X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie W oczekiwaniu na poronienie
Odpowiedz

W oczekiwaniu na poronienie

Oceń ten wątek:
  • Magnes Koleżanka

Wysłany: 4 lutego, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a wiecie jak z powrotem do aktywności fizycznej po poronieniu samoistnym? Trzeba czekać do kontrolnej wizyty czy wystarczy do końca krwawienia?

• Owieczkaaa Znajoma

Wysłany: 4 lutego, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magnes wrote:
    Dziewczyny a wiecie jak z powrotem do aktywności fizycznej po poronieniu samoistnym? Trzeba czekać do kontrolnej wizyty czy wystarczy do końca krwawienia?

Masz na myśli siłownia itp?
    Ja póki co nie ćwiczę, czekam na kontrolę w czwartek. Natomiast normalnie chodzę do pracy i mam łączoną biurowo-fizyczną, więc pracuje normalnie, tak jak przed. Czuję się dobrze, obserwuję swój organizm. Jedyne co to wstrzymuje się jeszcze ze współżyciem do czasu potwierdzenia u gin, że wszystko ok.

• Ragazza Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 06:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wróciłam do aktywności fizycznej, bo czuję się ok. Że współżyciem mam zalecenie wstrzymać się do kolejnego cyklu

31 lat
    Hashimoto, niedoczynność tarczycy
    MTHFR hetero, PAI-1 hetero
    Starania od 05/2024

28.11.2024 ⏸️
    10.01.2024 💔 poronienie zatrzymane
‹‹ 143 144 145 146 147
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ