Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A no Reniu Ty dzis goscisz teściową, jak samopoczucie? Stopka a jak u Ciebie?
Renia7910, Stópka lubią tę wiadomość
Olga 11.06.2016 Nasz największy cud
Róża 30.07.2018 Drugi największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
lunadelrospo wrote:Nie martwcie się o mnie dziewczyny, ze mna będzie dobrze.
Renia jak w ogóle kuzyn? Obiad dla teściowej gotowy? Na jakim zestawie stanęło?
Kehlana,sypialnia gotowa? Czekamy na zdjęcie;)
Chomiczko,Ty yez odpoczywaj!
Niezapominajko,Pucek,Aga,Monilka,jak wolny dzień?
Kasia,Sylwia, myślę o was..Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Witam się, odespałam w końcu pobyt męża
Co do wczorajszej wizyty - widziałam kropkę, wiellkości główki od szpilki, ale i tak to moje 3mm szczęścia. Ginka powiedziała, że na ten etap to bardzo dobrze rokuje. Mam nadal brać leki, dołożyła zastzryki Clexane, ale nie mogę ich nigdzie dostać. Zjeździłam wczoraj pół miasta, może w aptekach przyszpitalnych... albo zadzwonię do znajomej farmaceutki. Kolejna wizyta 1.12 - strasznie długo
Agnieszka0812, chomiczka, Renia7910, ilonia1984, monilia84 lubią tę wiadomość
-
Niezapominajka cieszę sie ze wszystko dobrze :* oby udalo Ci sie dostac te leki, moze znajoma pomoze. No rzeczywiscie do kolejnej wizyty dosc dlugo.
Renia7910 lubi tę wiadomość
Olga 11.06.2016 Nasz największy cud
Róża 30.07.2018 Drugi największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
moim daniem juz po takich sytacjach jak poronienie czzy obummarł ciaza czy biochemiczna to wizyty powinny byc co tydzien
Agnieszka0812, Wiaterek, Renia7910 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Ja chodzę co 2tygodnie, a teraz mam przerwę 2,5 tygodnia. Dużo zależy od lekarza,bo mój się pytał kiedy chce przejść, mówił że mogę co tydzień bo najważniejszy mój spokój
s1985, Renia7910 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Mój tez wydluza coraz bardziej okres miedzy wizytami. Zaczęliśmy od wizyt co 1.5 tyg, potem 2 tygodnie potem 2.5 a teraz 2 tygodnie i 6 dni przez to ze bylam taka zaaferowana odryciem plci to nie zwróciłam na to uwagi.. Następnym razem sie tak nie dam
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
s1985 wrote:moim daniem juz po takich sytacjach jak poronienie czzy obummarł ciaza czy biochemiczna to wizyty powinny byc co tydzien
Ja chodziłam co tydzień. Teraz chciałam być silna i poszłam po 1,5...Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:Ja chodziłam co tydzień. Teraz chciałam być silna i poszłam po 1,5...
Sylwiu a u Ciebie jak samopoczucie?Wiaterek lubi tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualnyHey dziewczyny, ja też o Was cały czas myślę.
Zupa krem z brokułami z serem feta i słonecznikiem na pierwsze danie, na drugie placek po zbójnicku. Wszystko gotowe, zostało tylko ser pokroić i usmażyć placki. Ciastek napiekłam wczoraj, dostaną na drogę bo to teściowa i kuzynka J z daleka też będzie.
Co do kuzyna to jest bez zmian, w mojej opinii sprawa przegrana, pomalutku się z tym oswajamy, stąd też mój wczorajszy dół...
Kasiu nawet gdybyś miała wizytę codziennie to i tak nie pomogłoby to nic. Tak musiało być, genetyka robi swoje, jesteśmy wobec tego całkowicie bezradni... Mysle o Was i proszę Biga żebyście znalazły w sobie silę aby iść dalej. Wierzę że badania coś wyjaśnią, czasami jest to naprawdę trywialna przyczyna i szybko można wszystko naprostować. Tego Wam życzę.
Zbieram siły na teściową... Miłego dniaAgnieszka0812, lunadelrospo, chomiczka, Wiaterek lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, ja dziś tylko na chwilę...
Chomiczko pytałaś jak u mnie, zaczęłam nowy cykl, wydawało się, że przejdzie to jakoś delikatnie przez moją głowę, ale tak się nie stało.
Odchorowałam to a właściwie miałam kumulację emocji
(ciężka atmosfera w pracy; kiepska sytuacja z dogadywaniem się w mojej rodzinie i ciągłe jakieś pretensje do mnie, fakt, że jednak się nie udało i ogólnie te wszystkie przykre wiadomości z ostatniego czasu chyba mnie dobiły i dostałam białej gorączki, wszystko w domu latało...), przy okazji mój M. oberwała a ja mam rozwalonego palucha, bo dostałam jakiegoś szału, ale spoko już sytuacja opanowana. Mam nadzieję, że to się już nie powtórzy, ale poza tym wszystko ok. Dziś wybieramy się popołudniu do kina, żeby trochę się oderwać od tego wszystkiego...
Renia od rana o takich smakołykach wspomina, że aż się głodna robię od razu... Teściowa z pewnością odjedzie zadowolona i dobrze nakarmiona
Lunka, dopiero przeczytałam o Twojej obecności w szpitalu. Może to i dobrze, nie będziesz się dodatkowo stresować, może opracują jakiś plan na Ciebie A przygoda z jeleniem (o ile dobrze pamiętam) niezła, ja chyba zareagowałabym tak samo... Dobrze, że się nic nie stało. Wy teraz powinniście odpocząć. Ewentualnie pozwalam Ci skupić się na nauce. Wykorzystaj, ten bezczynny czas w szpitalu. Młody ma jeszcze ojca przecież i myślę, że on też mógłby mu pomóc w lekcjach...
Wiaterek, Sysia jestem z Wami myślami
Kehlan co z Waszą sypialnią?lunadelrospo, Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Stópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C. -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny poprostu opadam z sił, mój brat miał wypadek 200km od W-wy, rozwalił auto i nie przyjedzie, podobno nic im się nie stało, ale już nie przyjadą, nie chce dzwonić do niego bo jak dzwonił do mamy to był roztrzęsiony, bo karetka, policja, badali bratową i Antosia, no normalnie cd złych wiadomości. Szlag by to trafił
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc