Poronienie 2021, a ponowne starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Babulka wrote:Alab mi się dwa razy walnął a diagnostyka raz także mam spory dystans do dziwnych wyników badań😉 A będziesz usg robiła?
Wizytę mam dosłownie za tydzień we wtorek (6+2) więc zastanawiam się. Nic nie boli teraz, krwawienia nie było. Chyba wszystko zależy od tych wyników. Jak będą prawidłowe to polecę prywatnie. Jak będą nieprawidłowe to dopiero za tydzień.04.2019 👶💙
04.2022 7/8 tc 💔 łyżeczkowanie
22.08.2022 9dpo II kreski 😍
24.10.2022 💙 66.1mm
1.12.2022 💙 223g
20.12.2022 💙 391g 20+3 -
Babulka wrote:Ale przecież doszło do poronienia i to bardzo późnego...
Chyba, że nie chcecie nic sprawdzać i zdać się na los, to rozumiem.
Ale jeśli masz 45 lat to próba raz na 3 miesiące bez pomocy medycznej jest obarczona dużym ryzykiem, przepraszam że nie owijam w bawełnę ale myślę, że lukrowanie nie jest pomocne*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
*15 sierpnia 2022 poronienie samoistne 17+3tc. (przyczyna nieznana)
*euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem -
Badania partnera będziesz miała po 3 dniach max
Większość swoich też. Wysoka strata też predestynuje to stosowania heparyny. Nie chcę Ci wciskać i się wymądrzać, nie zrozum mnie źle, po prostu czasem jeden głupi zastrzyk dziennie może nas uchronić przed kolejną stratą w wysokiej ciąży. Życzę aby następna ciąża była jak najszybciej 🤞🤞🤞Susannah lubi tę wiadomość
2019 💝👶💖
2021 💔
2022 💔💔
2023 💝👶💖
"Wszystkim głosić będę jak dobrotliwie obeszłaś się ze mną 💙" Nowenna Pompejańska -
Babulka wrote:Badania partnera będziesz miała po 3 dniach max
Większość swoich też. Wysoka strata też predestynuje to stosowania heparyny. Nie chcę Ci wciskać i się wymądrzać, nie zrozum mnie źle, po prostu czasem jeden głupi zastrzyk dziennie może nas uchronić przed kolejną stratą w wysokiej ciąży. Życzę aby następna ciąża była jak najszybciej 🤞🤞🤞*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
Laski ja po USG, z powodu krwawienia miałam USG przez brzuch (doktor nie chcial dodatkowo ryzykowac infekcji). Są dwa dzidziutki, u jednego dało się zmierzyć tętno (114), drugi się chował i nie udało się złapać. Kolejna wizyta 12.09, a później albo 24.09 albo 03.10. Mój mąż w końcu sam zobaczył dwa pęcherzyki, totalnie przestał oddychać 😂
Jestem szczęśliwa i przerażona 😭 i płaczliwa 😅
Ten doktor od USG od razu mi powiedział, że ciąża jest wysokiego ryzyka i do pracy to ja nie wrócę.
Trudno, dzieci ważniejsze ❤️❤️Bakalia, RudzielecMonia, Babulka, Susannah, dafney, Megi_85, Pomarańcza, Akataa, Ani0nka lubią tę wiadomość
31.01.2018 Synek 👦 40+3
7tc [*] 04.2022
25.02.2023 Bliźnięta 🧑👩 30+6 -
Babulka wrote:Badania partnera będziesz miała po 3 dniach max
Większość swoich też. Wysoka strata też predestynuje to stosowania heparyny. Nie chcę Ci wciskać i się wymądrzać, nie zrozum mnie źle, po prostu czasem jeden głupi zastrzyk dziennie może nas uchronić przed kolejną stratą w wysokiej ciąży. Życzę aby następna ciąża była jak najszybciej 🤞🤞🤞*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
Cslza ale fajnie masz z tymi twinsami. Odpoczywaj teraz o ile możesz dzieci najważniejsze.
A tak z innej beczki mój mąż robi mi regał na książki. Całą ścianę zabudują już nie mogę się doczekaćcslza, RudzielecMonia, Babulka, Ani0nka lubią tę wiadomość
Dawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Jednorożec89 wrote:Cslza ale fajnie masz z tymi twinsami. Odpoczywaj teraz o ile możesz dzieci najważniejsze.
A tak z innej beczki mój mąż robi mi regał na książki. Całą ścianę zabudują już nie mogę się doczekać
Mnie czeka też remont, bo mamy salon z aneksem, pokój dziecka i sypialnie. Nie wiem gdzie my się pomieścimy 😬31.01.2018 Synek 👦 40+3
7tc [*] 04.2022
Ewiwi wrote:No u nas trzeba zarezerwować czas żeby zrobić badania a z tym chwilowo ciężko. Powiem ci że gin rozważał wszystko ale badania były super. Nawet krzywa cukrzycowa była wcześniej bo pomimo że mieściła się w normie z glukoza chciał się upewniać. W badaniach i USG wszystko było idealnie więc nie dawał leków. Teraz pewnie będzie inaczej2019 💝👶💖
2021 💔
2022 💔💔
2023 💝👶💖
"Wszystkim głosić będę jak dobrotliwie obeszłaś się ze mną 💙" Nowenna Pompejańska -
Cslza ☺️☺️☺️ super 👌🏻
Pewnie mina męża bezcenna 😃
Odpoczywaj Kochana jak najwięcej, dzieci najważniejsze i Ty 🧡
Aranżuj mieszkanie leżąc a mąż niech wykonuje pracę 🙈🤣cslza lubi tę wiadomość
-
cslza wrote:Laski ja po USG, z powodu krwawienia miałam USG przez brzuch (doktor nie chcial dodatkowo ryzykowac infekcji). Są dwa dzidziutki, u jednego dało się zmierzyć tętno (114), drugi się chował i nie udało się złapać. Kolejna wizyta 12.09, a później albo 24.09 albo 03.10. Mój mąż w końcu sam zobaczył dwa pęcherzyki, totalnie przestał oddychać 😂
Jestem szczęśliwa i przerażona 😭 i płaczliwa 😅
Ten doktor od USG od razu mi powiedział, że ciąża jest wysokiego ryzyka i do pracy to ja nie wrócę.
Trudno, dzieci ważniejsze ❤️❤️cslza lubi tę wiadomość
2019 💝👶💖
2021 💔
2022 💔💔
2023 💝👶💖
cslza wrote:Mnie czeka też remont, bo mamy salon z aneksem, pokój dziecka i sypialnie. Nie wiem gdzie my się pomieścimy 😬2019 💝👶💖
2021 💔
2022 💔💔
2023 💝👶💖
Babulka wrote:My tak samo. I muszę wywalić biurko z komputerem, żeby weszło łóżeczko do sypialni. A ciuszki nie mam pojecia gdzie mam wsadzić 😳 Także jak masz wszystko x2 to już chyba projektant wchodzi w grę 😅
Ja każdą zmianę w domu i tak muszę z projektantem omawiać, bo mam mieszkanie typu loft/poddasze (w najwyższym miejscu 4,5m sufit, w najniższym 3m, drewniane belki, okna dachowe) 🤷♀️ muszę, bo ciężko coś sensownie przy takiej kubaturze rozplanować. W całym mieszkaniu stolarka na zamówienie, bo meble z salonów mebliwych wyglądałyby jak pudełka od zapałek w tym naszym mieszkaniu.
To piękne mieszkanie, widne, ale urządzanie pochłania mnóstwo kasy 🤦♀️ mój mąż mówi, że lepiej zbierać kasę i za 3lata przeprowadzka do domu, bo ciężko w 70m będzie się w 5 pomieścić.31.01.2018 Synek 👦 40+3
7tc [*] 04.2022
O ja cudownie 😍 Ale rozumiem problemy. Urzadzalam kiedyś takie wnetrze, wprawdzie usługowe i tak, meble sklepowe typu ikea odpadają. Ale jak myślicie o domu to też bym oszczędziła, szczególnie na tych pierwszych meblach, bo one i tak są tylko na chwilę.2019 💝👶💖
2021 💔
2022 💔💔
2023 💝👶💖
Babulka wrote:A zespol antyfosfolipidowy i trombofilia wrodzona i nabyta? Ja bym to + wymazy ginekologiczne zrobiła jako podstawe. Trombofilie wrodzona pobierasz sobie sama w domu*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
cslza wrote:Mnie czeka też remont, bo mamy salon z aneksem, pokój dziecka i sypialnie. Nie wiem gdzie my się pomieścimy 😬*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
cslza wrote:Koniecznie! I za mnie też, bo mam zakaz na seksy 😒*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
*euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem