie to beta i zaczynam zabawę z heparyna
-
Ani0nka wrote:I jak na 13dpo beta w kosmos! Ani z Alkiem ani z Nikodemem tak nie miałam wiec albo bliźniaki albo mialas wcześniejsza owu 😁😁😁
-
Ani0nka wrote:Babulka razem w ciąży?!!!?!??! Lepiej wymarzyć sobie nie mogłam! A nie mówiłam 😅❤️❤️❤️❤️2019 💝👶💖
2021 💔
2022 💔💔
2023 💝👶💖
"Wszystkim głosić będę jak dobrotliwie obeszłaś się ze mną 💙" Nowenna Pompejańska -
Blondyna.B wrote:To beta zupełnie normalna i bardzo ładna - u mnie jedno a 16dpo było 345 ☺️
Wcześniejszej owu na pewno nie miałam, bo by do tej sytuacji nie doszło 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2022, 21:39
Ani0nka lubi tę wiadomość
2019 💝👶💖
2021 💔
2022 💔💔
2023 💝👶💖
Alek był wywoływany 1,5 tyg przed terminem ze względu na duża wagę i moja cukrzyce
Babulka oby to był dobry znak plis!Babulka lubi tę wiadomość
-
13dpo miałam betę 57z Nikodemem, a z Alkiem 61. Wiec serio dziwie się ze taka wysoka
ale oczywiście gratuluję 💋❤️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2022, 21:46
-
Może u mnie dłuższe jajowody są i wolniej się to wszystko rozkręca
najważniejsze aby beta rosła
ja będę robić tez jednak 13dpo czyli we wtorek jeśli będzie wszystko ok
-
Każdy organizm jest inny a beta tak naprawdę nic nie gwarantuje, dlatego ja nawet nie wiem czy będę powtarzać, bo to dla mnie straszne nerwy. No ale musiałam mieć jakieś potwierdzenie, bo test w domu miałam jeden z poprzednich starań 🙈 A jednak jestem na sterydach, więc głupio by było je brać dla fałszywca. Bo szczerze, to nawet na betę nie chciałam iść. Co ma być to i tak będzie.
2019 💝👶💖
2021 💔
2022 💔💔
2023 💝👶💖
Babulka teraz to już musi być dobrze Oki? Trzymaj za mnie kciuki i mojego bladzioszka! Niech pięknie ciemnieje 🥰 a jeśli to kreska fabryczna to dogonię Cię w nast cyklu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2022, 22:00