Trzy nieudane ciąże, nie pomógł nawet Clexane
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWróciłam z wizyty od endo. Mam mieszane uczucia.
Przepisała mete pod nazwą SIOFOR 500 .
Zalecenia : 1x3dni do obiadu, 1x3 dni do śniadania i obiadu,1xdo sniadania obiadu i kolacji. W razie ciąży lek odstawić bo u nas się nie praktykuje leczenia tym lekiem w ciąży. Hahaha czytałam że do 20 tyg dziewczyna była na mecie???????
Wyniki tarczyce bardzo ładne. Zalecenia letrox 75 i 100 na przemiennie.
Stres w konserwy zapakować i na eksport!!!!!
Jej zdaniem wstrzymać się ze staraniami po to żeby lek zadziałał . Po chwili powiedziała żeby zdać się na los ale jak poronię????? No to.......pretensje do siebie
Bądź tu mądra.
Tak na prawdę nie wiem po której stronie jest owulka (wg wyliczen i biorąc pod uwagę że owulka występuje co m-c na przemian ) to wychodzi że teraz jest po tej stronie co trzeba.
Nie wiem co myśleć i robić! najchętniej bym popłakała że natura taka dziwna.
A starania poczęte
Zwei czy doczytałaś gdzieś może. czy ten lek siofor zadziała w kilka dni???
głupie pytanie ale nie mam siły nawet przetrzepać netu.
-
Hej, ja tez zaczelam w tym cyklu brac mete i zastanawiam sie czy mozna juz sie starac? Ciekawe jak szybko lek zaczyna dzialac...
co do badan na krzepliwosc to mi wszystkie wyszly ok, ale zastanawiaja mnie teraz te skrzepy podczas @ bo najczesciej mam ich sporo. czy one moga oznaczac problemy z krzepnieciem???Gabryś 11tc [*] 6.08.2015
Aniołek 9 tc [*] 19.04.2015
Tęsknię za Wami moje Skarby :***
22.7.16 IUI
Mąż-Polimorfizm IGF-2 Apal homozygota
4% prawidłowych plemników -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
APS ja mam do Ciebie jeszcze pytanie. Bo Wy robiliście badanie na ten Polimorfizm IGF-2 Apal. Powiedz mi to jest badanie z krwi czy z nasienia? Widziałam, ze w diagnostyce można to zrobić i jeżeli to jest z nasienia to fajnie by było jakby wszystkie te badania machnąc za jednym razem.Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Ja też mam czasem dziwne @ i nie wiem od czego zależą ale wydaje mi się ze duph. Tak działa.APS wrote:Hej, ja tez zaczelam w tym cyklu brac mete i zastanawiam sie czy mozna juz sie starac? Ciekawe jak szybko lek zaczyna dzialac...
co do badan na krzepliwosc to mi wszystkie wyszly ok, ale zastanawiaja mnie teraz te skrzepy podczas @ bo najczesciej mam ich sporo. czy one moga oznaczac problemy z krzepnieciem??? -
żabka04 wrote:Nie ma znaczenia ja bym robiła do 6 tyg że względu że wszystko jest świeże i wyniki dużo powiedzą.
Mi endo kazała zrobić znowu insuline z obciążeniem na kolejną wizytę.
Więc sama widzisz -
nick nieaktualny
-
14.12.idę do gina a tą krzywą myślę zrobić 15.12.
A to na receptę jest?
Waham się jeszcze czy nie zrobić tych badań wcześniej a potem do gina...sama już nie wiem...do endo idę dopiero po nowym roku:-/ -
nick nieaktualny
-
Tą krzywą glukozy/insuliny, ana1, hormony na razie daruje, i chyba te na zespół antykardiolipidowy. To tak na początek. Poproszę też o pobranie wymazu do chlamydii.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 19:41
-
nick nieaktualny
-
Wiaterek jak będziecie robic badanie nasienia to warto rozważyć jeszcze posiew i fragmentacje DNA plemników. Można to zrobic za jednym razem- wtedy jest pełniejszy obraz płodności mężczyzny.
A tak jeszcze podpytam Was- ostatnio endo powiedziała ze jak tarczyca jest nie unormowana to może zaburzać wyniki krzywych cukrowej i insulinowej. Miałam to zrobic ale teraz nie wiem....Amelka[*] - 17.03.13 (10tc)
Franio[*]- 16.06.14 (9tc)
Karolek[*]- 13.12.14 (10tc)
niedoczynność tarczycy, NK, MTHRF C667T homozygota - metylofolin 0,8mg, B6, B12, D3, eutyrox, acard,... -
nick nieaktualny
-
Reni bedziemy robic test potrojny nasienia. Fajnie, ze piszesz o tej fragmentacji dna. A to przypadkiem nie wchodzi w ten test potrojny? O ile juz zaczelam sie w tych moich badaniach orientowac to mojego meza dalej pozostaja dla mnie czarna magia. Wielu lekarzy mowi,ze skoro nie mmy problemow z zajsciem w ciaze to jego badania sa niepotrzebne. Ja sie nie zgadzam i chcialabym je zrobicWojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Chyba wchodzi w test potrójny. U nas tego nie robią i robiliśmy oddzielnie to badanie. Mi tez tak lekarze mówili ze nie trzeba, ale ja żałuję ze nie zrobiliśmy tego wczesniej. I mimo ze strata ostatniej ciąży byla z innego powodu to dalej szukamy przyczyn poprzednich strat. A androlog powiedzial ze warto przebadać tez mężczyznę w naszym przypadku.Amelka[*] - 17.03.13 (10tc)
Franio[*]- 16.06.14 (9tc)
Karolek[*]- 13.12.14 (10tc)
niedoczynność tarczycy, NK, MTHRF C667T homozygota - metylofolin 0,8mg, B6, B12, D3, eutyrox, acard,...