X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Przesuniecie owulacji po wczesnym poronieniu
Odpowiedz

Przesuniecie owulacji po wczesnym poronieniu

Oceń ten wątek:
  • Dream88 Nowa

Wysłany: 4 lutego 2017, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny.
    Poroniłam moja pierwszą ciąże 01.02.17 staraliśmy się o nią 3 miesiące. Monitorowanie cyklu nie pomagało, nawet zastrzyki ovitrelle na pęknięcie pęcherzyka, aż w końcu zaskoczyło i niestety w 7tc. najpierw brązowe plamienia, brałam duphaston 3razy po 2 tab, a po 3dniach zaczęłam plamić krwią... beta spadła... teraz czekam na ustąpienie krwawienia i idę do gina, jestem ciekawa kiedy da nam zielone światło.

• Paulina099 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2017, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września, 20:10

• Monika1357 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2017, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny przykro mi z powodu tego co Was spotkalo. Ja mialam zabieg 7.09.16 i zielone swiatlo dostalam juz 23.09. Dwoch dobrych lekarzy powiedzialo mi, ze moge juz przed pierwsza @. Jezeli moge doradzic to sluchajcie wlasnego serca. Powodzenia

Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
    Danielek 03.05.2015r.
    Sebastianek 27.08.2017r.
  • offczyk Nowa

Wysłany: 22 marca 2017, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja poroniłam 8 lutego samoistnie w domu, a na drugi dzień z bólem brzucha na łyżeczkowanie (końcówka 8mm łożyska została w środku). Okres dostałam równo 28 dni po łyżeczkowaniu, więc tak jak były moje miesiączki wcześniej.

Teraz robię testy owulacyjne, dziś jest 12 dzień i póki co nic :( Zawsze miałam 12-13 dzień owulacje...

offczyk
1 2 3 4
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ