Przesuniecie owulacji po wczesnym poronieniu
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Dziewczyny.
Poroniłam moja pierwszą ciąże 01.02.17 staraliśmy się o nią 3 miesiące. Monitorowanie cyklu nie pomagało, nawet zastrzyki ovitrelle na pęknięcie pęcherzyka, aż w końcu zaskoczyło i niestety w 7tc. najpierw brązowe plamienia, brałam duphaston 3razy po 2 tab, a po 3dniach zaczęłam plamić krwią... beta spadła... teraz czekam na ustąpienie krwawienia i idę do gina, jestem ciekawa kiedy da nam zielone światło.
-
Dziewczyny przykro mi z powodu tego co Was spotkalo. Ja mialam zabieg 7.09.16 i zielone swiatlo dostalam juz 23.09. Dwoch dobrych lekarzy powiedzialo mi, ze moge juz przed pierwsza @. Jezeli moge doradzic to sluchajcie wlasnego serca. PowodzeniaKażda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
Ja poroniłam 8 lutego samoistnie w domu, a na drugi dzień z bólem brzucha na łyżeczkowanie (końcówka 8mm łożyska została w środku). Okres dostałam równo 28 dni po łyżeczkowaniu, więc tak jak były moje miesiączki wcześniej.
Teraz robię testy owulacyjne, dziś jest 12 dzień i póki co nic Zawsze miałam 12-13 dzień owulacje...
offczyk -