Poronienie 2021, a ponowne starania
-
WIADOMOŚĆ
-
RudzielecMonia wrote:Akataa to może chłopczyk będzie 🙈
Jeśli wierzyć w zabobony.
Mnie przy córce do słodkiego i wszystkiego niezdrowego ciągło i miałam nadmierna ochotę na cole. A jak czułam kurczaka to mnie mdliło 😅Nati94, RudzielecMonia lubią tę wiadomość
-
Nati94 wrote:Mam dokładnie takie same ataki 😱 tylko u mnie to spadek cukru i muszę natychmiast zjeść wtedy.
Masz rację, niektórzy niepotrzebnie to oglądają, nie wiedząc, że to nic nie da. Trzymam kciuki
A to jak cukier mi spadnie to też mi się tak zdarza, uważaj, ja w 1 ciąży tak zasłabłam za kierownicą 😩 I wtedy się nie myśli racjonalnie wiec zamiast sie zatrzymac na awaryjnych jechalam jeszcze kawalek ledwo widzac co sie dzieje 🥴2019 💝👶💖
2021 💔
2022 💔💔
2023 💝👶💖
"Wszystkim głosić będę jak dobrotliwie obeszłaś się ze mną 💙" Nowenna Pompejańska -
Babulka wrote:Nie myśl, że mnie pare razy nie korcilo przez ten czas 😅 Ale staram się jednak być odpowiedzialną i dbać o psychikę 😆
A to jak cukier mi spadnie to też mi się tak zdarza, uważaj, ja w 1 ciąży tak zasłabłam za kierownicą 😩 I wtedy się nie myśli racjonalnie wiec zamiast sie zatrzymac na awaryjnych jechalam jeszcze kawalek ledwo widzac co sie dzieje 🥴
Jeju brzmi strasznie! Dobrze, że się nic nie stało... To tak po prostu może się zdarzyć, czy ma związek z cukrzycą ciężarnych? -
Babulka wrote:Nie myśl, że mnie pare razy nie korcilo przez ten czas 😅 Ale staram się jednak być odpowiedzialną i dbać o psychikę 😆
A to jak cukier mi spadnie to też mi się tak zdarza, uważaj, ja w 1 ciąży tak zasłabłam za kierownicą 😩 I wtedy się nie myśli racjonalnie wiec zamiast sie zatrzymac na awaryjnych jechalam jeszcze kawalek ledwo widzac co sie dzieje 🥴 -
Akataa wrote:Wszyscy mi wróżą tego chłopca, tylko moja najmłodsza siostra mówi, że będzie dziewczynka, ale to raczej tylko jej życzenie, bo ma już dość siostrzeńców. 🤣 Ale ja też coś czuję, że będzie chłopak. Okaże się za 2 tyg., mam nadzieję. ☺️
Mi cała ciąże wróżyli dziewczynkę, mój mąż też łaził i mówił robiłem dziewczynkę będzie dziewczynka 😂
A ja uparcie wierzyłam że będzie chłopiec no i przegrałam 😂
A niestety dowiedzieliśmy się dopiero w 31tyg. Na prentalnych. Więc długo te kłótnie trwały. -
RudzielecMonia wrote:Mi cała ciąże wróżyli dziewczynkę, mój mąż też łaził i mówił robiłem dziewczynkę będzie dziewczynka 😂
A ja uparcie wierzyłam że będzie chłopiec no i przegrałam 😂
A niestety dowiedzieliśmy się dopiero w 31tyg. Na prentalnych. Więc długo te kłótnie trwały.RudzielecMonia lubi tę wiadomość
-
Ja byłam pewna na początku ciąży że Jaś będzie dziewczynką przez to że inaczej się czułam a tu jednak chłopiec
RudzielecMonia, Akataa lubią tę wiadomość
Dawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Niestety u mnie testy jaśniejsze. Pobrałam tu krew ale już wiem ze będzie lipa. Mimo wszystko się nie poddam. Będę korzystać z wakacji, póki mnie @ nie zaleje wiec basen i jacuzzi będą grane. Czyli rozumiem ze taka sytuacja to biochem tak?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2022, 14:19
-
Ani0nka wrote:Niestety u mnie testy jaśniejsze. Pobrałam tu krew ale już wiem ze będzie lipa. Mimo wszystko się nie poddam. Będę korzystać z wakacji, póki mnie @ nie zaleje wiec basen i jacuzzi będą grane. Czyli rozumiem ze taka sytuacja to biochem tak?
AniOnka miałaś sobie tego nie robić i nie robić testów 🙄
Ja już raz tu pisałam że przy mojej córce w 2 i 3 miesiącu ciąży miałam ledwo widoczne kreski na testach.
Daj znać jak ta beta, chociaż inne labo więc może być różnie...
Trzymaj się i myśl pozytywnie 🧡 -
Ja czuję, że w brzuszku jest chłopak. Z córką od razu wiedziałam, że mam dziewczynkę 😊
Chociaż ja jem wszystko cokolwiek pojawi się w zasięgu mojego wzroku lub o czym usłyszę. Ale to encorton mnie prosi o nieustanne żarcie.
Anionka poczekaj na wynik bety, bo szkoda Twoich nerwów na te testy. Ja wiem, że czekanie jest trudne, ale jakkolwiek by się nie skończyło, to dręczysz się niepotrzebnie na raty. Nigdy nie oglądałam testów po becie, ale czytałam, że te kreski różnie się dziewczynom wybarwiają, więc szanse nadal są.RudzielecMonia lubi tę wiadomość
-
Ja dziewczyny pojechałam na sor, bo to już było nienormalne. Jestem po ekg i pobraniu krwi, plus kroplowce i czekam co mi jeet 😣 Covid to nie jest i w ogóle chyba nie żadna infekcja.
Trzymajcie kciuki 🥺Malinkaaa lubi tę wiadomość
2019 💝👶💖
2021 💔
2022 💔💔
2023 💝👶💖
"Wszystkim głosić będę jak dobrotliwie obeszłaś się ze mną 💙" Nowenna Pompejańska -
Babulka wrote:Ja dziewczyny pojechałam na sor, bo to już było nienormalne. Jestem po ekg i pobraniu krwi, plus kroplowce i czekam co mi jeet 😣 Covid to nie jest i w ogóle chyba nie żadna infekcja.
Trzymajcie kciuki 🥺
Trzymaj się i daj znać co się dzieje✊️Starania od 2021
💔01.2022 /12.2022 /10.2023 💔
🖤Poronienia nawykowe🖤
👱♀️35 L
AMH- 3.33, 3.77, 4.34
Kir Bx,NK 15,7%
witaminy ✅️Hormony ✅️Hycosy- jajowody drożne✅️zespół antyfosfolipidowy ✅️p.p/plemnikowe✅️Kariotyp✅️
Trombofilia MTHFR homo, PAI-1 4G/5G ❌️
Mammografia/USG piersi✅️Cytologia ✅️
Cross-match 33.2%❌️60.5%❌️immunosupresja (equoral i encorton)❌️
Allo-mlr 37.3%✅️
p/c p.jądrowe , ANA ✅️
histeroskopia -polipowate endo -łyżeczkowanie
🔥-20kg
👨36 L
bad nasienia ✅️morfo 3%
Kariotyp-✅️
trombofilia MTHFR hetero, PAI-1, V-Leiden hetero❌️
8 IUI ❌️
Zmiana lekarza 11.2024
➡️2025 IVF MZ
Kwalifikacja 23.01 ✅️ -
Babulka trzymaj się 😚 mam nadzieję że to nic groźnego i poczujesz się lepiej
-
Zastanawiają się czy to nie zawał także szczerze mówiąc mam kiepski humor 🙈 puls 124 miałam w domu na leżąco, w szpitalu 120 w spoczynku 🤦♀️2019 💝👶💖
2021 💔
2022 💔💔
2023 💝👶💖
Babulka wrote:Zastanawiają się czy to nie zawał także szczerze mówiąc mam kiepski humor 🙈 puls 124 miałam w domu na leżąco, w szpitalu 120 w spoczynku 🤦♀️
A ciśnienie? Może powinnaś mieć holter i sprawdzić co z serduchem?RudzielecMonia lubi tę wiadomość
-
O matko... Możliwe że ciąża wpływa na ciśnienie krwi. Kurcze dobrze że jesteś pod opieką.
-
dafney wrote:A ciśnienie? Może powinnaś mieć holter i sprawdzić co z serduchem?
Jeszcze zator chcieli wykluczyć, tylko ja się chyba nie zgodzę na rtg.2019 💝👶💖
2021 💔
2022 💔💔
2023 💝👶💖
"Wszystkim głosić będę jak dobrotliwie obeszłaś się ze mną 💙" Nowenna Pompejańska