Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiaterku, nie bylo mnie tu pare dni, bo w nowej pracy mam szkolenia od rana do wieczora, weszlam, zeby nadrobic, a tu takie wiadomosci. Tak bardzo, bardzo mi przykro, kochanie. Przytulam mocno. Jezeli potrzebujesz listy badan do wykonania, pisz smialo, mam skompletowana. Wiem, jakie straszne poczucie niesprawiedliwosci powoduje druga strata. Odpocznij od forum, jezeli jest Ci to potrzebne. Mam nadzieje, ze z mezem zrobicie badania i bedziecie sie niedlugo cieszyc zdrowym malenstwem. Przytulam Cie mocno.
Chomiczko, Luna, zaciskam kciuki za Was obie.
Niezapominajko, Madzik, dobrze, e u Was wszystko w porzadku.Agnieszka0812, ilonia1984 lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
lunadelrospo wrote:Dzień dobry dziewczyny..w szpitalu juz od 5.30 nie spimy.
Zaraz dopadnie mnie pielęgniarka,mialam oddac mocz do kubeczka ,a zaspana zapomnialam i caly material badawczy w odpływie..Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualnyDzień dobry wszystkim. Luna nie przejmuj się, dasz jutro
Trochę się wczoraj podłamałam tymi wszystkimi wieściami, tak się z Wami zżyłam że poczułam się jakby to mi stała się tragedia... Wiaterku będziemy myśleć o tobie, jeszcze raz wyrazy współczucia dla Ciebie i męża. I dla Sysi którą wszystko też doświadczyła
Chomiczku ja te wibracje miałam bardziej w brzuchu ale nie wiem co to jest, nigdzie nie znalazłam informacji. Lunka a Tobie ten brzuch od czego stwardniał ? Stres, praca, mięśniaki? Wiadomo ?
Monisia pogodziliście się z mężem?
Kehlana myślałam wczoraj o Tobie, dawno nie odzywałaś się. -
Chomiczko ja drgań nie czuję teraz bardziej ból taki jak np upadnie się na coś twardego, wiesz np rama od roweru nie wiem czy zrozumiale napisałam, to właśnie mam bardziej taki ból i jeszcze w pachwinie, ale te bóle raczej normalne. Pamiętam że w ciążach z chłopakami też tak miałamFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:Hej Lunka! Mnie przyjmowali wieczorem tak jak Ciebie, pielęgniarka powiedziała, kiedy sikne to oddać nie koniecznie po nocy. Pewnie od rana mierzenia temp i ciśnienie na spiocha
Teraz juz wzielam prysznic i ucze sie czekaja na obchod ale cisza musi byc,bo te dziewczyny obok mnie nie wstaja..
-
Lunka współczuję Ci tego bólu, stresu...te mięśniaki to chyba cały czas nie będą rosły co? Coś mówią, może po obchodzie coś więcej powiedzą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 08:03
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Link trzymaj się slonko oby ta lekarz byla chociaż kompetentna skoro pozwaa sobie na takie komentarze
Renia a w wolny dzień tak wcześnie wstajesz?
Aga jak tam dzis u Ciebie?
Wiaterek
SysiaAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
pucek wrote:Link trzymaj się slonko oby ta lekarz byla chociaż kompetentna skoro pozwaa sobie na takie komentarze
Renia a w wolny dzień tak wcześnie wstajesz?
Aga jak tam dzis u Ciebie?
Wiaterek
SysiaFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Siedze i czytam kodeks,zdalnie próbuję ogarnąć tez sprawy,rachunki,opiekę nad Maćkiem.. Nie wiem,ile to potrwa.
Młody heszcze nie wie,ale chyba od jutra bedzie przychodził do mnie po szkole tutaj odrabial zadania,na dole jest bufet to zje obiad,pouczy się przy mnie.. -
Lunka daj znac jak cos Ci powiedzą. Postaraj sie odpoczac :* pytam o te drgania bo jyz drugi raz w tej ciazy w krotkim odstepie poczułam, to takie dziwne uczucie, ale nie boli. Dzis jeszcze widze ze resztki starej krwi wylatuja, ale mam tez wrażenie jakbym miala zapalenie pecherza... kehlana i jak tam w nowej pracy? Jak wrazenia? Niezapominajka czekamy na wiesci. Sysia, Wiaterek bardzo mocno Was sciskam Aga bardzo dobrze, ze Cie mdli
Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
Olga 11.06.2016 Nasz największy cud
Róża 30.07.2018 Drugi największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
Hej dziewczynki,wczoraj posiedzielismu dlugo ze znajomymi a dzis wstalam z takim bolem glowy,ze musialam wziasc paracetamol,ale cos nie pomaga narazie,moj chyba na mnie w nocy nachuchal i mam kaca...lunka trzymaj sie w tym szpitalu :* milej niedzieli kochane
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Nie martwcie się o mnie dziewczyny, ze mna będzie dobrze.
Renia jak w ogóle kuzyn? Obiad dla teściowej gotowy? Na jakim zestawie stanęło?
Kehlana,sypialnia gotowa? Czekamy na zdjęcie;)
Chomiczko,Ty yez odpoczywaj!
Niezapominajko,Pucek,Aga,Monilka,jak wolny dzień?
Kasia,Sylwia, myślę o was..Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość