X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie W oczekiwaniu na poronienie
Odpowiedz

W oczekiwaniu na poronienie

Oceń ten wątek:
  • Olcykowa Autorytet

Wysłany: 19 grudnia, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kairo wrote:
    Też czuję że przy pierwszym poronieniu które było wywoływane w 10tc było gorzej ale to pewnie to ze bardziej macica się ukrwiła do tego etapu, teraz też mam odczucia jak by miesiączkowe dopóki nie usiądę na toalecie wtedy zaczyna jak by wszystko schodzić i dziwi mnie jedyne mocno ciągnąca się krew jak by z wydzieliną owulacyjna taka nierozrywalna no i skrzepy trochę większe..

Ja też miałam takie krwawienie. Śluzowa krew w dużej ilości. Ogólnie okresy też mam takie śluzowe, no ale endometrium to jakby nie patrzeć „śluzówka macicy”, więc chyba normalne, że się tak złuszcza 🤔 nie wiem 🤷🏻‍♀️

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia, 20:34

👩🏻 93 👦🏻 92 👶 22
    Mięśniak macicy, PCOS, Pai-1 hetero

2025r. - powrót do starań o rodzeństwo 🍀
    2cs- 8tc poronienie zatrzymane 6+2 💔 09.2025r.

12.2025r. wracamy do starań 💪

✨23.08.2022r. F 🩵 🌈

2021r. - 2x 5tc 💔
‹‹ 163 164 165 166 167
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ