Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
No mój Adaś też ma zawsze 3 dni obsuwy, wg OM jest zawsze 3 dni starszy, ale to pewnie ze względu na moje długie cykle. A Ty masz jakiegoś głównego lekarza, który ogarnia Twoją sytuację w całości? W sensie całą Twoją historię + obecną ciążę?
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Moje cykle sa regularne, no teraz moglo byc inaczej bo owulacja pewnie byla 16/17 dc. Tylko ta lekarka dzis z tym pommiarem mnie zszokowala. Tak, moj lekarz zna moja historie w calosci i ogrania, ciagle zleca nowe badania zeby sie dowiedziec co mi jest. Utwierdzilam sie ze on jest najlepszy i na wizycie poswieca mi czas, wszystko mowi, tlumaczy a nie tak jak na nfz ta lekarka nawet nie powie wymiarow dziecka ani nic, dlatego juz nie bede do niej chodzic.
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Olga 11.06.2016 Nasz największy cud
Róża 30.07.2018 Drugi największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
pucek wrote:No mój Adaś też ma zawsze 3 dni obsuwy, wg OM jest zawsze 3 dni starszy, ale to pewnie ze względu na moje długie cykle. A Ty masz jakiegoś głównego lekarza, który ogarnia Twoją sytuację w całości? W sensie całą Twoją historię + obecną ciążę?
Na szczęście moja szyjka w idealnym stanie..
Mam znajomą, której ginekolog juz kilka miesięcy mówi zeby się oszczędzala (początek 8 miesiąca) bo brzuch miała twardy a ona nie sluchala. Szyjka zaczęła się skracać i jak się nie poprawi za 2 tyg to leżenie w szpitalu do końca ciąży.
Ur. 11.03.16, 4300g, 56cm ;* -
Jestem.Lezę i płakać mi się chce.
Albo ja jestem nienormalna,albo caly swiat przeciwko mnie..
Mąż wkurzony że po co mnie zatrzymali,skoro nic nie beda robic,jak zawsze..
Mama tez ze za wczesnie ta ciaza,ze nie dbam o zdrowie ..
W sali naprzeciwko kobieta raczej dzisiaj bedzie miala zabieg..krwawi,ma skurcze,a obok mnie dwie dziewczyny w ciazy 8 i 5 miesiac -
Lunka ja przepraszam ze przysporzyć Wam strachu. Wierzę, że będzie dobrze u Ciebie. Masz ten komfort ze masz Już Maciusia i wiesz, że możesz urodzić zdrowe dziecko. Nie będę się chwilę dziewczyny odzywać, może dzięki temu poczujecie się spokojniejsze. My będziemy się badać i znajdziemy przyczynę... To tyle. Życzę Wam spokojnych, zdrowych ciąż i jeśli pozwolivie to od czasu do czasu się odezwęWojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Luna, olej teraz tego męża. Niech sobie poradzi trochę bez Ciebie.. CZekam tylko na jego pierwsze lepsze przeziębienie i stękani i jęczenie jaki to on jest wielce chory ;/;/ Wkurzony jest pewnie bo dom i młody na jego głowie. Dobrze wiesz że ta wizyta w szpitalu nie ma nic wspólnego z dbaniem o zdrowie więc najlepiej wyłącz telfon i niech Ci wszyscy dadzą w końcu spokój. Ciągle załatwiasz to i tamto, milion problemów, troszczysz się o wszystko i jeszcze robisz śniadanko do pracy i wiecznie coś nie tak ;/ Przepraszam, ale już mnie denerwuje sytuacja u Ciebie w domu. JEsteś taka fajna a wiecznie Ci się o coś obrywa
Agnieszka0812, Stópka lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Lunka no ten Twoj maz jest niepowazny. Kurcze podejrzewam ze mama sie martwi o Ciebie i dlatego tak mowi. Pomysl o dziecku i nie przejmuj sie tym calym swiatem.
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
Wiaterek wrote:Lunka ja przepraszam ze przysporzyć Wam strachu. Wierzę, że będzie dobrze u Ciebie. Masz ten komfort ze masz Już Maciusia i wiesz, że możesz urodzić zdrowe dziecko. Nie będę się chwilę dziewczyny odzywać, może dzięki temu poczujecie się spokojniejsze. My będziemy się badać i znajdziemy przyczynę... To tyle. Życzę Wam spokojnych, zdrowych ciąż i jeśli pozwolivie to od czasu do czasu się odezwę
To nie Twoja wina,że ja spanikowalam..
I ze przy okazji cos wykryli znowu niedobrego..moze to i dobrze ze tu jestem.
Twija stara jest dla mnie szzegolnie szokujaca,bo przeciez wszustko bylo tak dobrze,dzidzius duzy,zero problemow i nagle to..
-
Kasia daj sobie czas, odpocznij od tego wszystkiego. Teraz chodzi o Ciebie a nie o nas. Bedziemy czekac na kazda wiadomosc od Ciebie :*
Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
chomiczka wrote:Lunka no ten Twoj maz jest niepowazny. Kurcze podejrzewam ze mama sie martwi o Ciebie i dlatego tak mowi. Pomysl o dziecku i nie przejmuj sie tym calym swiatem.
pucek, Agnieszka0812, s1985 lubią tę wiadomość
-
lunadelrospo wrote:Maz jest zly na lekarzy..on jest takim czlowiekiem,ktory wierzy że na konkretna choribe jest konkretna diagnoza..a u mnoe jest lezenie nie wiadomo jak dlugo i czemu.zmartwil sie oczywiscie,przyjechal prosto z budowy glodny vrudny tylko spakowal mi rzeczy..i rano juz o 7 bedzie ze sniadaniem..oczywiscie usmialam sie jak zobazylam co mi spakowal,ale skad mial biedak wiedziec,ze w satynowej haleczce zbkoronka nie polatam po szpitalu..
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
A to w takim razie przepraszam zle to zrozumialam Mam takie dziwne pytanie czy kiedykolwiek w ciazy czulyscie wibracje/drgania w pochwie? Sorki ze takie to glupieOlga 11.06.2016 Nasz największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015