Poronienie 2021, a ponowne starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Ani0nka wrote:Kurczę siknelam teraz. 9dpo i zaczyna się robić krecha!!! Boże dziewczyny proszę Was trzymajcie kciuki 😩💋💋💋💋 tak bardzo chciałabym się cieszyć a tu jestem z Wami najbliżej. Tez nie chce nikogo tu urazić ani nic wiec mam trochę wyrzuty sumienia ze Wam tu pisze ale tak bardzo bardzo się cieszę i tak bardzo chciałabym aby tym razem było wszystko ok
Ps jestem cichym obserwatorem i bardzo mi przykro, że dołączają kolejne dziewczyny. Ale też bardzo się cieszę z nowych kreseczek 🍀Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2022, 17:37
Ani0nka lubi tę wiadomość
-
No właśnie ja tez uwielbiam pozytywne wiadomości ale nie każda tak to odbiera, a nie chce nikogo urazić „radością”, wiecie o co chodzi. Trzymajcie kciuki 😩
-
dafney - mój ginekolog mówił, że ten płyn może być po miesiączce, nic nie wspominał, że może coś być po poronieniu...Mówił, że wszystko czysto i ładnie. Psychicznie jestem gotowa, bardzo chcę znowu być w ciąży, w sumie tylko o tym teraz myślę...Ale jest ten strach, że może być powtórka dlatego tak się waham. Z drugiej strony zajść od razu byłoby naprawdę niesamowite, ponieważ przez 7 miesięcy się nam nie udawało. Więc w sumie małe prawdopodobieństwo, że uda się teraz za pierwszym razem
Ani0nka - gratuluję i trzymam kciuki!! Pierwszy cykl po rozpoczęciu starań?Ani0nka lubi tę wiadomość
-
Anionka, gratulacje ❤ jesteśmy w sumie na wątku o staraniach, więc to jest jak najbardziej odpowiednie miejsce do cieszenia się z dwóch kresek 🙂
Teraz już na pewno będzie dobrze 🌈🌞Ani0nka lubi tę wiadomość
2019 💝👶💖
2021 💔
2022 💔💔
2023 💝👶💖
"Wszystkim głosić będę jak dobrotliwie obeszłaś się ze mną 💙" Nowenna Pompejańska -
Ani0nka wrote:Kurczę siknelam teraz. 9dpo i zaczyna się robić krecha!!! Boże dziewczyny proszę Was trzymajcie kciuki 😩💋💋💋💋 tak bardzo chciałabym się cieszyć a tu jestem z Wami najbliżej. Tez nie chce nikogo tu urazić ani nic wiec mam trochę wyrzuty sumienia ze Wam tu pisze ale tak bardzo bardzo się cieszę i tak bardzo chciałabym aby tym razem było wszystko ok
Przecież o to chodziżeby każdy z nas, która tego chce zaszła w ciążę. Takie wiadomości dają nadzieję. Trzymam kciuki ❤
Starania od kwietnia 2020
👩❤️👨 Ona 32 lata, on 34 lata
😢2021 rok 6 tydzień
😢2022 rok 9 tydzień (krwiak, wywołanie farmakologiczne, łyżeczkowanie)
😞 2022 rok 7 tydzień, ciąża pozamaciczna, leczenie metotreksatem
🤞⏸️ nowa nadzieja 5 tydzień ciąży beta 4900 mUI/ml 🌈
🌈 7/1 hbd, jest ❤️!!! CRL 8,8 mm, FHR 142/min.
🌈 13/1 hbd, 7,44 cm ryzyka niskie ❤️
🌈 17/1 hbd, wszystko dobrze, wstydzioch 🩷🩵
🌈 21/1 hbd, połówkowe w porządku, 370 gramów chłopca 🩵
🌈 29/1 hbd, 1630 g 🩵
🌈 37/2 hbd, 2900 g - do kontroli przyrostu po tygodniu
-
Dzięki dziewczyny, jutro wieczorem wrzucę test, oby kreska była już wyraźniejsza 💋 bo teraz to serio cień
Karoola lubi tę wiadomość
-
Ani0nka wrote:Dzięki dziewczyny, jutro wieczorem wrzucę test, oby kreska była już wyraźniejsza 💋 bo teraz to serio cień
Córka w 2013 r
Styczeń 2021 ciąża biochemiczna
Sierpień 2021 poronienie zatrzymane w 6 tyg 😥
Luty 2022 poronienie zatrzymane w 12 tyg/14tyg 😥 Antoś💔
Lipiec 2022 ciąża biochemiczna 🙈
Kir-AA
Accofil, heparyna, acard, -
Ani0nka wrote:Dzięki dziewczyny, jutro wieczorem wrzucę test, oby kreska była już wyraźniejsza 💋 bo teraz to serio cień
ONA jeszcze 27l ,ON 30lat
Listopad 2021 - ciąża biochem 🤔
Kwiecień 2022 -poronienie 9tydz/12tydz😭😇
Walczymy o spełnienie jedynego marzenia- CHCEMY BYĆ RODZICAMI 👶👪 -
Dziewczyny myślcie że homocysteina 7.6 jest zbyt wysoka ? Czy jeszcze mieści się w normieONA jeszcze 27l ,ON 30lat
Listopad 2021 - ciąża biochem 🤔
Kwiecień 2022 -poronienie 9tydz/12tydz😭😇
Walczymy o spełnienie jedynego marzenia- CHCEMY BYĆ RODZICAMI 👶👪 -
Pisz do nas z dobrymi wieściamiDiagnoza: ciężki czynnik męski (90% nieruchomych plemników, wysoki stres oksydacyjny, pogarszająca się ilość).
I procedura: 1 zarodek 4CC, beta 0.
II procedura:
I transfer 4aa: poronienie zatrzymane
II transfer 4aa: jesteśmy razem! 👨👩👦
III transfer 4aa: 7dpt: 101, 9dpt: 282
Czeka na nas ❄ -
Dziewczyny u mnie ⏸ ❤
Dzisiaj jest jakies 13 dpo i beta 123 także w końcu jakiś porządny wynik. Teraz długie czekanie, ale jestem spokojna 🙂 Trzymajcie kciuki 🙂jo_ana, Blondyna.B, Akataa, Anka94, _konwalia, Tony, Malinkaaa, Nati94, Ani0nka, Karoola, Susannah, cslza, JustaSzcz, Bakalia, Susanne, Kaaroo lubią tę wiadomość
2019 💝👶💖
2021 💔
2022 💔💔
2023 💝👶💖
"Wszystkim głosić będę jak dobrotliwie obeszłaś się ze mną 💙" Nowenna Pompejańska -
Wchodzę tu co jakiś czas i podczytuje, dzisiaj trafiłam na takie dobre wieści 🥰🥰
Anionka, Babulka cudownie dziewczyny 💛 zaciskam kciuki z całych sił za Wasze kropeczki, w końcu musi być dobrze ✊🏻🌈Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2022, 17:32
Babulka lubi tę wiadomość
Trombofilia
Rozjechane cytokiny
Cross match 29,9%, allo mlr 0%
Od 01/2021 starania naturalne
11/2021 poronienie zatrzymane 9/12 tc 💔
Od 2023 starania w klinice
🔸 5 x stymulacja
🔸 3 x IUI
🔸 IVF: 03/2024, mamy 18 ❄️
Ryzyko OHSS, transfer odroczony
14/05 (N) I FET ❄️ cb ?
15/06 (N) II FET ❄️ cb 💔
13/08 (S) III FET ❄️ 5/7 tc 💔
30/12 (S) IV FET ❄️ nieudany (prograf+encorton)
02/04 histeroskopia (przewlekły stan zapalny endometrium 5/10 + adenomioza) leczenie metronidazol+ doxycyklina
09/06 (S) V FET ❄️
6 dpt ⏸️ zostań z nami 🌈🍀
17 dpt bhcg 5633
24 dpt CRL 5,7 mm i bijące ❤️
7+0 CRL 8,1 mm i ❤️
🔜 sztuczna menopauza -
Babulka wrote:Dziewczyny u mnie ⏸ ❤
Dzisiaj jest jakies 13 dpo i beta 123 także w końcu jakiś porządny wynik. Teraz długie czekanie, ale jestem spokojna 🙂 Trzymajcie kciuki 🙂Tony, Susannah lubią tę wiadomość
-
Blondyna.B wrote:Tak myślałam, że u Ciebie tak się skończy "koniec starań" 😍2019 💝👶💖
2021 💔
2022 💔💔
2023 💝👶💖
"Wszystkim głosić będę jak dobrotliwie obeszłaś się ze mną 💙" Nowenna Pompejańska