Sinobrocha i latające plemniki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Justya odpukac od dwoch dni nie plamie wogole wrocil kremowo wodnisty sluz.mam mega zajebiste mdlosci..
Wizyta na 30.06.
Ale pewnie i tak bez usg wiec musze i tak prywatnie szukac.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2017, 11:29
-
Hopeless wrote:U mnie od rana krwawienie jak @ wiec to jeszcze nie to ale idzie w dobrym kierunku czekam na siekana watrobke to zupełnie będzie dobrze.
Nie lubię być sama z córką jak ronie. Zobaczymy jak się sytuacja rozwinie ale jak się porządnie zacznie to nie wyjdę na spacer. Będzie ryk
Kochana przytulam, nie masz opcji jakiejś opiekunki do dziecka? Ciężko się robi przy dzieciach to prawda
Ja mam o 15stej wizytę, ale za mną kolejny nieprawidłowy przyrost. Zdesperowana połknełam dziś pierwszą tabletkę encortonu, ale czuję, że to już za późno. Wszystkich wrocławskich ginekologów wysadziłabym w powietrze w tej ich niewiedzy . Tak wielkie miasto, a żaden się nie douczył, że ciąże z dodatnimi ANA prowadzi się na sterydzie. Jestem wściekła!!!!Jak można skazywać kobietę na poronienie -
Hope - nie wiem jak ja bym zniosła poronienie w domu, pewnie ciężko...
Aria - koniecznie daj znać ha wiem, jak to wygląda i co pewnie sama bym myślała, jednak ciągle trzymam kciuki
U nas w sumie ok chyba, serduszko ładnie boje, ale nie mierzył ile ma dzieciątko, bo dokładne usg było 9 dni temu, więc mówi, że nie ma sensu. Szyjka podobno długa ładna, ale jakaś infekcja jest i mam globulki, Luteina doustną zamiast dopochwowej na czas kuracji. Kolejna wizyta 20 lipca jak nic nie będzie się działo.12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Basik - no mam nadzieje i że u ciebie też te plemienia się uspokoją całkiem
Aria - po wizycie już? Jak u was?12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
-
U mnie co raz mniej krwawienia. Po usg wczoraj i dzis wylecialy ze mnie 3 nieduze skrzepy krwi jak wątrobka w konsystencji, chyba ze to antybiotyk cos ruszyl i te globulki. Przesiedzialam w pracy caly dzien, nic nie zrobilam... jakas wylaczona bylam.
Dziewczyny trzymam za Was wszystki kciuki i sciskam mocno, dobrze ze tu jestescie jakos razem lepiej sie przez to wszystko przechodzi :-* -
D_Basiula podziwiam Cie ze jeszcze przy tym wszystkim dasz rade do pracy chodzic... Pewnie ze tak! Kazdej z nas sie w koncu uda!
Basik dobre wiesci! Moze juz bedziesz miala spokoj z tymi plamieniami!
Aria trzymam za Ciebie kciuki! Moze jeszcze bedzie dobrze! Aj z tymi lekarzami to wszedzie ta sama historia...
Jacq nooo i to sa wiesci! Na pewno nic sie nie bedzie dzialo, bedzie dobrze! Musi -
Jacq cudne wieści! A infekcje szybko wyleczysz
Basik trzymam kciuki żeby plamienia nie wrocily!
D_basiula oby to był koniec! Będziesz mogła zamknąć ten paskudny etap i ruszyć dalej. -
Buahahhhaaa ja też jestem na diecie wieczorem jest to dieta czekoladowo piwna
Flowwer, anusia24 lubią tę wiadomość
-
aria40 wrote:Kochana przytulam, nie masz opcji jakiejś opiekunki do dziecka? Ciężko się robi przy dzieciach to prawda
Ja mam o 15stej wizytę, ale za mną kolejny nieprawidłowy przyrost. Zdesperowana połknełam dziś pierwszą tabletkę encortonu, ale czuję, że to już za późno. Wszystkich wrocławskich ginekologów wysadziłabym w powietrze w tej ich niewiedzy . Tak wielkie miasto, a żaden się nie douczył, że ciąże z dodatnimi ANA prowadzi się na sterydzie. Jestem wściekła!!!!Jak można skazywać kobietę na poronienie
Sory że się wtrące tutaj ale naprawdę człowiek musi iść do lekarza z wynikami i diagnoza ja mam ana dodatnie i dalej szłam tym tropem zbadałam subpopulacje limfocytów i okazało się ze zabijam zarodki bo może to nastąpić do 9 tyg przy wysokim NK. Immunolog jedynie kazała zrobić na Trombofilię i wczoraj odebrałam wynik - niestety mam
Wniosek z tego że choroby autoimmunologiczne lubią chodzić parami lub wiecej i nie nastawiać się na jedną bo jak widać przyczyna może być złożona.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Tak. Immunologia biega stadami. Im bardziej człowiek się bada tym więcej szitow wychodzi.
-
sprawozdanie z wizyty: lekarz nr 1 nie widział akcji serca, diagnoza: nieprawidłowe jajo płodowe
Lekarz nr 2 (prywatnie) wizyta w sobotę o 9
Ale ja już nie mam siły....jestem taka bezradna....to czekanie.....robienie sobie nadziei....potem rozczarowanie.........zaprzeczanie.........znowu czekanie......ile to może trwać??? -
Aria a wykluczasz przesuniecie owulacji? Dobrze ze w sobote masz jeszcze wizyte, bedziesz wiedziala na czym stoisz... Sciskam Cie mocno Ach te pytania bez odpowiedzi... Tez czesto mam takie poczucie bezsilnosci, ale jakies cos mnie jeszcze pchnie do mysli ze kiedys w koncu bedzie dobrze. To sa okropne przezycia, zycze Ci duzo sily!
-
Aria a Ty widziałaś akcje serca? Za którymkolwiek razem?
-
Aria, ja mialam podobnie tez mi lekarz mowil: jeszcze poczekajmy tydzien, pozniej jeszcze pare dni, ze jeszcze jest nadzieja ze serduszko zacznie bic a na koncu beta rozwiala wszystkie nadzieje i poznie diagnoza... to bylo najgorsze dla mnie. Teraz znow czekam az bedzie lepiej. Trzymam kciuki i wspieram bo to ciezki czas.. oby serduszko zabilo!
-
anusia - aria pisała wcześniej, że beta słabo rosła, ale na ostatnim usg widzieli serduszko...
Aria - wiesz, wiem jak to wygląda przy złym przyroście, ale już tu czytałam jedną taką historię, u Kaczuszki, był maleńki zarodek z bijącym sercem a za kilka dni nic, pustka, czarna plama bez niczego, u dwóch różnych lekarzy tego samego dnia na różnym sprzęcie. A za tydzień widziała jak najbardziej prawidłowy zarodek z bijącym odpowiednio sercem. Wiem, robienie niepotrzebnych nadziei... Ale mnie już nic nie zdziwi chyba na tym forum. Co by nie było, trzymam za ciebie kciuki
Hope - mi po diecie piwnej wieczornej zawsze potem lepiej się spało
Dziewczynki, serdecznie dziękuje za wsparcie, serio, przydaje się12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
-
Tak akcja serca była w sobotę i poniedziałek. Ale widział ją inny lekarz na innym sprzęcie. Tylko nadzieja na to serduszko trzyma mnie w pionie. Prosze o modlitwę, trzymajcie kciuki.
Już nie będę marudzić na ciążowych wątkach, bo laski tam potem narzekają, że się stresują przez takie jak my -
Hope regeneruje się i oby już szybko poszło skoro piszesz ze juz się zaczęlo
Jeśli chcesz dalej się starać to może warto rozszerzyć diagnostykę bo czasem jeden mały lek a dobrze dobrany będzie mógł Ci pomóc.
Aria trzymam mocno kciuki!!! To co pisała Jacqueline to prawda. Jednego dnia 3 mm zarodek cały migający a 5 dni później dwa usg pokazały puste jajo bez niczego. Potem plamienie dwa dni brązowe a potem mój lekarz w szpitalu pokazał mi cudny 1 cm zarodka z serduszkiem i teraz ten chowający się lobuz kopie mnie ciągle w krocze
Wszystko też zależy jaki był obraz usg u ciebie. Ile miało jajo płodowe czy był pecherzyk żółtkowy jak duży był zarodek?
25.11.2013 [*] 8tc zaśniad częściowy
23.11.2014 [*] 9tc puste jajo płodowe
31.10.2015 [*] Ula 22tc niewydolność szyjki
19.11.2017 nasz największy skarb Norbert -
Jezoooooo ale bym wypila takie chłodne piwko gdy jest gorąco ( dziś paskudna pogoda) ale nie zaryzykuje, ostatnio mąż przyniósł jakieś nowe to tylko polizalam palec na spróbowanie
25.11.2013 [*] 8tc zaśniad częściowy
23.11.2014 [*] 9tc puste jajo płodowe
31.10.2015 [*] Ula 22tc niewydolność szyjki
19.11.2017 nasz największy skarb Norbert